1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 885
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
galita,аз и до ден днешен казвам по-добре инжекция,отколкото лекарства да пия.Миналата година май месец ме беше хванал "плексита",та и на мен ми биха такава инжекция.
Ади и утре май ще е на ясла,баща й каза,че се е закашляла 2-3 пъти,но аз от тая сутрин започнах Хюмекс,Тамтун верде и Виброцил.
Лека нощ на всички,че аз уре съм от 6 на работа.

# 211
Галита, коя е зълва ти?  Thinking Учих в Пекин 2002-2003 г., може да я знам... Успех с инжекцията! А защо кортизон се налага?
Мишленце, Неда, бързо оздравяване на всички!  Praynig  Hug
Пепито, аз съм същата. Изпитвам ужас и от най-малките хапченца, камо ли от по-едрите (и горчивите  Sick). Не ме питай как съм си пила матерната - чупех я на емнайсе части, едно кръстене падаше преди всяко поглъщане, цирк абсолютен. Преди да премина на хомеопатия, винаги щом се разболеех започвах с въпрос към лекаря: "Има ли вариант за инжекции?"  Laughing

# 212
Неда, бързо оздравяване Hug Моите поне вече разбраха, че щом са на диета ядат само тесторляци и горе-долу ограничихме набезите към хладилника Laughing Твоя малчо поне явно си взима лекарствата без ропот. Wink

Галита, успех с инжекцията и дано не боли много Praynig Аз пък изпитвам ужас от инжекции, на филм дори не мога да гледам като поставят на някого Sick Виж хапчета с удоволствие си взимам, но майка ми е същата като Анту. Горката и тя дроби на части и се дави докато преглъща.

Аз вчера подреждах кашоните с лекарствата -имам 3 броя, единия огроменот памперси Crazy Оказа се ,ч еимам 6 броя Панадол сироп Crazy И сума други лекарства по 3 броя, та разпределих на 3 места - едното за мен, другите за бабите да не им нося всяки път, че ми писна да разнасям. Както и да е, попаднах на сребърната вода и листовката й, да ви кажа бях забравила за нея, а се оказа че точцно за алергии, дихателни проблеми, диария и за засилване на имунната система е много добре. Също и за хрема Peace Така че от вчера давам по 3 пъти на ден по една чаена лъжичка на мишките и пак по 3 пъти на ден капя в носа по 2 капки освен другите лекарства. Също и аз взимам 3 пъти дневно и си капя в носа и определено тази нощ спах добре и хрема почти вече нямам, само остатъчно. Така че се надявам да  помогне и на децата. Наблюденията ми от вчера до днес при тях са ограничаване на секретите в носа, при Ники вече не са зелени сополите, а бистри. При Ели пак започнах със сиропа за кашлица ,дано не повлияе на разстройството. Днес не са ходили по голяма нужда, дано им се стегнат коремчетата. Не знам вече още колко дни да ги ограничавам. Дали е рано утре успа да дам ако всичко е наред newsm78

# 213
Ние въпреки, че сме с артит и имунната с-ма й е по- слаба от лекарствата, не боледуваме често. НО ДА НЕ ВИКАМ ДЯВОЛА.

# 214
Флорал, направо ме изненада с този артрит, как така на тази крехка възраст ooooh!

# 215
  • Варна
Мишленце, тази сребърна вода за първи път я чух преди около 10-на дни, при поредната хрема на малкия. Педито ни я каза, чула била добри отзиви за нея от други майки. Та я взехме. Но някаква голяма разфасовка, голямо шише. Май имало и по-малки, но мъж да ти свърши работата... Та педито каза, че ако сме я отворили тогава, то вече не можем да я използваме. Не прочетох в листовката да има срок на годност след отварянето...Някой знае ли нещо по въпроса?  newsm78 Да ти кажа честно, не забелязах кой знае какъв мигновен ефект за хремата на Александър. Единствено я понасяше по-добре от другите "гадни" капки.

Да оздравяват всички болни януарчета. Hug

При нас баткото е болен. И понеже кашлял, не можел да пише домашни.. Но да гледа тв-да! Laughing

# 216
Ами и Ади е със сополки определено от тази сутрин,Днес ще взема Тобрадекс,тъй като от тях й минава винаги.Кашлица няма,понякога се задавя от сополите който влизат в гърлото.
Снощи с баща й й гледахме гърлото с едно фенерче,не е червено,само капилярчетата се виждат.Но и тя като баща си има оголемени сливици и за това й е червено често гърлото.
Като погледна мъжо моето гърло,ми вика :"Жена, ми ти нямаш сливици,много са скрити ,то за това не те боли гърло.
Мисля ,че има нещо вярно в това.
Свалихме филмчето за Бланш,но диването не го хареса.Иска си нейните:Ловен сезон,Мадагаскар,Рататуй,Русалката и Куче в чекмедже..
Сега ще ви оставям,че Зарка чака за разходка  animal037,а и ще готвя патешка супа.  chef

# 217
ЗДравейте .Гледам почти не пишете в темата аз съм от четящите Mr. Green.Ние в неделя сме на куклен театър с отбора на баткото набор 2001.За сега замисляме  отбиване  та стискаите палци bowuu

# 218
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 219
СирЕнке, на моята сребърна вода пише, че срока на годност е една година от датата на производство, дори не от отварянето. Елена днес няма сополи, Ники 2 пъти съм му бърсала носа Shocked Направо не мога да повярвам ooooh! Ели продължава с разстройството от понеделник насам , от вчера не беше акала и днес вечерта дадох малко банан е ефекта беше моментален Rolling Eyes Ники явно се е закрепил, от вчера изобщо не е акал, да не вземе пък той да се запече от толкова ентерол дето им давам Crazy Ели кашля и кашлицата нещо не ми харесва, та от днес давам и едни лукчета за кашлица, които са с разни билки и били хубави за откашляне. Ще видим тази работа Wink Освен това давам и Мукоплант, но в листовката не пише дали за откашляне е добър. Значи големия ти е тарикат, а, не пречи да гледа Тв кашлицата hahaha

Утре и двамата ще ги водя на УНГ, Ники на контрола след операцията, а Ели да я види профилактично, че нещо все повече ми прави впечатление, че си спи с отворена уста Rolling Eyes

Пепито, бързо оздравяване Hug Кучето в чекмедже откъде го взе? Моите сега са на тема Дивите лебеди Joy Днес за 7-ми път го гледат Sick Явно много им харесва тази поредица на Андерсен, преди това беше Снежната кралица Crazy Май скоро пак ще ходя до Пикадили за следващо нещо, че вече Sick

Орхидейке, ти голямо кърмене му удари, направо ми скри топката Crazy Айде успех с отказването  bouquet

Я да ви разпитам, как ще процедирате с дядо Коледа тази година? Първо ще имате ли дядо Коледа вкъщи? Или организирано парти? С подаръците как мислите да процедирате? Аз съм се замислила да седнем да пишем писма до дядо Коледа, пък поне да знам кой какво иска.

Присетих се, вчера с мишките имахме открит урок по садене на луковици Laughing Много им хареса, посадиха 2 нарциса, отделно наблюдаваха мен докато садих зюмбюлите и лалетата. Останаха впечатлени, особено от факта, че използвах техните принадлежности за пясък, защото не ми се ровеше за мойта лопатка. Сигурна съм, че напролет ще чакат с нетърпение "реколтата" Laughing

# 220
Здравейтеее!
Болничките как са?Мишленце,Неда,Пепи?Имаше ли още?Дано,няма Praynig

За Дядо Коледа - при нас миналата година дойде в къщи и им подари подаръци.Тази ако предлагат,пак ще купя нещо и ще си платя да дойде да им подари.А с Вяра сме се разбрали да му пишем писмо,искала микрофон на стойка и китара Crazy Кво да ви разправям лудницата е е на ниво Joy
За сребърната вода - от аптеката предполагам се купува Thinking Да взема и аз когато потрябва.Мишленце,раздухай процедурата по даването на тая вода кога,как по колко newsm78

Оххх нашта сага с овцата Бланш е достойна за филмиране ooooh! Нон стоп се върти,Искам за Блаааааааанш и само разправя кой какво казал Whistling

Всички болнички да са здрави като прочета утре,чухте лиииииииииии Hug

# 221
Е ми аз какво да ви кажа,на лекар не сме ходили,сиропа за кашлица го спряхме тъй като няма кашлица,сопли има само като реве,но за всеки случай сложих Тобрадекс.
Миналата година щяхме с едно приятелско сем да изненадваме децата с Дядо Коледа,но точно на Бъдни вечер Ади вдигна 38,6 Т и така продължи до 27.12. и се отказахме.А пък и нали имаха Дядо Коледа в яслата,мисля че съвсем щеше да се обърка милата.Тогава си беше поръчала голямо бебе и ние го оставихме пред вратата и звъннахме,но тя не беше очарована и постоянно повтаряше ,че баща й е оставил куклата пред вратата. Joy
Тази година си е поръчала раничка с колелца.
mishlentze Мукопланта е за отхрачване нашто педи ни го препоръча пред който и да е сироп.
Кучето изтеглихме от Замундата.

# 222
Пепито, бях ти писала по-горе, че явно ми липсва някоя програмка и не може да ми се отвори изтегления торент, моля те светни ме как става Praynig

За Мукопланта - то и аз се ръководя от това че муко си значи секрет, но пък в листовката никъде не пише за отхрачване newsm78 това ме учуди.

Дес, в аптеката се продава, цена 2,70 #Crazy Явно затова не го рекламират, твърде евтино е и нямат средства за реклама Laughing

Процедурата е за деца до 6 години май беше по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно в малко вода. Аз си го давам обаче директно без да го разтварям във вода Peace В носа също по 2 капки 3 пъти на ден. Нераздредено Peace За мен дозата по 2 Peace Помага за сума ти неща - дезинфекцира открити рани, за акне, за холицистити, за алергии, за астма, за колити, гастрити, дезинтерия, дори за хепатити А,В,С и за Спин го дават като имуностимулиращо също Peace Освен това в листовката пише че усилва с до 10 пъти въздействието на лекарствата и с до 7 пъти на билките Peace Също за болки в ушите се слага, за конюктивите за АГ проблеми и какво ли още не Crazy

Днес например ми потече кръв от носа, напоследък често ми се случва, само че този път сама си го причиних макар и неволно, та 7 салфекти се напоиха с кръв и не спираше, нараво капеше от носа. Направих си тампон със сребърна вода, 2 такива тампона за по 5 минути и спря Shocked А преди това седях сума ти време и то си шуртеше, независимо че лежах с вдигната лява ръка.

Ами, доволна съм от това чудо Peace

Днес бяхме на доктор първо да ги преслуша, има още кашлица, но е лека и си продължаваме с мукопланта. После на УНГ с Ники само, добре е , чак селд 3 месеца ще го водя пак на контрола, ако всичко е наред после дълго време няма да се виждаме каза доки Mr. Green Ха дано! Тимпанометрията беше в норма Party За първи път от май месец насам Party

Ники определено се е запекъл, Ели пък още е дрислива, макар и с тенденция за оправяне Joy Пълно разнообразие си имам Laughing Ники горкия не може да се изака, днес 2 пъти го мазах с една клечка в дупето с вазелин, ама не тръгва пустото ..... Rolling Eyes Сега той яде вече почти всичко, Ели още ми е на диета. Днес вечерта й дадох малко куртофи от мусаката и малко супа с ориз, моркови и картофи.

За дядото Коледа  аз още не съм решила, ще ми се на парти да ги заведя някъде. От друга страна ме е страх да не лепнат нещо точно по Коледа, е само 2 седмици след това име  ождения ден, да не си останат вкъщи за празника пак Rolling Eyes По същата причина вероятно няма да ги пускам на ясла около Коледа. Всъщност за тази година изобщо не съм сигурна дали ще ги пусна повече Rolling Eyes

Я кажете вашите деца нормализираха си си режима за спане след смяната на времето? Моите си лягат към 7.30 вечер и сутрин в 5 са се оцъклили и готови за приключения Tired Опитвам да ги държа до по-късно вечер, занимаваме се с тях , резултата е, че заспиват на дивана вместо в леглото си Rolling Eyes Ще взема да им дем от зелените водорасли да им дойде енергийката за 1-2 дни докато свикнат да заспиват пак към 9-9,30, та да стават по нормално що-годи време както преди Rolling Eyes какво ме съветвате?

# 223
Пепито, бях ти писала по-горе, че явно ми липсва някоя програмка и не може да ми се отвори изтегления торент, моля те светни ме как става Praynig
Обновявали ли сте си някога кодеците на компютъра  newsm78
На мене ми тръгва и с GOM Player , и с KMPlayer ... най-добре пробвай с KMPlayer ( мъжа ми казва че този плеяр си имал вградени кодеци в него )

# 224
Пепито, досрамя ме чак, нищо не разбирам от кодеци и плейъри, ще си затрайвам вече за торенти и ще питам мъжО Embarassed Laughing

Ники цяла нощ ни мъчи с тоя запек, горкия само обикаляше стаята и се държеше за дупето, хем е иска да седне на гърне, хем му се ходи, еле в 7 сутринта чудото стана след хиляди изпробвани методи Rolling Eyes В чудо се видях Tired Не сме спали изобщо през нощта Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт