~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 029
  • 689
  •   1
Отговори
# 540
  • в мъжки прегръдки
Аиде гледалите, пускайте в бяло, в черно, в каквото искате само пуснете нещо че аз кой знае кога ще сколасам да гледам.

# 541
Ми...бяло, аре : Казаха на Карлос, че зрението, таковата...и Габи се затюхка, как сега ще я види такава, с чифт цици, загащени в панталона. И Иди оттам : и аз т'ва си помислих"  hahaha   Майкъл спомена на Сюзън, че се вижда с нейна приятелка, секунди сцена, как Сюзън е при Катрин...не става ясно, дали се е досетила, или само опипва почвата....Линет пита синът й дали той е виновен за пожара...казва, че ще защитават сина си, каквото и да коства... "при все че е убил 6! човека?!" пита Том...тан-дан-дааан...край! Хм, какво ли да те изнудя сега...хм... Mr. Green
  Назад в темата прочетох, че пожарникарите не искали да влизат в сгратада...неее, сакън. Да покажат такова нещо у Америка, мне! Та пожарникарите са на-най..мол' ви съ...

# 542
Хм, на мен не ми хареса епизода. Цял един ден преди това даваха и в последната минута се разбра кой дири Дейв.
Не мога да повярвам, че Габи е станала толкова праволинейна и държи на думата си (макар да продължава да ръси мъдрости  Laughing ).
Не разбрах защо Дейв и психиатърът се усамотиха в килера. Докторът не каза ли, че иска да говори с "набелязания" или ще се обади на полицията или аз нещо не съм разбрала?
Единствената жертва от предизвикания пожар, доколкото показаха вчера, е психиатърът на Дейв. Не виждам някой от нашите хора да е изчезнал.
Не ме разкъсвайте за последните 2 изречения. Казахте, че не искате бяло.

# 543
Абе не знам, Тина... и аз останах с впечатление, че пожарникарите не щат да влязат.

Иди: Look, my husband's still inside. You've gotta go back in there!
Файърмена: I'm sorry. The roof is about to collapse. Now please get back.

И толкоз. Не знам... Може да не е искал нея да я пусне.

Давай, изнудвай бедната ми душа. Кой коенски филм искаш да гледам?  Mr. Green

Ники, и аз не в бяло.  Wink Но в крайна сметка да не сме на сватба... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.  Peace

# 544
Иди: Look, my husband's still inside. You've gotta go back in there!
Файърмена: I'm sorry. The roof is about to collapse. Now please get back.
Пак издребняваш.  Mr. Green Т'ва за съспенс, аре ся.  Един вид, ако има да го изваждат отвърте, ок, ако не...тепърва не се влиза вътре. Не е като хич да не са искали да влизат вътре пожарникарите...нЕмойте така Laughing
 Мен ме смути райбера на служебната тоалетна в клуба. Райбер отвън, хайде де.

# 545
Мен ме смути райбера на служебната тоалетна в клуба. Райбер отвън, хайде де.

Ся ти издребняваш.  Party Тоя филм е "богат" на недомислени и недогледани ситуации. Да не забравяме таргет аудиторията каква е. Тва, че и ние гледаме, може само да ги лЪскае.  Joy
Аз няма да изброявам кво ме дразнеше.  Wink Серийката си беше ок. Израдвах се Габи за първи път от всичките сезони насам.

# 546
Ми, нека и аз да покажа, че го гледам обстойно, де.  Laughing
 Да и мен Габи ме израдва. Порастна, браво. Не са й само $$ в главата....

# 547
Не знаех, че сериалите си дават почивка по средата. Може би щото не гледам сериали, освен тоя, и Сексът преди, но Сексът нямаше почивка.

Нещо почва да ми затъпява фабулата и всичко. Добре започна сезонът, но почват да издишат. Особено снощната измислена серия, с мизерния им бенд, с лудия барман, дето налага наред като в някаква треторазрядна боза, нагласените сцени и куци постановки...Де да знам.

Вчера направих ударен кино ден - изгледах 5 игрални и един сериал - Съпругите - и може би затова ми се стори така мизерна тая серийка, на фона на останалите филми....

# 548
Добре де доктора нали изгоря в килера. Аз си мисля,че Дейв запали клуба.Даваха,че огъня тръгна от там където лежеше доктора.И когато на сцената започна да излиза дим, Дейв го водя но ни най малко не се трогна, а продължи да свири.

# 549
Че кой е казал, че докторът не е изгорял?  newsm78 И няма какво да се мисли кой запали огъня - те го покаха - Дейв беше. Много ясно, че няма да се трогне от пушека, нали т'ва му беше целта.  Peace

# 550
Много ясно, че беше Дейв! Ако са арестували Портър в другия епизод е, защото мъжът на Тази бременната каза пред полицаите: "Сигурен съм, че ти си запалил огъня!" нещо такова беше...

# 551
Много ясно, че беше Дейв! Ако са арестували Портър в другия епизод е, защото мъжът на Тази бременната каза пред полицаите: "Сигурен съм, че ти си запалил огъня!" нещо такова беше...

А и извади от джоба си някакъв пистолет и си го погледна, там в мелето, при пожара.

# 552
Интересна беше серията, не търся някакъв дълбок смисъл, ясно е че имаше недомислени неща, ама както и да е Wink

Ама защо пак Майк преследват, нали така се оказа???

# 553
Ми нищихме тук и това...или е убил брата на Дейв в затвора, или ще навържат нещо с катастрофата от началото на сериала...или нещо съвсееем друго.  Laughing

# 554
И аз я харесах серията, докторът малко тъпо постъпи, като скочи Дейв в пожара ми мина една мисъл в главата, че са братя с Майк  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт