''Дневникът 51'' - да отслабнем всички заедно

• 13 328
  • 374
  •   1
Отговори
# 300
Добър ден!!! Simple Smile
Дидичева, честит рожден ден! желая ти много здраве, късмет, любов и само положителни емоции Hug Един плодов букет от мен Simple Smile

Малката русалка, добре дошла! Аз обаче не съм съгласна, че трябва да диетуваш...BMI ти е нисък сега, когато си 52кг, а ако свалиш и станеш 48кг ще си кльощава и с нездравословно тегло... Най-много да имаш за стягане, но не мисля, че имаш за сваляне. Разбира се, ти си вземаш решението, но според мен си поставяш много ниска цел. Яж здравословно, но не отслабвай повече Peace

# 301
добро утро красавици!

Страхотно време! Разходихме се подобаващо из Морската градина (по-късно ще пусна снимки на детето и от сватбата). Искрено се надявам времето да се задържи такова поне още месец. Мъжът ми има скоро РД и се чудя дали да не му подаря почивка някъде (заради работата му няма да може да е повече от три дни. Ще се радвам на идеи. Може в БГ, може в Чужбина  Hug

Дидичева, желая ти тази година да изживееш едни от най-прекраните мигове в живота си!  Party

Разбира се, пак имам много работа Hug което всъщност е хубаво  Party

ОО щях да забравя, причината за +2кг дойде вчера  Embarassed вече съм с около 800гр по-лека. Ще проверя след 3-4 дни като резултатът ще е по-реален  Whistling

# 302
Привет, дружина  Hug

Chocolata, уф.... как да вляза в релси, като само ядене ми е в галават и не мога да си затворя устата. И вчера вечерта похапнах  ooooh! Трябва да си сложа един катинар  hahaha

Smile!
, честито минусче   bouquet дано си го задържиш  Wink

iguanka, снимките са ви чудесни!   bouquet Вижда се, че сте си изкарали страхотно  Hug

mery_79, ти мина ли в трета фаза?   bouquet

lideto70
, ееее много гадно така  Sad ама недей да се отчайваш, знаеш че има и такива моменти  Hug

Le Plaisir, честито минусче и на теб и лека работа   bouquet

Айдеее отиде ми диетата и днес, didicheva Joy Joy Joy 

ros4enka  Hug

MissCaprice
, чакаме с нетърпение снимчициии  Whistling Whistling Whistling

# 303
Здравейте и от мен.
didicheva Честит рожден ден с пожелания за много здраве и успехи и безброй усмивки Simple Smile

ros4enka съгласна съм с теб,че трябва да започна да се храня здравословно и за това и пиша в тази тема - защото знам,че тук всички взаимно си помагат и се стимулират. До 48 едва ли ще стигна зимата - това ми се случва само през лятото,но искам да не качвам още и ако мога да сваля и на 50 би било екстра.

Вчера наистина ми бяха малко зеленчуците и хапнах и Активия обезмаслената.

Но днес съм много мотивирана и заредена със супер енергия.Закусих кис мляко 1/2 кофичка - култура с мюсли и кафенце и един час след това тичах на стадиона - 4км bowuu и се разтягах и малко коремни правих...
За обяд хапнах задушени зеленчуци и малко грозде за десерт.
Довечера мисля да хапна салатка с риба тон(много обичам,но съм чувала че след като си ял мляко не трябва да ядеш риба и за това не е за обяд)

Виждам,че всички имате невероятни резултати днес и ви поздравявам за което.  bouquet
И ви пожелавам страхотен  и усмихнат ден  Simple Smile

# 304
момичета попаднах на интересна статия за храненето:

Храните се с наслада? Чудесно, няма да напълнеете
от тук: tialoto.bg

# 305
didicheva Честит рожден ден
Бъди здрава като скала,не се поддавай на трудностите в живота.Гледай смело напред и реализирай мечтите си.
Весело прекарване на празника и много усмивки и незабравими усещания ти желая
Да аз вече съм в трета фаза,днес ще има гала вечеря Wink
MissCaprice интересна статия,има логика newsm10 Чудесна идея е да изненадаш милото с екскурзиика,със сигурност ще се впечатли Wink
little_mermaid  според мен са ти супер килцата,недей да сваляш повече,просто задържай.Колкото до рибата и млякото.Така е,не че е вредно просто при консумацията на млечни продукти не се усвоява правилно желязото.Това важи и за месото.Но с разлика от 3-4 часа могат да се консумират Wink
Smile! чудесен резултат Wink
Ставам да си направя едно фрапе,че ми е едно заспало Crazy

# 306
риба и мляко не се ядат заедно на едно хранене. Доста често това води до хранително натравяне. Нееднократно ми е ставало тежко и лошо от такава комбинация. С интервал от няколко часа не виждам защо да не може.

ето и още:
"I heard that you shouldn't have milk with seafood products (not only fish but other seafood as well) because you would get "food poisoning". One of my friend did, he got so sick and he rushed to the hospital and the doctors told him he's got food poisoning. Milk products and seafood products shouldn't get mixed together.

- and it is different from person to person, whether you would get a reaction or not I mean and the type of seafood you had with milk."
от тук

# 307
Здравейте момичета,

вчера не можах да пиша... но бях режимна. Направихме една голяма разходка от 5 километра (трябваше да е тичане ама ние където сме с деца ходехме ).... после по магазините  и като финал на  крос тренажора още 30 мин.. много спортен ден ми беше  Heart Eyes

Chocolata тук времето е топло... 25-30 гр. даже вчера си беше направо за плаж ама нали правихме разходка...а иначе не се ядосвай...  сега като си режимна бързо ще влезнеш в линия... 

iguanka  за мен най - важното е като се погледна в огледалото да се харесам... имам определени панталони, които стават ли ми значи съм ок за себе си (а и тогава почти не се меря) ... а относно целулита  като всяка жена имам , но се вижда само със стискане с ръце. Преди 3 години ходех редовно на анти целулитни масажи , но изведнъж спрях почнах много стриктно диетата (балансирана и здравословна  храна) много вода  и след 3 месеца пак отидох на анти целулитен масаж, но той беше изчезнал даже и жената направо не можа да повярва... според трябва винаги да се храниш здравословно с малки издънки и много вода и целулита ще е минало  Peace Разкажи как се определя необходимото количество вода на ден ? понеже си нямам и на представа newsm78

little_mermaid  добре дошла  welcome май проблема със сладкото не е само при теб... и аз съм от твоя отбор...

lideto70  браво за режимноста  smile3501 въобще не го гледай кантара .. когато си режимна.. рано или късно резултатите са на лице аз съм решила известно време да не се меря въобще да се опитам да съм режимна.. без издънки...

Smile! браво за минуса...  smile3501

didicheva честит РД   bigdance2  ura nbirthday newsm59 да си ни жива и здрава и всички много да те радват и само минуси  Hug

ще ме изиниш , но ще пийна само водичка ..  hahaha понеже не обичам сладко  Joy

по късно пак ще ви пиша

# 308
качих малко снимки в албума-от тук нататъкWink

# 309
Добър вечер!!!

Каприсче,много си готина,а малкия е голям сладур! Hug

little_mermaid,добре дошла!!!  bouquet И аз като другите мисля,че не трябва да отслабваш,а да се стегнеш.Днес менюто ти е било много добро,може да добавяш и плод или пак кисело мляко за след обедна закуска,ако огладнееш,а и тичането-екстра.И аз като живеех при нашите имах стадион на близо и всеки ден правех по 10 обиколки,но сега съм абсолютен мързел и все си измислям оправдания.

Ая,а при обиколката по магазините купи ли си нещо? Crazy

Смайл,честито минусче!Дано го затвърдиш Peace

Тиквичке,какво ти стана бе душа? Hug Хайде от утре сериозна,ама наистина Wink

Лиде,ти нали сега тренираш на кростренажора,може да си качила мускулна маса,мери и със сантиметъра,не разчитай само на кантара Hug

# 310

Тиквичке,какво ти стана бе душа? Hug Хайде от утре сериозна,ама наистина Wink

[/color]

Не знам и аз какво ми става  smile3518 на път съм да разваля постигнатото с много труд  Banghead
Но наистина, взимам се в ръце и ако утре  съм казала, че не съм режимна, моля ви теглете ми един бой да се освестя, че срааам  Embarassed Embarassed Embarassed

MissCaprice, страхотна си била на сватбата   bouquet обаче най-много ми харесваш на последнат снимка - красотааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Aia
, браво, миличка, аз не знам как ще се справя като съм свикнала покрай Дюкан да ям колкото си искам и по което вр. искам  ooooh! Ама трябва да стисна зъби през първите дни и дано после ми се посвие коремът и апетита ми намалее  Praynig Praynig Praynig

Хубава вечер на висчки   bouquet

# 311
  • Cacao Land
Хапвам си аз, хапвам си усъдрдно, да съм жива и здрава...  Whistling

Честит рожден ден, дидичева! Нека бъдеш винаги щастлива, усмихната и късметлива!!!
Каприсче, супер снимки, виждаш ми се доста отслабнала и разхубавена. А малкият е направо трепач Simple Smile

# 312
MissCaprice  много хубави снимки  Heart Eyes

Le Plaisir еми доста работи купих си 1 обувки, 3 блузки, 2 чифта дънки (доста изгодни ) 1 пуловер и бельо  Blush много обичам да ходя по магазините забравям и за храната даже

crazy_tikva  еми не знам как е при Дюкан .. ама не  е прекалено много яденето при Ипо , но не е и чак глад..свиква се Crazy а ти при Дюкан всички фази ли мина?

Chocolata  и аз бях до скоро така... дано скоро влезнеш в режима   bouquet

днес 30 мин на крос тренажора

лека нощ  Hug

# 313
Мацки къде е кафето бре  Shocked  Joy

Айде бързооо

Aia, ами трета я попретупах, не я направих като хората  Embarassed

Аз отивам на пазар, сладурки, и после  пак ще пиаша  Hug

# 314
  • София

Дидичева, Hug честит рожден ден!
Много здраве , щастие, любов, късмет  , успехи и идеална фигура!

Тиквичка, Hug мерси за кафето!  bouquet

Много  Hug Hug Hugна всички и хубав и усмихнат минусов ден!

Аз не съм режимна вчера и днес - от понеделник - пак съм в строя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт