~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 052
  • 689
  •   1
Отговори
# 510
Бях бременна тогава. Бях подвластна на такива сцени! Rolling Eyes А искам да попитам някой, който е чел предварително какво ще става : Какво ще стане с Габи и Карлос? Сега след като бабунката се обади по телефона  Whistling Аз мислех, че с помощта на бабата Габи ще стане пак модел... ама след този епизод се обърках!

# 511
Dai4eto в бяло, че е от рекламата за следващия епизод Wink : бабата ще им остави парите си в наследство! Обаче не разбрах дали вече е умряла или им е съобщила, че ще ги пише наследници
Иначе серията беше някак по-лежерна - малко като затишие преди ...пожар. чакам с нетърпение новата!

# 512
Много се смях на Линет и Том Simple Smile
И вече нямам търпение да разбера къв е случая на съпруга на Иди....

# 513
Ot men И аз мисля, че бабето ще ги върне в А група  Карлос и Габи. Беше ми смешна в тази серия, каква е ненаситна еснафка с коктейла на надуваемия стол във водата. Изобщо, Габи освен, че на хубост е пострадала, го игре много различен човек, а не би трябвало. Тя е меркантилна, но не и безвкусна.   

# 514
И от мен в бялоКазва се, че ще загинат няколко човека, а не двойка. Моите "заподозряни" са Дейв (жалко за Иди) и бабето - бабето завещава на Карлос наследството си, Карлос се оперира и проглежда  Laughing   

# 515
ДаниМакс и моето предположение за единия загинал е същото - бабето, а си мисля, че може да загине и Джаксън, докато се опита да спаси Джули - нали Сюзън в рекламата казва - дъщеря ми е вътре. И мисля така защото нали актьорът пострада в инцидент newsm78 , та затова да го махнат, понеже няма да може да снима. Макар, че и това си има пропуск - все пак е снимано преди той да катастрофира. Е ще видим next week

# 516
  • Бургас
Предлагам предположенията вече да не ги пишем в бяло. Защото не са спойлери все пак. Повечето от пишещите в темата са гледали последният епизод, така че няма нужда мисля.

# 517
Кой е последния епизод ? Днес гледах 5 сезон, 7- ма серия. Ама каква баба, какви пари?

# 518
бабата е тази, която получи оргазъм, докато Карлос я масажираше Mr. Green

# 519

Страхотия направо!  Party

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 07:01 от Кюбит

# 520
Тези от замунда много светкавични, бре...егасимус!
 Епизодът не беше лош . Не ми се пише в бяло. Вече се обърках тотално с "кога може и кога не" в бяло...веднъж е "твърде рано" за бяло, после "няма нужда вече, всички са гледали  епизода".... Laughing
  Две седмици почивка ни чакат. За тази информация, в небяло, вярвам, няма да ме заметкате с камъни, нали?  Grinning

# 521
Две седмици почивка ни чакат. За тази информация, в небяло, вярвам, няма да ме заметкате с камъни, нали?  Grinning

Тъй лЕ? И що?
Няма камъни, само раздуй причината.

# 522
Тези от замунда много светкавични, бре...егасимус!
 Епизодът не беше лош . Не ми се пише в бяло. Вече се обърках тотално с "кога може и кога не" в бяло...веднъж е "твърде рано" за бяло, после "няма нужда вече, всички са гледали  епизода".... Laughing

Свалих си серията и прегледах за 1 минутка оттук - оттам... Уаааауууу... Този Дейв...  Twisted Evil
А защо 2 седмици почивка??  newsm78

А за бялото и небялото мисля, че ще е добра идея да се определят дните, до в които да се пише в бяло, и който не е успял да гледа серията до тези дни, да не чете темата!
Например да се пише в бяло до вторник или сряда, и след това всичко да се пише в небяло!

# 523
Бе така или иначе всеки си чете бялото  Joy  пишете кой как иска.
За бабата си мислех, че ще е някоя тяхна роднина, пък то кво се оказа. Сега ни пари, ни работа за Карлос.
той няма ли да прогледне в някоя от следващите сезони? И на Габи да вземат да й върнат блясъка, че такава размандена хич не й отива да е.

# 524
Относно почивката от две седмици предполагам е заради фенксгивинг, а?

Общи условия

Активация на акаунт