''Дневникът 51'' - да отслабнем всички заедно

• 13 329
  • 374
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Да се представя -аз съм новичка тук и съм на 23год с тегло 52кг при ръст 170. Принципно е почти идеално,но зависи как се чувства човек и как е свикнало тялото му....Аз за 2 месеца качих 4 кг като предимно се тъпчех с боклуци от скука е някаква есенна депресия...Дори приятелят ми отбеляза,че съм напълняла. Но сега съм твърдо решена да поправя грешката. Днес:
Закуска: мляко с нес и обезмаслено мляко с мюсли (общо 300мл)
Обяд: тук е лошо - сусамка и капучино
Вечеря: планирам 200гр задушени зеленчуци.
Как е?
Трябва да увелича и спорта(лятото тичах поне 5 дни в седмицата  Embarassed).Сега ходя на танци 2 пъти в седмицата ,но от утре ще добавя и 2 пъти фитнес... А днес съм решила най-после да направя домашната си аеробика....Дано не се откажа Naughty

# 286
русалке, добре дошла тук. Аз съм с твоята височина и се целя в 57кг.. Според мен малко ниски цели си поставяш. Може би наистина имаш нужда от стягане, но не и от отслабване.  Peace

момичета чета ви и като имам повечко време ще пиша, сега доста работа имам..  bouquet

# 287
Минавам само да кажа, че днес и утре съм на мляко (кис. и пр.) и от събота почвам режима на Ипократис. Решено  Crossing Arms На кантара не знам кога ще се кача....  Whistling

little_mermaid  welcome

# 288
  • София
Здравейте, милички! newsm51

Тези дни съм много заета и сигурно ще е така още известно време  Sad  , но използвам всеки момент да вляза да ви видя  Hug

Вчера издържах лунната  newsm44- вече към вечерта доста трудно , но издържах - легнах си преди 22 часа и заспах много бързо, за да не мисля за ядене  hahaha

Днес успешно си карам на житце - то след вчерашния ден направо пиршество ми се струва  Joy Joy Joy
Само днес ще съм на жито - така реших  1 ден.

А от утре ще видиме какво ще правя   - нещо различно от Страхотната и едноседмично ми се върти в главата, но не знам със сигурност  newsm78
Тази сутрин не успях да се измеря, така че резултат ще ви дам утре за лунния и житния ден общо  Peace

Шоки, Hug много се радвам да те нидя - липсваше ни Heart Eyes

little_mermaid   welcome добре дошла и успех ! И на мен ми се вижда, че ти е доста ниска целта, но ти си знаеш най-добре какво искаш  newsm10

Скорпи, Hug аз пия голееееми кафета, така че не им си притеснявай толкова за размера  newsm62

Тиквичка, Каприсче, Плезирче, Иле, baby@girl , Росченка, Смайл, Миранди, Мирама ,  Дидичева, Ая и всички останали Дневничета Hug Hug Hug

А Пипи и Жедира  Hug пак ни се скриха някъде  newsm78- дано не са около хладилниците, че ще помагам на Скорпи - намерих я тази бухалка  newsm66  къде е /малко бавничко я намирам , но пак ше свърши работа  Hug

Хубав следобяд на всички! Hug

# 289
Знаете ли аз искам да се храня разумно. Проблем ми е,че като почна да ям боклуци и трудно се спирам и сладкото ми е кошмар - там не се спирам Sad А и наистина килограмите при всеки са си индивидуални...Аз на 50 съм перфектна...Важно е не колко тежиш или как изглеждаш , а как се чувстваш добре.

crazy_tikva  идеята с киселото мляко е много добра - то идеално прочиства организма. Може и аз да направя 1 - 2 такива дни,защото от суха храна се чувствам направо задръстена...

Успех на всички от мен...като гледам колко сте мотивирани и упорити и ви се възхищавам Hug

# 290
little_mermaid добре дошла!
лиде дано има ефект   bouquet браво!
тикве  Hug
каприсче чакаме те да пишеш, липсваш ми  Hug
ros4enka  Hug
Le Plaisir  мм круши, мн яко.
скорпи мерси за кафето, сутринта го пих с теб но не съм писала.
Аз пия до 2 л течности, защото се определя и от височина и кг-ми, а моите и двете не са много. Вече всеки ден хапвам поне по 2 ябълки  Mr. Green
От утре включвам спорт  Crazy

# 291
  • Cacao Land
Оох, това с Ц200 не работи, тя моята уста затваряне няма Mr. Green Поне съм що-годе режимна, но ме гони неудържим и зверски апетит. Внимаввайте, хапя Twisted Evil

русалке, здравей и добре дошла! Менюто ти изглежда пренебрежимо малко. Хайде, сусамката и капучиното сама си ги изкоментирала, та няма да правя коментар. Ама каква е тази 'вечеря' 200 гр зеленчуци?! Shocked Сложи нещо поне към тях, лъжица зехтин, парче риба... Успех Hug

Тикве, още ми е в главата този щолен, дето си го хапнала преди няколко дни. СУПЕР ти завиждам. Вече ги мернах из витрините на Алди и Лидъл, планирам освинване Twisted Evil Сори, не ти помагам да влезеш в релси май, ама стой и се смей, аз съм същият резил Embarassed Laughing

лиде, чакаме успешено отчетени резултати утре Hug

Плезирче, твоето меню за днес... ммм...  Toilet  Joy

Скорпе, БЛАГОДАРЯ, страшен кураж ми вдъхваш с тези приказки Hug

Иле, аз не мога да живея без ябълки, днес изядох 3 големи Mr. Green

# 292
Здрасти мацки!

Днес цял ден бях на лекции и упражнения. Много интересни работи правим и умишлено не отидох с лаптопа за да не се занимавам със странични дейности. После ходих на кафенце с приятелка и преди малко се прибрах.

Аз да отчета резултат след 2 дни лунуване - от 57.300 днес сутринта кантара показа 56.500. Тоест свалила съм 800 грама за два дни  Party Не е много, аз и на толкова съм доволна, но не знам дали не си ги върнах днес... На обяд изядох една огромна салата (около 500гр.) зелена салата, зеле, краставици, домати и някакъв млечен дресинг... Направо преядох  Blush Ама беше много вкусно...  Laughing И сега за вечеря затвърдих недиетичния ден с купичка леща...  Crazy

Утре смятам да не се катеря на кантара, а да изкарам деня на плодове и да се тегля чак в неделя сутринта за мерки и теглилки за темичката.

Хайде лека вечер от мен, сладки! Утре ще съм по-редовна от днес  Peace

# 293
смайл дано резултата се задържи  Hug
шоколадче и при мен лепилото не помага...  Crazy

Качих снимки от почивката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297625
паролата е ника ми

Не успях да вкарам инфо от къде са  Peace
Но има от ферибота в началото, има снимки и на хотела (вижда се че е скромен, но пък си отговаряше на условията и сме мн. доволни), после има снимки от една площадка с люлки и пейки, която бе на 5 крачки от хотела,
следва 1 ревю в което участвам с кожено яке, снимки от Мармарис през ноща и през деня, пристанището, на следващият ден-екскурзийка по река Далян с нещо като кану, плажа на костенурките Карета-Карета (там съм по бански и съм мн.бяла Embarassed ), лечебни кални бани (беше ме гнус и не влязох, само приятелят ми се `цопка`  Mr. Green ), на следващият ден се снимахме на крепоста на Ататюрк (мн.спокойно беше, гледката на пристанището и слънцето няма да ги забравя  Heart Eyes  Heart Eyes ),
на следващия ден ме има на яхтата (разходиха ни до острова на Клеопатра, снимките с многото камъни са от там - Островът е подарен на Клеопатра от Марк Антоний в знак на любовта си; ето от нета снимки http://kala.blog.bg/viewpost.php?id=105802 и историята  Heart Eyes http://relax.rozali.com/po-sveta/p8713.html  Heart Eyes )

Надявам се да ви е било интересно  Hug
Приятно разглеждане   bouquet

И за да не е като спам
Днес пак съм режимна, като изключа това че ядох късно вечерта мюсли.
От утре мисля вечер да хапвам само белтъчини, но още не съм решила какво  Peace
Някой може ли да ми каже как се правят вкусни задушени или варени зеленчуци   bouquet че нали сега се уча да готвя.  Laughing

# 294
Привет момичета HugДнес съм ранобудна и си пия кафенцето,четейки ви Laughing
Игуанка,много хубави снимки,най-ми хареса където си сред цветята,разкошна.Личи си,че сте си изкарали супер.Пожелавам ти много хубави места да посетиш и да запазиш усмивката си Wink
Шоки радвам се да те видя Hug Зеленчуци се правят много лесно,нарязваш всичко в един дълбок,незалепващ тиган,слагаш подправки,вода,домат или бульон,според вкуса,доливаш,ако е нужно и така,до омекване и изпаряване на течността.Аз редовно си правя,заедно с обезкостено пиле Laughing
Smile браво на теб, режимна си Wink
Аз вчера изкарах протеинов ден,доволна съм от себе си,ако успея и килцата да задържа,грешка няма да има Laughing

# 295
  • София
Здравейте,  момичета! Hug

Днес кантара ме вбеси - никакъв резултат от лунния и житния ден  Twisted Evil #Cussing out

По този повод днес не съм на диета , а утре ще видя - според настроението ми  Wink
Нямам време да пиша повече Sad

Много  Hug Hug Hug на всички и хубав и успешен минусов  ден!  bouquet

# 296
Здравейте!!!

Днес кантара показа-71,1,значи съм свалила 500гр.,малко но от сърце. Laughing и като се има в предвид 3-те освинващи дни.

Днес се пада да съм на въглехидрати,но още не съм решила какво ще е.
И днес имам много работа и няма да мога да пиша.

Желая ви приятен ден!!! Hug Hug Hug

# 297
Здравейте момичета виждам че още не сте пили кафе

А ети и нещо по-така да ви почепя че днес имам рожден ден

още не сме оздравели но детето поне се чувства много по-добре

# 298
Честит рожден ден!!!

Желая ти много щастие,късмет,здраве,любов и успехи във всичко,с което се захванеш!
Бъди винаги усмихната и весела!

# 299
Добро утро   bouquet

didicheva, честит рожден ден, мила!
Пожелавам ти всичко най-хубаво, много здраве, щастие, любов и да постигаш всички цели, които си поставяш.

Моят резултат след лунуването е -1кг. Тази сутрин кантарчето показа 56.300кг. newsm44

Днес съм си запланувала салатен ден. Довечера съм на фирмен банкет и ще се опитам да се измъкна само със салатки за да не ми мрънкат колегите от ресторанта, че не искам да им опитам гозбите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт