~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 047
  • 689
  •   1
Отговори
# 525
  • Измир
Много мИ хареса! ВръЩат старото темпо,а И ИнтрИгИте са на нИво.

Сега 2 седмИцИ почИвка, после коледИ И НГ...  Crazy Май до края на годИната едва лИ Ще се насладИм на повече от 2 епИзода  Rolling Eyes

# 526
Ееее как така две седмици??? Какво е това френдсгивинг??  Crossing Arms Кюбит ти съвсем директен линк си дала Grinning

# 527
Thanksgiving - един от най-големите американски празници, празнуват го последния четвъртък на ноември

# 528
Thanksgiving - един от най-големите американски празници, празнуват го последния четвъртък на ноември

Демек, денят на благодарността.  bowuu

# 529
И за това ли няма да имаме епизод Rolling Eyes  Crossing Arms В понеделниците епизода ми е най-хубавото нещо. Гледам го после пак в сряда! И едвам дочаквам понеделник. Rolling Eyes

# 530
Който е гледал серията може ли да ми каже кои са умиращите. Защото аз само единия можах да хвана. newsm78

# 531
Ако обичате пуснете нещо в бяло.  bouquet

# 532
  • Варна
Аз пък предлагам да се спре вече с туй бялото . Който не иска да знае какво става не виждам кви точно ги дири в темата и какво точно иска да прочете, ако не какво е станало .  Naughty
Иначе по темата, сега тегля серията  Laughing

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 11:03 от Росица

# 533
  • Бургас
Добър епизод. АЗ видях само един да умира.  Mr. Green Има нещо което адски ме издразни. При пожара когато влязоха за един от главните герои да го спасяват, пожарникарите отказаха да влязат. Така влиза "спасителят" и до вратата хора по земята 5-6. Е пък как ще ги оставят. Те са до вратата и лежат по пода. Много ми подразни окото. Супер тъпотия. При положение, че се завират да вадят хора от тоалетните. Тия дет са до самата входна врата зарязани да мрат.

# 534
Така влиза "спасителят" и до вратата хора по земята 5-6. Е пък как ще ги оставят. Те са до вратата и лежат по пода. Много ми подразни окото. Супер тъпотия. При положение, че се завират да вадят хора от тоалетните. Тия дет са до самата входна врата зарязани да мрат.

Тъпо беше това наистина...

# 535
Аз това не го забелязах. Ще го гледам пак на спокойствие тия дни, като излязат субтитрите. Сутринта си го пуснах просто така за фон. Много ми е интересно, какво ще стане с Потър и бременната по-нататък.

# 536
Аз до колкото разбирам пак Майк ще го гонят. И все пак си мисля, че е нещо свързано с детенцето, което убиха Сюзън и Майк.

# 537
И за това ли няма да имаме епизод Rolling Eyes  Crossing Arms В понеделниците епизода ми е най-хубавото нещо. Гледам го после пак в сряда! И едвам дочаквам понеделник. Rolling Eyes

и аз така - първо без, после и със субтитри

# 538
Не казаха защо точно ще има пауза. Те винаги си ги правят, не им ли свикнахте вече?  Laughing
  Сюзън е такава шматка. Царица е на тъпо-конфузни ситуации...добре, че има тооокова разумна дъщеря. Какво да го правиш детето, с такава майка, наложи му се порастне бързо, бързо. Като се сетя назад из сезоните, винаги е била къде по-адекватна и разумна от майка си.
  А гаджето на Джули, хохохо, какъв дразнилеж, а?
  Намекнаха в привюто за следащия епизод, че Карлос ще може да си възвърне зрението, да. Спойлерите не лъжат. Wink

# 539
Тина, ще ми напишеш ли още за привюто за следващия епизод, щото този не го гледах по тв?!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт