~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 252
  • 689
  •   1
Отговори
# 180
Цоп и аз тук  Crazy

# 181
Аз пък имам чувството, че на Орсън ще му избият чивиите и ще се превърне в злодей. Twisted Evil (към Бри)

# 182
  • Бургас

[/quote]мен ме кефи - обичам такива персонажи дето го играят големи познавачи на човешката психика и манипулатори, а и актьора много добре играе
[/quote]
  202uu

# 183
Аз пък имам чувството, че на Орсън ще му избият чивиите и ще се превърне в злодей. Twisted Evil (към Бри)
Той доста се е променил. Едва го познах.
Горката Бри, остана сама...е с него де.  Wink

# 184
mamaTsvety  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=142809&hit=1

Изгледах го сега и аз. Серията не беше кой знае колко интересна, само накрая малко по-така.

Благодаря. Чак сега ще се доредя до РСто, за да я сваля и изгледам.

# 185
Къде са БГ субовете??  Tired
Стана сряда вече.....  Crossing Arms

# 186
Не помня да е разказвала такова нещо, гледала съм сезоните по два пъти всичките! Според мен е баща на детенцето дето Майк и Сюзън "убиха" щото то беше едно такова русо и той е много рус! Пък и за какво друго ще му е гневът, за който говореше доктора newsm78 А Сюзън мисля, че си е потъмнила косата и затова е по-различна Sunglasses

# 187
Къде са БГ субовете??  Tired
Стана сряда вече.....  Crossing Arms
Нещо този път се забавиха още ги няма.

# 188
Излезнаха субовете а сериата беше Heart Eyes започва да се завърта интригата... хЪ Хъ Хъ

# 189
# 190
# 191
Аз като лаик имам някой друг въпрос!
Орсън какви тайни има с майка си ???

# 192
Продължавам да твърдя, че Дейв ще си има взимане-даване с Карен МакКлъски, а не със Сюзън. Пропускате да интерпретирате важни сигнали.

Отново линк с резюмета на предстоящите епизоди, ако някой иска да знае какво се случва предварително.
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html
Ако прочетете резюмето на 5ти епизод, ще разберете, че Дейв преследва точно старата госпожа.  Peace

# 193
Излезе ли втора серия?

# 194

Общи условия

Активация на акаунт