~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 252
  • 689
  •   1
Отговори
# 150
mamaTsvety  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=142809&hit=1

Изгледах го сега и аз. Серията не беше кой знае колко интересна, само накрая малко по-така.

# 151
Майк и Сю си се оби4ат и ще го твърдя до края Mr. Green

мдааа, и аз така мисля  Crazy

# 152
И аз току що я изгледах,някой може ли да даде линк към английски субтитри.... Mr. Green

# 153
# 154
Thank you, desex

После мисля и със тях да го гледам,сега пуснах за малко,то било готино с англ. субове,иначе серийката не беше кой знае какво,Дейв започна да си показва рогата.... Mr. Greenда видим какво следва!

# 155
  • София
Аз ще си чакам българските субтитри най-търпеливо. Миналата седмица две мацки ги бяха направили за един ден.

# 156
Май точно старата МакКлъски дебне!  Peace

ама и тя го задебна Mr. Green

Какво имаш предвид?  newsm78

Майк и Сю си се оби4ат и ще го твърдя до края Mr. Green

мдааа, и аз така мисля  Crazy

Да! Но те не са се разделили защото не се обичат...  Peace

# 157
Май точно старата МакКлъски дебне!  Peace

ама и тя го задебна Mr. Green

Какво имаш предвид?  newsm78

Ами може би краят на епизода,когато тя отиде при Катерин с цветя и й каза,че й ги носи защото Катрин имала компютър а тя искала да разбере повече за съпругът на Иди.

# 158
Ами може би краят на епизода,когато тя отиде при Катерин с цветя и й каза,че й ги носи защото Катрин имала компютър а тя искала да разбере повече за съпругът на Иди.

doh Как може да съм толкова заспала.  Mr. Green
А забелязахте ли как докато Дейв "обгазяваше" Мрс. МакКлъски да се извини на Иди и даваха снимките по стената, камерата спря на снимка на госпожата с бебето й. Да не се окаже, че й е син?!  newsm78

# 159
Да не се окаже, че й е син?!  newsm78

И аз това си помилих, даже още преди да покажат снимките. Просто така са подбрали актьора, че има някаква прилика с Маклъски. А тя в някой от предишните сезони не разказваше ли, че е имала син и той е починал  newsm78
Ще видим Thinking

# 160
ането, да.  Peace Точно така! Още в сезон 1 стана ясно, че е имала син, който е починал като дете.
http://en.wikipedia.org/wiki/Karen_McCluskey

# 161
Да не се окаже, че й е син?!  newsm78

И аз това си помилих, даже още преди да покажат снимките. Просто така са подбрали актьора, че има някаква прилика с Маклъски. А тя в някой от предишните сезони не разказваше ли, че е имала син и той е починал  newsm78
Ще видим Thinking

и аз това си помислих, но ще видим с какво ще ни изненадат сценаристите...някак твърде логично е това за сина, а си мисля, че е нещо по-засукано

# 162
На мен много ми хареса началото на този сезон.
"Основите" на героините са разклатени, надявам се това да е борбата на сезона - завръщането към тях самите.
Според мен това ще стане с разни шокови случки, Бри вече получи един добър урок от съпруга си.
Интригата около новото психо- също я виждам около г-жа Маклъски въпреки,че това, че сега ще го проучва ме кара да не съм толкова сигурна. В края на сезона, Иди ( какво тяло!) я виждам отново сред съпругите, сигурно намесвайки се в драмата м/у съпруга й и г-жа Маклъски.
Интересно ми е как са се срещнали Иди и мъжа й и как се е променила, защото тя също изглежда загубила себе си.

# 163
На мен серияте ми беше много интересна! Grinning
През цялото време бях на нокти русият (на някой не му ли напомня на Гюнтер? Mr. Green) да не направи нещо на Тоби. Confused Много ме кефи това коте, обичам да го вмъкват в сериите. Mr. Green И мисис Маклъски е голяма скица -
"I tell her she's easier to get into than community college, than she tells me my face looks like a knee." Joy hahaha
И гласът й страшно ме кефи. Grinning Сигурно ще го разконспирира какъв е този. Не мисля, че има някаква връзка с нея, обаче.
И също - Престън (нали той беше малкият?) - изобщо не ми харесва актьорът. Както и бояджията на Сюзън, но те с Майк ще трябва да се съберат, няма как. Crazy

# 164
На мен серията ми хареса.Мъжа на Иди почна да си показва рогата.И е супер готино,че бабата първа се усети.Тя ми е любимка отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт