от седмица вече нямаме Т и сега се чудя дали да я пускам пак на ясла. Бяхме само 1 седмица и после 1 месец болни с гнойна ангина и Т над 40, бях превъртяла... Ходих на няколко лекари и една, която много ми помогна с хомеопатията, но тя е частна. Точно тя настоя за изследвания и ни откриха в гърлото бактерия pseudomonas aeruginosa и не ми стана ясно, но май още си я имаме. Правиха ни антибиограма и много малко АБ могат да и повлияят. Сега Ема е добре, гърлото също, не съм правила нови изследвания, но докито вика сама няма да изчезне. Та не разбрах явно ще чакаме следващата ангина, за да пием АБ-то от антибиограмата иначе сега няма смисъл да я тъпча
Мернах, че пишете за педиатрите, ние сме при Азади. Много бях доволна за захранването и кърменето много ми помогна. Ние бяхме само на кърма до 6-тия месец, след това опитах захранване, но не стана и изчаках до 9-тия. До година и половина имахме кърмене поне 1 път на ден. Изобщо жената много подкрепя кърменето, стига детето да яде достатъчно и майката да има кърма. Не изписва лесно АБ, но пък и не пуска изследвания, много е сигурна в диагнозите си
Лошото при нея е, че детето всъщност се води при друг личен лекар, до сега не ми беше проблем, обаче сега като ми трябваха болнични настанаха едни драми...
marusj вие при кой сте?
Когато лятото беше в отпуска Азади попаднах на Цаловска и много ми хареса, не знам дали да не се запишем при нея

Maktub честит рожден ден, мила! извинявай че на патерица
За подаръците, в Джъмбо има много неща, аз съм доволна, друг е въпросът, че всичко се чупи много бързо, за това не мисля че скъпи играчки са удачни на тяхната възраст

а за тортата дето питах, взехме няколко, най съм доволна от Лагуна, просто божествена

много здраве на всички от нас

! Да са живи и здрави, да имат най-щастливото и прекрасно детство изпълнено с много смях и щуротии