1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 901
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Лика, чесит  рожден ден  на патерица Hug  bouquet Много здраве на теб и семейството ти, любов, щастие и много радост  bouquet

Дес, честит рожден ден на Хриси, да ти е жива и здрава, желая й късмет  и щастливо детство  bouquet

Петенце, то време не остана, леко раждане на теб Heart Eyes

За пързалките на околовръстното, казаха ми ,че цените били височки. В метро ще отида да проверя, не знаех, че ги има Wink

Ники докато го нахвалих, че пак е здрав, отново е болен. Пак повръща и има диария отново, та снощи и днес пак съм в стрес. Освен това има и сополки от яслата, ама текат като река, та ще го видя какво ще го правя. Ели е със задна хрема, навън нищо не тече, обаче тя се дави и кашля Rolling Eyes Така че след 4 дни в яслата пак ще ги задържа вкъщи. Ако ме хванат лудите може и да си ги задържа за цялата зима, че не ми се празнува рожден ден пак болни и без други деца, за да не ги заразим Twisted Evil

Хайде ,лек ден  bouquet

# 196
  • Madrid
Дес,със закъснение честитя рождения ден на малката ти дъщеричка!Да те радва все така,да расте усмихнато,здраво и любознателно дете!  bouquet

# 197
  • Варна
И от мен със закъснение, но с най-топли чувства - Дес  bouquet, честита порастнала дъщеричка! Много бързо мина времето, но отстрани е така. Пожелавам ти много щастливи моменти с двете принцеси, здрави деца, любящ съпруг и безкрайни весели игри на сладураните! Бъди здрави и усмихнати и ти!  Hug

Ние днес ходихме в зоологическата градина. Мотахме се по Морската 3 часа. Накрая толкова бяхме изморени...., но доволни. Има ли линк на 1-ва стр. за новото албумче? newsm78

# 198
Благодаря ви милички!От сърце ви желая да се връщат пожеланият и към вас в двоен размер! Hug
Аз вчера неможах да ви почерпя,затова сега заедно с порастналото ми зверченце ще ви предоставим да опитате тортата:
Специално от Хриска,за най-милите Януарски майчета:

# 199
Дес, мерси за почерпката  Hug Ми тя Хриска точно копие на кака си - аз даже първо си викам като си ни пуснла снимка на Вяра, що няма и на Хриси, ама после видях, че девойката е малката, а не каката  ooooh! Joy

# 200
  • София
здравейте момичета, от вчера сутринта съм записала и не мога да свърша!  Confused

Лика, 4естит рожден ден със закъснение и от мен! Не съм много по оригиналните пожелания, затова ти пожелавам здраве, разбирателство и късмет!  Hug

Деска, да нацелуваш Хриси и от нас!   bouquet   Heart Eyes

Бон Тони, в коя ясла сте? Вики е в Приказка, 4та група.

Петенце, леко раждане!  Hug Гледай си спокойствието и положителни емоции и не се вглеждай в тези глупости - тогава не се раждало, на друга дата пък да!  Mr. Green

# 201
Деси, да ти е живо и здраво порасналото момиченце!  Hug  Hug  Hug Страшна сладурана е, пу пу пу! Аз даже в началото си викам "Ееее, тази Дес, вместо на дребосъчката, сложила снимка на каката!"  Joy После се вгледах в "размера" на куклата и схванах, че е Хриси.  Mr. Green Ето един подарък за сладураната!

# 202
Питах в темата за детски филмчета за офцата Бланш  Mr. Green
и ми дадоха линк , изтеглих си филмчето  Heart Eyes
Бланш- http://axelbg.net/details.php?id=20093   bouquet
Деси, да ти е жива и здрава Хриска и да расте все така хубава  Heart Eyes да стане бърборана като каката Whistling

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 23:43 от Мимито & Светла

# 203
  • София
Мимито & Светла, трябва да се регистрирам на този сайт, за да тегля, а не ми се пускат  още 'бисквитки'  Simple Smile Ще се разходя тези дни до Т-маркет да видя дали още я има Бланш там.
Анту, я поясни за 安妮塔 ?

# 204
С много закъснение-  Честит рожден ден на Лика!
                                    Честита първа годинка на Хриска!

Нямах време за компа тези дни,та не съм влизала.
Ади се разкашля тази сутрин но я пуснах на ясла, ще видим как е довечера и може да си остане в къщи.

И Анджела ми разправя едни такива:"През есента листата падат...."
За мадамите -купихте ли списанието "Уинкс" подарък има страхотна баретка розова,на Ади много й отива.

# 205
Анту, я поясни за 安妮塔 ?
Joy  Joy  Joy Името ми на китайски. Три срички са: an ni ta. Мислех, че само моят компютър има програма за разчитане на йероглифи и на другите ще им излизат квадратчета или странни символи, явно не съм само аз.  Hug Ако искаш, и на теб ще ти генерирам.  Peace

# 206
  • София
Здравейте момичета Hug wavey
Ние сме 8:4 в полза на домашното лечение.От 2 седмици сме ходили 4 дни на детска градина.Първо беше лека хрема ,а от вчера сме с 39 .Иначе ни няма нищо друго.Аз вече го кръстих това положение  "синдрома на детската градина".Има ли и други като нас?
Иначе Галита ние сме в 18ОДЗ на алея Яворов.За Мечо пух не успяхме да се класираме.Иначе все още кандидатстваме ,но....
Е това е засега от нас ,че вече сме будни....

# 207
Светле, изтеглих го като че ли, но явно ми липсва някоя програма, би ли ми обяснила като на пъволак, че съм много зле с тези  торенти Rolling Eyes

Бон Тони, Ники след едномесечна почивка ходи 2 дни, а Ели 4 миналата седмица, сега резултата е комбинация от 2 вируса - дрискане, което през уикенда беше и с повръщане при Ники, от вчера като ги събрахме след уикенда и Ели се подриска и освен това и двамата са с хрема, на Ники зелена, а пък Ели и кашя понеже има трета сливица и й отиват секретите назад - т.нар. задна хрема, та се дави и кашля. Така че всеки си е с неговите си неща. Аз засега само с хрема. Laughing

# 208
  • София
mishlentze много съжалявам- вируса е ужасен. В къщи всички са извън строя, само аз съм като линейка и раздавам лекарства , а малчо "Мамо, лекувай първо мене"... Sick

# 209
  • София
Анту, я поясни за 安妮塔 ?
Joy  Joy  Joy Името ми на китайски. Три срички са: an ni ta. Мислех, че само моят компютър има програма за разчитане на йероглифи и на другите ще им излизат квадратчета или странни символи, явно не съм само аз.  Hug Ако искаш, и на теб ще ти генерирам.  Peace
аа, дегизираш за значи!  Laughing Sunglasses Все да ти кажа - и зълва ми е завършила китайска филология в Пекин...

Мишленце, всички май се изредихме с този вирус! Строга диета му е майката и дано го прекарате бързо  Peace

Малко офф-е и от мен  Heart Eyes - Аз утре ще претърпя една манипулация  Laughing- ще ходя в ортопедията да ми бият една инжекция в рамото (кортизон ... че нещо съм го закъсала от дълго време), дано ми облекчи болкате  Peace ...а, и много ме е страх от инжекции, особено от тази, че ще е надълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт