1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 882
  • 285
  •   1
Отговори
# 225

Ники цяла нощ ни мъчи с тоя запек, горкия само обикаляше стаята и се държеше за дупето, хем е иска да седне на гърне, хем му се ходи, еле в 7 сутринта чудото стана след хиляди изпробвани методи Rolling Eyes В чудо се видях Tired Не сме спали изобщо през нощта Rolling Eyes
Ой , миличкия  Confused Hug Confused
Ние като видим зор й нарязвам круша да яде , ама вие нали бяхте с разтройство преди това, та затова ... Tired

# 226
Круша нямах вкъщи, но дадох чай от липа с мед, нали меда разхлабвал Rolling Eyes Освен това още вчера на обяд му намазах дупето с вазелин се една клечка за уши отвътре, цял ден нещо, вечерта опитах да дам масло, но не го искаше и пак с термометъра ,намазан със сапун и също жертвах един низита крем, че има много удобен накрайник и влиза по-надълбоко Confused Та цвръкнах и от това, после през нощта вече към 4 не издържах и му изцвъркахме 2 спринцовки със сапунена вода в дупето, спа 1 час и пак прискърца, накрая към 7 чак успя и пак с 300 зора Rolling Eyes Досега не съм имала подобен проблем, само когато беше бебе се бешезапекъл по едно време, та му помагах с термометър с вазелин, ама тогава си излизаше без проблем Blush

# 227
На мен Диди 2 дена рева от корем не можа да се изходи накрая сложим малко  мокро  остро сапунче  и на момента се изака Peaceтова помага моментално

# 228
  • София/Овча купел 2
Здравейте мили дружки.Вече съм в болнични,та ще ви навестявам по-честичко.

Виждам,че има болнички дечица.Дано бързо оздравяват всички.И Мими е с гадна кашлица,но започна вече да минава.Пие Вентолин и Мукосолван и в понеделник сме на преглед.
За Коледа ще имат празненство в детската градина и ще са с карнавални костюми.За целта сега издирваме рокля на принцеса,че момата иска да е принцеса Сиси или Барби Mr. Green.Оказа се доста трудно да се намери такъв костюм,та ако някой може да помогне с нещо...Водя преговори,ако не намерим нищо подходящо да е Пипи дългото чорапче,но за сега безрезултатни Rolling Eyes.

И да се похваля,на първо четене ще си имаме мъж  newsm44.Дано доки да не бърка,че съм мераклийка да са шаренки Mr. Green.Някоя мама да е запазила таблица на ваксините?

# 229
Здравейте и от нас! вече сме 1+1   

На 06.11 в11.45 се роди нашата дъщеричка Калина - 3350 гр, 50 см. От днес вече сме си вкъщи. Раждането беше малко по-дълго от първото, но пък за сметка на това направо нямам нужда от възстановяване - все едно не съм била бременна, нито пък съм раждала, имам само един шев и дори не го усещам 

Нюня, дано и вие ги нашарите  hahaha

# 230
  • София
еей Петенцеее, честито ви бебче! Нека Калина да расте здрава, усмихната и с късмет!   Hug
Добре дошла в клуба!  Heart Eyes
Много гушки от нас!

# 231
  • София
Ей petenceto ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  :bouquetМного се радвам ,че всичко е наред .Нека расте много здрава и щастлива малката принцеска.Страхотно име сте избрали.

Момичета искам да Ви попитам нещо :ако случайно някоя от Вас има силни връзки в Лукойл и може да ми помогне ще и бъда много Благодарна.Но за да не Ви обременявам излишно нека ми пише на лични.Предварително Ви Благодаря.

Стискайте палци от утре сме на детска.Ще пиша как е минало.
Лека вечер на всички Heart Eyes  bouquet

# 232
Петенце, честита дъщеричка Hug Нека адашката бъде много здрава, умна, красива и голяма късметлийка Hug Тя голяма госпожица се е родила, браво Heart Eyes Пази я много в това вирусно време Praynig

Нюня, за костюмите те съвествам да провериш първо в Джъмбото, пълно е с разни принцески костюми ,че даже и "стъклени" пантофки имаше по едно време. Дано Мими се оправи бързичко и дано бебочето е момченце Heart Eyes Аз бях забравила за Пулмекс бебе- клема и снощи се присетих, та от днес мажа и това и смених сиропа със сиракол, надявам се до утре вече да отшумява. Днес вече поне не са дрискали. Crazy Празнувахме именния ден на баща ми, той беше вчера, но заради стомашните им проблеми го отпразнувахме днес, та се наядоха с каквото им беше кеф, та утре ще видим резултата Praynig

Бон Тони, нямам познати в Лукойл за съжаление. Успех с градината утре Peace

# 233
Петенце , честита ти дъщеричка !
Да ти е жива и здрава , да те слуша и радва , и тя , и баткото !

Peace

# 234
Пете,честита ти дъщеричка!Да расте душицата и голяяяяма красавица да стане.Нека ви е здравичка и много усмихната! Hug Heart Eyes

# 235
  • София/Овча купел 2
Петенце,да ви е жива и здрава малката Калина!
Много радост и щастие желая на цялото ти семейство!

mishlentze,проверявах в Джъмбо миналата седмица,но няма нищо.Единственото,което видях бяха едни грозни корони и чехли с токчета,на които няма начин да я кача.Най-вероятно майка ще се пробва с шиенето на рокличка,а аз ще изплета някаква мекичка пелеринка за отгоре,да е по-топличко.

bon_toni, fingerscrossed!

# 236
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ПЕТЕ, ЧЕСТИТА ВИ РОЖБИЧКА МИЛА!
ДА ВИ Е НА ПЪРВО МЯСТО ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА, ДА РАСТЕ КРАСИВА, УМНА, СЛАДКОДУМНА И БЕЗПОРНА ОТМЯНА И ОПОРА НА МАМА, ТАТИ И БАТИ!
ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ПЪЛНА КЪЩА С НЕСТИХВАЩО ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ, БЕЗБРОЙ УСМИВКИ И ВЕЧЕН СЕМЕЕН УЮТ!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ!

НУНИЯ
- стискам ви палци за момче! За костюм, може да провериш и на Илиянци, ако не и е далеч!

БОН ТОНИ
- миличка стискам палци утре да сте свежи и спокойни! Чакам да пишеш! За другото, за съжаление и аз не мога да помогна, но ти желая успех и да се похвали възможно най-скоро! ЦЕЛУВКИИИИИИ на теб и чаровника Ваньо!

Ние както изглежда и тази седмица ще сме си в къщи! Добре ,че имаме баба /която милата, тъкмо почна работа и се наложи да отсъства/ под ръка, че да има при кого да стои, защото иначе незнам кой би ме търпял на работа с отсъствия от по 2-3седмици.
Алекс, като цяло е по-добре но отвреме на време кашля и гърлото, все още не се е успокоило напълно. Дадохме гърлен секрет и тази седмица ще видим какво ще покаже!

От известно време се двуомя дали не е време да преминем към флуорна паста за зъби? Прави ми впечатление, че зъбчетата му като чели не се измиват качествено - стоят ми жлти и на места се появиха бели петна?! /дали пък не е от пустите антибиотици/
Вашите януарчета каква ползват - детска от типа Ненедент или с флуор?

# 237
  • София/Овча купел 2
lika,ползвали сме Ненедент без флуор,Вадемекум с флуор,и сега сме на Астера с вкус на сладолед.Само Вадемекума беше отхвърлен,защото люти.Смятам още да караме на сладки пасти,пък то ще си покаже кога трябва да сменяме.А относно петната,нищо чудно и да са от АБтата.

# 238
  • София
Добро утро  food010
Ние отидохме на детска и сигурно вашите добри пожелания са си казали думата. HugВлязохме без рев с уговорката да го взема пръв.Даде ръчичка и влезе в групата.А аз се бях настроила пак за драми и се изненадах newsm78Дано  да продължим така. PraynigЗнам си аз,че форума е сила.Благодаря ,че Ви има  bouquet  bouquet  bouquet
Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 239
                         Честито бебе Петенце,много радост и слънчеви дни да ви носи малката Калина!

И пак със закъснение:Искам да ви почерпя,че в събота Ади имаше имен ден.
До обяд посрешах гости ,а  след обяд бях на работа и нямах възможност да се включа.

mishlentze,Ади също преди е имала запек,но само веднъж се мъчихме с термометъра,милата се измъчи и от тогава съм купила Дуфалак сироп,давах сутрин на гладно и до вечерта спокойно се изаква.Аз си мислих,че веднъж като дам ще свикне с него само да ака,но не е така досега от миналата зима да съм дала 3 пъти.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:19 от Пепито

Общи условия

Активация на акаунт