Ади и утре май ще е на ясла,баща й каза,че се е закашляла 2-3 пъти,но аз от тая сутрин започнах Хюмекс,Тамтун верде и Виброцил.
Лека нощ на всички,че аз уре съм от 6 на работа.
Учих в Пекин 2002-2003 г., може да я знам... Успех с инжекцията! А защо кортизон се налага?

). Не ме питай как съм си пила матерната - чупех я на емнайсе части, едно кръстене падаше преди всяко поглъщане, цирк абсолютен. Преди да премина на хомеопатия, винаги щом се разболеех започвах с въпрос към лекаря: "Има ли вариант за инжекции?"
Моите поне вече разбраха, че щом са на диета ядат само тесторляци и горе-долу ограничихме набезите към хладилника 
Аз пък изпитвам ужас от инжекции, на филм дори не мога да гледам като поставят на някого
Виж хапчета с удоволствие си взимам, но майка ми е същата като Анту. Горката и тя дроби на части и се дави докато преглъща.
Оказа се ,ч еимам 6 броя Панадол сироп
И сума други лекарства по 3 броя, та разпределих на 3 места - едното за мен, другите за бабите да не им нося всяки път, че ми писна да разнасям. Както и да е, попаднах на сребърната вода и листовката й, да ви кажа бях забравила за нея, а се оказа че точцно за алергии, дихателни проблеми, диария и за засилване на имунната система е много добре. Също и за хрема
Така че от вчера давам по 3 пъти на ден по една чаена лъжичка на мишките и пак по 3 пъти на ден капя в носа по 2 капки освен другите лекарства. Също и аз взимам 3 пъти дневно и си капя в носа и определено тази нощ спах добре и хрема почти вече нямам, само остатъчно. Така че се надявам да помогне и на децата. Наблюденията ми от вчера до днес при тях са ограничаване на секретите в носа, при Ники вече не са зелени сополите, а бистри. При Ели пак започнах със сиропа за кашлица ,дано не повлияе на разстройството. Днес не са ходили по голяма нужда, дано им се стегнат коремчетата. Не знам вече още колко дни да ги ограничавам. Дали е рано утре успа да дам ако всичко е наред
Да ти кажа честно, не забелязах кой знае какъв мигновен ефект за хремата на Александър. Единствено я понасяше по-добре от другите "гадни" капки.
,а и ще готвя патешка супа.
Ели продължава с разстройството от понеделник насам , от вчера не беше акала и днес вечерта дадох малко банан е ефекта беше моментален
Ели кашля и кашлицата нещо не ми харесва, та от днес давам и едни лукчета за кашлица, които са с разни билки и били хубави за откашляне. Ще видим тази работа
Освен това давам и Мукоплант, но в листовката не пише дали за откашляне е добър. Значи големия ти е тарикат, а, не пречи да гледа Тв кашлицата 
Кучето в чекмедже откъде го взе? Моите сега са на тема Дивите лебеди
Днес за 7-ми път го гледат
Явно много им харесва тази поредица на Андерсен, преди това беше Снежната кралица
Май скоро пак ще ходя до Пикадили за следващо нещо, че вече 
Айде успех с отказването 

Кво да ви разправям лудницата е е на ниво 
Да взема и аз когато потрябва.Мишленце,раздухай процедурата по даването на тая вода кога,как по колко 
Нон стоп се върти,Искам за Блаааааааанш и само разправя кой какво казал 

това ме учуди.
Явно затова не го рекламират, твърде евтино е и нямат средства за реклама
В носа също по 2 капки 3 пъти на ден. Нераздредено
За мен дозата по 2
Помага за сума ти неща - дезинфекцира открити рани, за акне, за холицистити, за алергии, за астма, за колити, гастрити, дезинтерия, дори за хепатити А,В,С и за Спин го дават като имуностимулиращо също
Освен това в листовката пише че усилва с до 10 пъти въздействието на лекарствата и с до 7 пъти на билките
Също за болки в ушите се слага, за конюктивите за АГ проблеми и какво ли още не 

За първи път от май месец насам 
Пълно разнообразие си имам
Опитвам да ги държа до по-късно вечер, занимаваме се с тях , резултата е, че заспиват на дивана вместо в леглото си 

Не сме спали изобщо през нощта