Пораснаха МЛАДОСТките ни мъничета и много от тях са вече ученичета!

• 24 295
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
здравейте, от цяла вечност не съм писала, но от толкова време се влачим болни Cry
от седмица вече нямаме Т и сега се чудя дали да я пускам пак на ясла. Бяхме само 1 седмица и после 1 месец болни с гнойна ангина и Т над 40, бях превъртяла... Ходих на няколко лекари и една, която много ми помогна с хомеопатията, но тя е частна. Точно тя настоя за изследвания и ни откриха в гърлото бактерия pseudomonas aeruginosa и не ми стана ясно, но май още си я имаме. Правиха ни антибиограма и много малко АБ могат да и повлияят. Сега Ема е добре, гърлото също, не съм правила нови изследвания, но докито вика сама няма да изчезне. Та не разбрах явно ще чакаме следващата ангина, за да пием АБ-то от антибиограмата иначе сега няма смисъл да я тъпча Rolling Eyes
Мернах, че пишете за педиатрите, ние сме при Азади. Много бях доволна за захранването и кърменето много ми помогна. Ние бяхме само на кърма до 6-тия месец, след това опитах захранване, но не стана и изчаках до 9-тия. До година и половина имахме кърмене поне 1 път на ден. Изобщо жената много подкрепя кърменето, стига детето да яде достатъчно и майката да има кърма. Не изписва лесно АБ, но пък и не пуска изследвания, много е сигурна в диагнозите си Rolling Eyes
Лошото при нея е, че детето всъщност се води при друг личен лекар, до сега не ми беше проблем, обаче сега като ми трябваха болнични настанаха едни драми... Twisted Evil Мисля да я сменям по тази причина, защото нямам нерви и отпуски повече. Ема се води при Е.Владимирова.
marusj вие при кой сте?
Когато лятото беше в отпуска Азади попаднах на Цаловска и много ми хареса, не знам дали да не се запишем при нея  newsm78
Maktub честит рожден ден, мила! извинявай че на патерица Embarassed
За подаръците, в Джъмбо има много неща, аз съм доволна, друг е въпросът, че всичко се чупи много бързо, за това не мисля че скъпи играчки са удачни на тяхната възраст Simple Smile
а за тортата дето питах, взехме няколко, най съм доволна от Лагуна, просто божествена Peace
много здраве на всички от нас Hug

# 151
  • София
Мактуб, честит рожден ден и от мен! Много щастие ти пожелавам!

Барабана, вие в коя ДЯ сте?
Да се оправя бързо малката рокаджийка!
Една приятелка също си даде дъщеричката на ясла и вече два месеца близо не съм го видяла това дете здраво. Направо се съсипа от боледуване и антибиотици. Майката дори вече е пред дилема дали си струва детето да ходи на ясла. Аз лично съм твърдо против, дори смятам, че и за ДГ подходяща възраст е 4 г. - т.е. време за обучение вече. Много ме плашат болестите.

Скъпи играчки и аз избягвам да купувам. Обаче каквото имаме, например на Фишър прайс, пък е много здраво, заслужава си парите донякъде.

# 152
  • нейде там, където ....
За първия рожден ден бяхме взели един телефон, голям, червен, невероятно здрав, с музикални бутони, не беше скъп, от "Симба тоис" - склада в Студентски град, срещу Зимния дворец. Колата при нас беше за втория.

Мами, има ли някой с детенце в 17 ОДЗ? Може ли да споделите впечатления?

# 153
Ние сме добре от седмица, много се чудя дали да я пусна тази седмица, педито вика пускай я от понеделник, ама аз... Rolling Eyes
Ники в 70-то сме
jd този телефон и ние го имаме и макар, че целия е в тиксо още свири Mr. Green
 Hug

# 154
  • Ланкър, планините Овнерог
Като говорите за играчки, и аз да се включа с една много добра на Танти. Мъж ми и кръстника й бяха купили една пластмасова крепост с топки и чук. Е, колко блъскане е видяла и още е здрава. Ама марка не помня, помня само, че беше 30-40лв.

# 155
За камиончето на Дисни - наскоро си прибрахме едно от Практикер за 39.999999 лв. Grinning
Meggyv, благодаря ти, питай ,но искам и да знам какъв е точно слинга (халки или без, плат и колко метра, че съм едра)

# 156
  • София
А, сега се сетих - любима играчка му е едно пиано с батерийки, подарък от сем. на брат ми за 1 РД. Ама пък и те са се постарали да го изберат с умерено приглушен звук - ами, звучи си като да е пияно, че другите звънящи, мяукащи, пеещи и свирещи какафонии ... ме побъркват направо.

# 157
  • София
Уф, тези ужасно шумните играчки и аз ги мразя. Веднага им правя дисекция и махам батериите.

# 158
Здравейте и от мен.
Да се потопя в темата с един въпрос-днес по4ва работа 26 ОДЗ, има ли някой приет там и какви са ви впе4атленията?

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Не сме там, но редовно пътя ми минава от там. На външен вид изглежда страхотно и вътре и вън. Вътре се виждаше до онзи ден, тъй като нямаше пердета. Всичко е цветно и хубаво. Дано и персонала да е подходящ за тази обстановка.

# 160
Здравейте и от мен.
Да се потопя в темата с един въпрос-днес по4ва работа 26 ОДЗ, има ли някой приет там и какви са ви впе4атленията?
Така е по план, но на практика не е готово. Доколкото чета из форума на 15.11. ще отвори. Някой, ако знае повече, да се включи!  Peace

# 161
Мами, има ли някой с детенце в 17 ОДЗ? Може ли да споделите впечатления?
И аз се интересувам!!!  Praynig
jd, ти научи ли нещо повече?
Как са малките ясленчета и ученичета? Hug

# 162
 newsm59  Честити Рожден ден на Бобо на Ники newsm59

Да  е здрав,умен и късметлия в живота!А на мама newsm51

# 163
  • София
Честито на малкия рожденик! Много здраве и щастливо детство му желая!

Ники., честито и на теб! Много да те радва вече голямото ти момче!

# 164
Честит рожден ден на Митко на marusj и на Бобо на Ники   bouquet! Да са живи и здрави, да имат най-щастливото и прекрасно детство изпълнено с много смях и щуротии   bouquet! за Бобо и за Митко
Да ви черпя и за моя рожденик - Боил! Ставаме на цели 2  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт