Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 14 088
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
здравейте и от мен!!!!
Айде малко витаминчета за мамите
И аз съм на ФМ на 06.11.-нямам търпение.Дано бебо е добре и да разберем дали е мома или момък Wink
Аз днес се теглих и съм 75 кг.Започнах да бременея 74 кг.,отслабнах до 69 кг и сега вече като понадух шкембака ей ги на 75 оки LaughingДобре,че съм висока,че изглеждам що годе нормално на тези кг.
На всички,които са на лекар - много късмет и хубави новини!
На всички отпускарки - приятни изживявания!

# 106
Като гледам списъка - Представяте ли си как Февруари всеки ден ще има поздравления за ново бебе. 

newsm32

# 107
Привет маминки сладинки   bouquet
Честито на мамите с вече боядисани гащи Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet

Видях, че се обсъждат килограмите- аз стартирах от 44 кг. в момента съм 46- храня се стабилно, налитам на сладичко ама те... то си е до генче Simple Smile Ама спокич мами малко, много важното е бебочетата да са добре и да не им липсва нищо Simple Smile 

# 108
И аз да се отчетс.
Току що се прибрахме от ФМ. Бебо е добре, всичко си му е наред и в норма  newsm44
Малкото сладурче така се беше притиснало в плацентата, обърнало гръбче че не можахме много добре да го разгледаме. Лекарката го посръчка два-три пъти да се размърда и обърне, че дори и тя не можеше да си свърши работата. Хайде след малко се обърна и сложи ръката пред личицето.
Инати се нещо, нашия прекрасен малдеж.
Тя жената се смее и вика "Гледай каква работа наперило пишката пък крие лицето"
Но след толкова дебнене жената успя да ни направи една -две снимчици и на сладкото лице. Има чипо носле като моето  Laughing

Бебока си отговаря на седмците,на размери е екстра ама слабичък ми върви засега. 384 гр. сме , което било малко под средното  newsm78
Но това не е притеснително. Важното е, че сме в нормата  newsm68

И така момичета.
Аз отивам да стягам багажа, че дори и това не успях да направя снощи.

На всички останали мами, на които им предтои преглед само хубави новинки и позиращи бебенца  Simple Smile

О да, относно темата с килограмите. Аз стратирах на 47 и вече съм 52. Множко ми се виждат, не ям толкова , но имам чувството че каквото хапна се трупа.

# 109
Десика, много ме развесели с разказа за бебо.  И аз ще видя моето фъстъче отново другата седмица.  Всеки месец с нетърпение чакаме денят на срещата ни с бебчо.

Килограмите са ти нищо.  Пък и си била слабичка. 

# 110
Десика радвам се за добрите резултати- а за теглото бебчо ще навакса Simple Smile   bouquet

# 111
Здравейте!
И аз да се представя в новата тема  Wink
Днес бях на ФМ при д-р Мазнейкова. С бебето всичко е наред за сега. Но ми предписаха Аспирин протект и магнезий Диаспорал на прахчета. Причината е леко удебелена плацента и проблем в дясната част с кръвопотока. И поради резултата от БХЧ 1:308 се съмняват, че може да имам в по-късен етап високо кръвно. Леко съм разтревожена. Някоя от вас имала ли е подобни оплаквания. Иначе докторката потвърди, че е момченце.
Поздрави на всички мами и лека бременност!

# 112
Desika,радвам се за добрите новини при теб бебко ще порасне има много време още.
rende  честито  stork-boy
Хайде мами похвалете се с добри резултати от прегледите

# 113
rende,не се тревожи.Това да е проблема.Тепърва на повечето от нас предстоят вторите ФМ и кой знае какво ще излезне(дано нищо по-сериозно).И аз много се притеснявам,защото на моето бебче му беше много разширено едното бъбречно легенче,та сега тръпна за резултатите другия понеделник!Дано поне не се е влошило положението...
desika,поздравления за хубавите новини!Сега ти остава да се насладиш на пътешествието!Ние пък утре с кумовете ни отиваме за 4 дни в Солун и в понеделник след прегледа при др.Марков ще докладвам.Стискайте палци,че наистина има нужда Cry

# 114
  • sofia
Господин Донев,към Вас се обръща майка на дете на две години и три месеца,а също така бременна.Казусът за които моля за пимощ е следният.От 2002г. работя във фирма\"ЕМИБЕТ\"ЕООД,на 10.07 2008г. приключва отпуска за гледане на дете до две години,както ме задължава закона 14 дни преди това подавам молба за ползване на платените годишни отпуски за 2006(която тогава ми беше отказана),2007 и съответно 2008г.,отговор не получавам,но започва изплащане като до момента са ми изплатени 36 работни дни от общите 60.,което за мен е положителен отговор на молбата.Наскоро обаче разбрах че отново съм бременна и ще ползвам болничен който трябва да започне след приключването на платените отпуски,като добросъвестен служител казвам за това на работодателя(Емилия Дойчинова) и получавам отговор че тя можела да не ми даде отпуската за 2008г. след като до края на съответната отпуска остават точно два дни(03.10.2008г.),но все още не ми е изплатена.Според нея и счетоводителя на фирмата ми се полага отпуска за тази година пропорционална на месеците до септември,тоест до 24.09.2008г.,така остава период от седем работни дни които на мен ми увисват като време защото медицинската комисия ми е назначена за 03.10.2008г.Въпросът ми е следният, може ли работодателят да прекрати трудовия ми договор през тези седем дни и мога ли да се възползвам от член 174 от Кодекса на труда или някакъв друг които ме защитава в този случай и въобще какви права имам като бременна и майка на дете под три години? Благодари предварително за обърнатото внимание, надявам се да съм обяснила всичко разбираемо.     
     #Crazy        Момичета вижте с какво съм принудена да се разправям заради некоректен работодател,това е писмото което пратих до Инспекцията по труда .Помня че имахме мама която е счетоводител,дали е възможно и тя да вземе отношение по случая защото от инспекцията още не съм получила отговор.

# 115
Добро утро маминки! Много приятно слънчо се усмихва навън! Само за разходка!

Виждам , че се оплаквате  за килата. Е, да ви кажа, че аз стартирах от 55кг., а сега съм 63кг. Аз също не ям много, нормално по три пъти на ден , и да си призная, че от време на време ако ми се дояде нещичко сладичко помеждудругото си похапвам ам в умерени количества! Та , незнам до края до къде ще стигна, но честно казано колкото толкова - важното е бебо да е добре! А както е казал Мечо Пух: " Колкото повече, толкова повече!"

love001  love001  love001 Цунки на всички и на коремчетата!!!  love001  love001  love001

# 116
толо Благодаря за подкрепата, ще стискам палци всичко при теб да е наред  newsm10

# 117
  • София
Здравейте отново Simple Smile

Ние с бебо се напапкахме... за килограми няма да ви говоря Simple Smile но преди 5 годни бях 50 Simple Smile Сега колко още ще кача и как не знам, но догодина по това време ще съм пак 50 Wink или на път към тях Simple Smile

sreburna, стискам палци да се развие положително твоят въпрос...

толо , какво ти стана пък сега? Hug Всичко с бебето ще е както трябва...  Praynig  Забавлявайте се в Солун!

rende , честито и спокойно.. докторите си знаят работата...

^desika^ , и наш'то беше такова.. завряно в плацентата... докторката обеща уж следващия път /към 30та седмица, т.е. средата на ноември/ да го снима и в лице Simple Smile

# 118
  • София
Хехе, не са само вашите бебчета така, аз като ходих на 16.09 и си беше забутало главичката милото в стената на матката и не мърда и доки, за да му снима личицето, а и да го види, направи така че видеозона да показва няколко слоя по-надолу и му 'проби дупка' в главичката и вика: 'Не се притеснявайте, то няма дупка, ама за да му виждате личицето, така ще му направя снимката' и сега си имам 2 снимки, една с пишка оградена с химикал и една с личице и 'дупка'Simple Smile

Иначе за килограмите, имама една колежка, тя миналата седмица излезе в болничен преди раждане, в 7мия месец бе6е +9 кг и докторката й казала, че много е качила, а след 2 седмици вече беше +15, направо се ужасих, какво ли ни чака, ама нищо, каквото такова, важното е бебчетата да са добре, а carbo и аз съм с теб, преди 5 години бях 52 и сега мисля да ги гоня до дупка, ама да спрем и с кърменето, дай боже да има с какво да го правя де:)))

# 119
  • София
Привет и от мен! За кг. започнах от 56 в момента съм 59 ама миналата седмица бях болна и по-скоро съм свалила отколкото качила.
На фетална морфология съм чак на 28.10 в 14дкц имам доста време и умирам от любопитство какъв е пола на бебока. Заразихте и мен с тия лентички за сватба Wink

Общи условия

Активация на акаунт