~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 225
  • 689
  •   1
Отговори
# 225
Усещате ли как скоро Габи ще се изправи на крака  newsm44  Събота и неделя изгледах целия 4-и сезон, за да съм в час с 5-я... Леле, колко зарибяващ сериал  Shocked

# 226
почвам да се дразня че не дават завръзката вече Tired

# 227
Серията беше приятна, може би без особено развитие.

без, без...но що характери се разкриха. Линет ме издразни, този път.

# 228
Гледах и аз 3 епизод.

Според мен Габи започва да се съвзема, което много ме радва.
Психото май не гони г-жа Маклъски ( но измисли начин да я разкара от картинката), но е твърде лесно да е  мъжа на Линет ( как я позаплаши...).

МИсля, че той гони някой, който до момента не е бил в центъра на интригата на друг от сезоните.
Може би Сюзън. Или Габи. Или самата Иди.

# 229
аз също продължавам да мисля, че не гони г-жа Маклъски. все пак трябва да е някоя от отчаяните съпруги, бабето не е била и не е централен характер.
партито в Бри беше малко тъпо - защо точно тези хора бяха поканени, не ми стана ясно newsm78

и как Даниел от материалистка се превърна в някакво хипи -вегетарианка-защитничка на околната среда ...

# 230
Линет винаги е ужасна спрямо Том. Малко ме дразни честно казано. Кучка и половина.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 23:19 от В_и_В_и

# 231
Мда, Габи се събужда...тя може да живее на инат и ще е на спа през ден скоро, скоро  Laughing
 Мен Идиният съпруг не ме дразни. Харесвам такива лоши персонажи. Много ме радва как им влиза под кожите на всички. Ще размърда Събърбия, и без туй са се размазали като добитък по жежко пладне...

# 232
За Линет се кефя единствено, че вече не е цялата в повръщано  Crazy
Пени я показаха, но за малко  Confused
Мисля, че Дейв не гони Маккласки, но може и да и е някаква роднина  Wink
Изкефи ме как се сбиха Сюзън и Габи  tooth box
За Дейв си мисля, че и самата Иди ще почне да души около него... Все пак тя не е тъпичка и никога не си е оставяла любопитството незадоволено.
Дейв може да гони Майк, Линет или Катрин! Според мен.. Или Сюзън. Ако случайно Дейв е брат на починалата съпруга на Иън и сега той търси племенника си в лицето на Мейнърд  Crazy
Абе варианти много. Обаче блузката на Том я знам и от други предишни серии  Twisted Evil
Бри отново прекали с манипулацията си, до някъде е добре, че Даниел си взе хлапето  Stop

# 233
жал ми е за бабет.Много ми е симпатична и не искам кукуто да я тормози.
Много ми хареса как Габи натри носа на Андрю.
Орсъм несправедливо обвини Бри. Не беше прав.

# 234
kafe, Иън е англичанин, спомни си акцента му. А Дейв е от Мидуеста (май така каза), което си е далеч от Англия. Разбира се, Дейв може и да лъже, но Иън нямаше брат.
Аз продължавам да си мисля, че преследва старата госпожа, но пилците се броят на есен.  Wink

Сюзън не мога да я понасям все повече с всеки изминал епизод.  Whistling Линет гаднее, но то винаги си е било така. Кефи ме.  Peace
Габи в другия епизод ще цъфти вече, според спойлерите. Чакам с нетърпение да видя. Simple Smile Андрю е станал гнусен сноб, а беше просто инат тийнейджър.  Mr. Green

Честно казано израдвах се и на Даниел. Най-накрая има възможност да взима самостоятелно решения и да поизлезе от сянката на майка си. Никой няма право да отнема детето на друг, дори собствената ти майка. А причината на Бри, ако си спомняте беше "Какво ще кажат хората". Даниел и натри носа.

# 235
  • Пловдив
Момичета,а няма ли субтитри за 3-ти епизод?

# 236
  • DE
Има ги в субс.унакс, но чакат одобрение!!
Може би днес по-късно или утре.

# 237
Субтитрите ги има в коментарите в Замунда.Сега изгледах филма с тях.

# 238
kafe, Иън е англичанин, спомни си акцента му. А Дейв е от Мидуеста (май така каза), което си е далеч от Англия. Разбира се, Дейв може и да лъже, но Иън нямаше брат.

cubbit, не четеш внимателно  Wink
Предположенията ми бяха, че може да е брат на Джейн, починалата съпруга на Иън. Помня, че Иън е англичанин, и помня даже, че имаше брат! Когато родителите му караха Сюзън да подписва предбрачен договор, точно с брата заплашиха Иън - че ще оставят наследството на него... И даже тогава Иън разправяще нещо от сорта, че брат му е побъркан, или нещо подобно... малоумен, например...  Peace

# 239
Не харесвам характери като на Даниел,изградени изцяло върху отрицанието.Все правят на някого напук,все отмъщават нещо на някого и така цял живот.Бри е чепат характер,но сама си носи последствията от грешките,има достойнство,характер и много положителни черти.Какво е постигнала дъщеря й на 25-6 години?Облечена като хипарка,не пуска детето си на училище,направила го вегетарианче,остава и в някоя секта да го замъкне.Веднъж Бри й каза в пристъп на гняв нещо,което не беше редно,но е много вярно-че е кръгла нула във всяко отношение.И синът й не е по-различен,но нали е майка,не спира да търси път към децата си.
Това,което каза Дейв на Линет за кризата на средната възраст е много вярно,но се отнася и за Линет.Тя няма ли право да си направи ревизия на живота и да навакса с изпуснатото?Не знам как жени като нея изтърпяват мъжете-деца,аз не бих могла.Да си свърши първо работата в ресторанта,дето толкова си го искаше,задълженията си към петте деца и дома си,и после да дрънка в гаража,стига да не тресе къщата.
Габи ще си стъпи на краката,без съмнение,а Сюзън си е същото куку,каквото си беше.

Общи условия

Активация на акаунт