''Дневникът 51'' - да отслабнем всички заедно

• 13 327
  • 374
  •   1
Отговори
# 315
привет момичета!
Благодаря ви за хубавите думи  Hug
Не смея да го кажа, че все се издънвам след това, но сякаш съм се взела в ръце и не прекалявам с храната. Единственото, което си позволих вчера беше към 5-6гр черен шоколад и една шепа орехи. Беше ми рибен ден вчера, днес пак се очертава такъв обяд  Crazy

# 316
     didicheva Ч.Р.Д !!!    Пожелавам ти много, много здраве ,щастие и любов !                                                                                                                   newsm51 newsm51 newsm51

# 317
Привет, дружина  Hug

Аз се прибрах от пазар, заредих се мн. добре за идната седмица. Висчко режимно и съм много амбицирана  Twisted Evil Сега остава да си остана такава и идните 13 дни искам да се отърва от покачването  Crossing Arms Пък и края на месеца ще идва приятелият ми за малко, та трябва да съм във форма  Flutter Whistling

MissCaprice, а дано повлечеш крак с режимността си и ние да влезем в релси  Wink

vodka_s_led,  не се измъквай така, я ела бързо на отчет, какви ги вършиш, а  Whistling

lideto70
, защо от понеделник, а утре  newsm78

Хубав следобяд на всичкиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
Здравейте и от мен Hug
Дидичева, Честит Рожден Ден на патерички  bouquet
Не съм влизала пак доста време, много работа имах, попремина ми онзи зор и малко поразпускам, но имам доста неща, които отлагах да свърша, защото имах много работа(като да заведа детето в парка, например, това днес го свърших Laughing), така че пак не съм много редовна с четенето, но дано следващата седмица мога да поседя на кафенце във форумчетоПрочетох поста на Тиквето, много ме натъжи, защото и аз такива ги надробих с Дюки.Наистина режима е такъв, че не гледаш да се ограничаваш в количества и накрая се оказваш с навика да дъвчеш постоянно, поне при мен така се получи.Затова сега пак си дъвча постоянно по Дюкански и се мъча отново да се върна във формата, от която излязох така лекомислено.Хубавата новина е, че най-после почнах наново режима(нещо, с което се хваля, защото ми беше изключително трудно да спра да ям неконтролируемо), лошата е, че имам огромни поражения в кантарно отношение, за оправянето на които ще са ми нужни месеци, но никой не ми е виновен все пак.Беше ме срам да пиша, когато пиша значи съм диетичнаПочнах отново да ходя на фитнес, но май ще изчакам да вляза във форма преди да тръгна и на тае бо Mr. GreenИ така, много дълъг пост ви написах, за което се извинявам, ще гледам да се мяркам по-честичко оттук нататък, та да не ми се насъбира толкова размисъл за споделяне Heart Eyes
Гушкам ви много силно всички, и да ви кажа само последно, че много ми харесва атмосферата в Дневничето, наистина е много хубаво тук Hug

# 319
jedira едно голямо  Hug от мен   bouquet  Аз затова не успях да си направя мой си режим, защото все дъвчех нещо /лош навик от Дюки, ама там поне се сваля/ и затова преминах на др. режим където ми е казано какво да ям, че да няма своеволности от рода я сега малко такова, я после малко онакова  Embarassed ooooh! Радвам се за теб, че си пак режимна, ама на мен не ми понася в последно време режима, та се наложи да се преориентирам, лошото е, че докато го сторя трупнах 2,3 кила  #Cussing out Но да, ние сами сме си виновни, никой не ни бута храната в устата насила  Laughing Горе главата и смело напред  Hug
И да пишеш по-често ей, че липсваш  Heart Eyes

# 320

vodka_s_led,  не се измъквай така, я ела бързо на отчет, какви ги вършиш, а  Whistling

Ох, от срам се измъквам така набързо  Embarassed   В момента съм на мой си режим, гледам да се настроя на диетична вълна, планирам да започвам японското чудо, много я харесвам тази диета  Peace   За това не пиша, да не развалям дисциплината  Laughing

# 321
Здравейте момичета, аз само на бързо да ви видя какво правите.
За себе си няма да коментирам, ям и това е. Усещам се как започвам да му изпускам края и скоро време трябва да си седна на д-то и да мина на режим.
Малката нощес беше зле, повръщане, висене 2часа в Бърза помощ, направо нямам думи за там. Днес да чукна на дърво е добре, надявам се през нощта също да удържим фронта.

# 322
vodka_s_led, знам аз, че който не пише обикновено е нережимен и за мен се отнася същото  Joy та затова и попитах  Laughing Айде бърже в строяяя, че уши дърпаме вече  Wink

Така днес първи режимен ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Утре съм намислила мерене, за да видя от какво положение тръгвам /кг и см/, дано кантара не ме втрещи много  Shocked макар че съм подготвена, за голяма цифра след седмица хаотично ядене  ooooh!

А и с водата днес съм супеерр... айде бай, че трябва да ходя до ВЦ-то  Joy Joy Joy

# 323
Ето ме и мен!

Сутринта кантара ме втрещи с цифрата 73 #Crazy а онзи ден показа 71,1,а си бях режимна,но след обяд Мц-то ме изненада и предполагам,че от това е повишението.

Днес бях режимна цял ден таратор и 2ябълки Laughing

Сега отивам с две приятелки на дискотека Party

Тикве,моя приятел се връща на 17 Ноември и на мен това ми е стимула.Хайде да сме режимни и да ги изненадаме Flutter

# 324
ето ме и мен... днес бяхме режимни
закуска активия , ябълка , обяд зелева салата, след обяд ябълка вечеря пилешка пържола с домат... и много вода  Heart Eyes

crazy_tikva а защо не изкара Дюкан до края? Аз не я почнах (въпреки, че имам и 2те книги) понеже в първите етапи има само месо...пък аз без плодове не мога а и ми идва много месото ... е купила си всичко за диетата остава сега режимна и без издънки...   че идва края на месеца luvbed

лека нощ  Hug

# 325
Добро утро, сладурки HugБързам да пусна по едно кафенце

Тук съм, диетична съм, кантарчето веднага реагира на старта на моята диета, доволна съм от себе си, стискайте ми палци tooth
Тиквичке, Hug, радвам се, че си устояла на изкушението и си намерила режим, с който да продължиш Heart Eyes
Плезирче, от МЦ-то е, скрий го кантарев за няколко дни и ще видиш, че всичко ще се оправи Hug
водчице, чакаме те отново при нас Hug
Мирама, дано бързичко се оправи детенце, то сега какво ще мислиш за диети Confused
Гледам всички ви очакват романтични срещи с любимите хора, много хубаво това и имате стимул да изглеждате перфектно за определена дата, пожелавам ви да успеете newsm10
Приятен, лек и диетичен ден пожелавам на всички мили Дневничета, ще намина по-късничко да ви нагледам пак Hug Hug Hug

# 326
  • София
Чая е от мен Grinning

# 327
Оооо,Лиде, защо само така дзак и бяг, я бързо се разписвай тука  love001
Капризче, сега видях снимките ти, много си хубава и много слаба newsm51, а малкия е много сладичък
Само да кажа, че си направих албумче и качих малко снимки в нашия албум, погледнете newsm47

# 328
jeni, мерси за хубавите думи. Тявойте снимки също са страхотни, но защо само една твоя. Бързо да компенсираш  Hug А за щерката и котето нямам думи-просто са разкошни  Party
доста работа ме чака затова чао милички!

# 329
Ето ме и мен с чаша кафе в ръце.  Mr. Green

jedira, lideto70, благодарско за почерпката  Hug

Така днес имаше среща с кантара и сантиметъра, която мина потресаващо. Почвам ит 58  #Crazy  Като се надявам поне едното кило да е вода, че съм пред МЦ, ама.... Whistling

Новите си мерки ще пратя на Миранди за новата тема  Tired да ми ги поправи и да е хване малко срам  Embarassed

jedira, много хубави снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и честит голям минус /виждам  Wink/   bouquet

Aia, ваканцията ми в Б-я ми обърка трета фаза, а иначе я прекъснах, защото ми се повдигаше от месото и рибата, а режимът е основан предимно на протеините и нямаше как да продължа  ooooh!  А на теб едно голямо БЛАГОДАРЯ  Hug  Wink Мисля да го пробвам този, който ми прати Simple Smile
Le Plaisir, ей чудесно, значи ще се стягаме една друга  Wink  bouquet

Айде да си направя сега и упражненийцата  Whistling

Къде са другите сладурки  newsm78 Иле, Шоки, Миранди, Скорпи.......................

Бай засега от мен   bouquet

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 14:32 от crazy_tikva

Общи условия

Активация на акаунт