~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 191
  • 689
  •   1
Отговори
# 240
брата на Иън доколкото помня казаха, че е хомосексуалист и алкохолик Peace

# 241
  • Пловдив
Мерси,момичета!

# 242
брата на Иън доколкото помня казаха, че е хомосексуалист и алкохолик Peace

Няма значение, аз не конкретизирах личността му, само се опитвах да пресъздам негативизма, с който го описваха...  Crazy

# 243
гледах сега серията и много  ми хареса както винаги.... жалко, че трябва да се чака една седмица до другата серия Confused

# 244
# 245
kafe, имаш едно кафе от мен. Wink Верно съм била разсеяна. Rolling Eyes

LilaC, "Облечена като хипарка,не пуска детето си на училище,направила го вегетарианче" <--- нито едно от тези неща не ми се струва толкова лошо както го описваш. Всеки е свободен да се облича както си иска и дрехите не правят един човек по-умен или по-добър. Хоумскуулинг е доста разпространен в САЩ и не е нещо, което се ползва с лошо име. А вегетарианството няма да го коментирам, защото съм пристрастна и не искам безмислени дискусии тук (или в която и да е друга тема) колко "полезно" е месото.
Да, Даниел прави всичко на пук на майка си, но не смятам, че не е постигнала нищо. Дори напротив - успяла е да се освободи от сянката на орлицата. Wink

# 246
Серията - гледана и от мен. Това е първата от този сезон, която ми харесва.
За Бри смятам, че прекалиха да я показват като маниачка в това да се противопоставя на децата си. Не че не се постига крайната цел: да те издразни до n-та степен.

Естествено на Сюзън драмата също беше огромна: какво като няма вече как да следи дъщеря си, нали има син Wink

Изкефи ме Маклъски. Директна, няма време за губене: Къде е роден Дейв? Като говорим за колеж, къде е завършил Дейв?......Страшна е, новата ми фаворитка.
Хайде, да идва новата серияяяя!!!!

# 247

Изкефи ме Маклъски. Директна, няма време за губене: Къде е роден Дейв? Като говорим за колеж, къде е завършил Дейв?......Страшна е, новата ми фаворитка.
Хайде, да идва новата серияяяя!!!!

според мен това беше глупаво и така го и дадоха да изглежда. ако не беше с тъпите си непремерени и не на място и време въпроси, дейв нямаше да я нацели толкова лесно

ето субтитрите
http://subs.unacs.bg/search.php?page=7&task=1&umovie=des … r=0&uploader=

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 19:41 от Алегра

# 248

Естествено, че нямаше.......Това е идеята Grinning Има изцепки всякакви, но тази на мен не ми се стори глупава. По-скоро показа притеснението и за себе си, че и за Иди, с която не мислех, че се дразнят приятелски. Мислех, че откровено не се понасят Confused(поне в предните сезони)...

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 20:35 от Bianca01

# 249
Новият сезон е определено по-добър (засега) от миналата година - скокът напред във времето бе добра идея.
Интересна е идеята на kafe Дейв да се интересува от Сюзън и сина й.
А и ето какво прочетох преди малко

Gale Harold, the actor who plays Teri Hatcher's boyfriend on "Desperate Housewives," was seriously injured yesterday in a motorcycle accident.He's being treated at the L.A. County - USC Medical Center in the Intensive Care Unit.

Стискам му палци да се оправи, но как ли ще се отрази на сериала? Героят му ми е симптатичен.

# 250
Къде е линка за трета серия?  Rolling Eyes

# 251
# 252
нещо не мога да си спомня  newsm78 какво стана с Джули Майер?

# 253
Отиде да учи в колеж май Thinking

# 254
Отиде да учи в колеж май Thinking

Да, Джули е в колеж, а Дилън е във Франция, вече сгодена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт