Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 731
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Деска , лек път и ще чакаме да пишеш от тук.

Вени, какво ще правите в Костенец, ако не е тайна? Питам те , защото нашата вила е близо - Пчелински бани и Емчето е там в момента. Ние обаче за съжаление няма да ходиме, защото имаме куп задачи , а и не искаме да я разтройваме. Сега знае, че сме на работа и се чуваме по телефона, иначе ще е голяма трагедия като си затръгваме. А вече ми е много домъчняло, ама ще изтрая още малко. Тя определено там се чувства много добре, цял ден на двора , а не тук по мръсните пясъчници  Whistling

Всеки ден и купувам по нещо, за да се занимаваме като се върне и само нареждам придобивките и си ги гледам. И аз купих пластелин и се надявам да и е интересно. Взех пъзел, мозайка, разни шаблони , въобще само щуротии.

Аз май също клоня повече към Легото , но много скъпо ми се вижда за тая възраст, та се чудя дали да не й вземем някаква имитация на друга фирма, предполагам китайски . Например най-големия конструктор  - ферма е около 50 лв. От друга страна Легото наистина са вечни, аз имах от мойто детство и нищо му нямаше, но преди години го подарихме на едно детенце. Мъжът ми също има едно прибрано, само че е за момче. Ще мислим още  newsm78.

# 91
Тина, аз лично бих заложила на легото, пъти по-помислено е и далеч по-интересен и здрав от другите. Това е мойто мнение де ... още повече, че легото можеш да си го надграждаш така да се каже, частите са съвместими, само дуплото е по-голямо ... Има стартови сетове, които са с по-малко части и не толкова скъпи ...

Аз ще ви досаждам докато Кало спинка и имам батерия, че доста време имаме до автобуса, а трябваше да освободим стаята в 12 часа ...
Иначе за играчките - Кало е голям фен на пъзелите, конструкторите и подреждането на животни - имаме доста от тези гумени или незнам точно какви са, но в къщи може да се занимава с часове с тях и да ги реди ... сега за пътя му купихме един нов пъзел, ако видим зор, но той понеже беше най-доброто дете не го вадихме по пътя, но му го дадох тук като трябваше да стоим в стаята повече време и сигурно 15 хиляди пъти си го нареди и развали ... и най ме учуди, че само първият път го наредихме заедно, после той сам си го реди ... ей много помнят тези деца ... и вече ми прави впечатление, че се усеща и за формите на парчетата и за цветовете ...

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 16:10 от десито

# 92
Стенли също е фен на кучета за редене и пъзели и аз май повече клоня към Лего, но ако намеря по-големи части, защото моя спомен от Лего е много малки парченца  Naughty Малкия ми брат има една голяма кофа с лего, но са още малки за Стенли  Thinking

# 93
Тина и аз съм на мнението на Десито, по-добре просто лего отколкото нещо китайски, на което най-вероятно и частите му няма да съвпадат и само мъж с груба сила може да ги сглоби.

Деска, лек път и бързо оздравяване

# 94
Стенли също е фен на кучета за редене и пъзели и аз май повече клоня към Лего, но ако намеря по-големи части, защото моя спомен от Лего е много малки парченца  Naughty Малкия ми брат има една голяма кофа с лего, но са още малки за Стенли  Thinking
Наде, Дупло серията са по-големи ... въпреки че Кало доста добре се справя и с малките, ползваме подложките от мозайката и той си реди малките парчета ... но дуплото сякаш си е по-подходящо за тях сега ... Ето тук можеш да видиш част от тях ...

# 95
  • 2 етажа над тавана
Момичета, отивам да пиянствам Mr. Green

Лека вечер и приятни почивни дни ви желая Hug

# 96
Ели, то оЩе не се е стъмнило бе жена  Crazy

Привет и от мен, по късно от оби4айно, но днес ни е националния праzник и съответно семеен ден. Махнахме вси4ки реШетки на леглото на Милена, сега е като легло zа големи, само 4е в по малък раzмер  Laughing  Да видим колко Ще падне  Thinking

Съгласна съм 4е Лего си е супер игра4ка и аz съЩо съм zа оригиналното. Във Варна й бях вzела едно китайско и някои се с4упиха оЩе на първия ден, а с4упеното беШе много остро  Naughty  Докато Легото Ще живее по дълго от нас  Mr. Green За сега Дупло е най подходяЩо zа тях, нормалното и аz го намирам zа много дребно оЩе.
За мен Легото и Плеймобила са на едно място, класика са просто. Предимството на Плеймобила е, 4е вси4ко е много детайлно, ако мога така да се иzраzя. На Легото предимството е, 4е раzвива креативността на детето, но и Плеймобила съЩо zаЩото с него вместо да строят, си иzмислят раzни сценарии и ги играят. Но каквото от двата ида иzбирате, според мен няма да греШите  Peace
Мерси Смин zа мерките, гледайте жената със zабрадката, другите фигурки са от серията 123 zа малките, и zа това са по големи  Peace
Тина, Милена има таzи ферма на Лего http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-972-985-0/  тя е 60лв т.е. само 10лева по скъпа от китайската. Ве4е цяла година я имаме и тя много си играе с нея, особено напоследък.

# 97
  • София
Нещата, които Деската постна ми харесват определено!

Деска, дано се оправите, че има и такъв грип сега - с разстройство!

Мати нещо напоследък много се дърпа да ляга! Започва едно гонене, едно дърпане, нещата загрубяват даже - какво му стана?!

# 98
  • София
Хелоу!  Mr. Green
Ние трябваше утре да сме в Благоевград на семинар (т.е. ЗАПОЙ) Laughing с Петреско, ама ей на, никой роднинчос не ще да ни гледа отрочето и аз ще си кибича в нас  Sad
А иначе, до преди малко купонясвахме в нас с приятеските семейства от квартала и ми е едно таковааааа...  Crazy Хайде, наздраве!  Drunk

Аз пък, като малка хич не го харесвах Легото, но  напоследък нещо взех да му ставам голям фен. Харесала съм някои неща, предимно за по-голямото от 2-те ми момчета, че той е голям почитател. Ей туй е едното: http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-972-982-0/
А това ми е фаворита: http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-972-993-0/
Само не знам, дали на 30г. ще е достатъчно голям за тях  Mr. Green  newsm78

А пък Валски откакто тръгна на детска, и спря да боледува (чук, чук, чук  Grinning) Само дето е станал много агресивен и палав, всеки ден ми се оплакват лелите от него. А вчера ми се появи с лилави ръце и като го питах какво е направил, той ми каза, че е боядисвал.  Close
-Къде боядисва, мамо?
-В децката
-Лелите позволиха ли ти?
тишина
-Караха ли ти се?
-Да!
-Какво ти казаха?
-Мааш там! Седи толчето и нама мъдаш!
-А ти после беше ли послушно момче?
-Не
-И лелите какво казаха?
-Ти лош- бой, бой!
-А биха ли те?
-Не! Да!
-А защо ядосваш лелите?
-Тото иска бой, бой! Иска непос'ушен!
И сега с Пепи сме в размисъл, дали да го превъзпитаваме, или да си правим ново...  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 02:17 от Renkata

# 99
Ренка, на това вече сте му изпуснали края - направете си ново, да започнете начисто!  Mr. Green

Ех, сега как ме раздвоумихте с легото и плеймобила  Thinking Thinking Не знам на кое ми се играе повече!

# 100
  • София
Нуни, сладкишче, честит рожден ден с голямо закъснение! Всичко най-хубаво от сърце желая на теб и цялото ти семейство!  Hug  Почерпката ти е право в целта - любимите бонбони!  Crazy

Наде, аз започнах да се интересувам много от лечение с мед! Преди 2-3 седмици тръгна да ми излиза ечемик. Порових се в интернет и прочетох, че мястото се намазва с мед. След 2 намазвания и 4 часа нямаше и следа от ечемик, направо страхотно!

Ние имаме лего и Реа много го обича. Сега даста се размислих за плеймобил. Най-вероятно това ще е нашата поръчка.

Относно случилото се на Ренката, Реа имаше раничка на коремчето и я попитахме какво е станало. Тя каза, че е ударена, поинтересувахме се от кой и тя отговори - децата. После намеси и името на една от лелите. Прави ми впечатление, че няколко пъти сама се наранява някъде и пак казва, че са децата. Тя ходи с огромно желание на ясла и сигурно и е добре там. Лелките всъщност са каки и изглеждат много мили. Надявам се, да не ми разкаже нещо подобно. Аз съм толкова спокойна като е на ясла, повече отколкото като е с някой друг.

Приятни почивни дни на всички!

# 101
  • София
Добро утро!
Заминаваме след малко. Отиваме в Костенец за РД на свеки, която си харесала като беше там едни хотел за целта - Езерото! Било чудно красиво!

Приятен уикенд!

# 102
  • Русе
Лек път на Вени и Черапахчето (и ако има други пътуващи)!

Бабълче
, как ти хрумва да се чувстваш не на място като си без дете  Naughty, отдавна вече не си говорим само за деца/кореми.  Wink
И аз съм днес без деца - снощи бяхме на РД, утре - пак... и смятам да разпусна качествено. Sunglasses

Ей, подсетихте ме, че имаме едно Лего(подарък) тука, дето така и не сме го отваряли (заради Диди), и сега като погледнах, пише за 6-12г. - значи и Преслав не се класира още  newsm78 - много са му дребни чарковете, наистина. Rolling Eyes

деси, сигурна съм, че всичко е наред с Кало. Peace Преслав редовно ми го правеше този номер по почивките - тотално спираше да яде без изобщо да се е разболявал. Диди ми спретна същия номер тази година и вече не се впечатлявам...

Ренка, много готЕн расте Вальока - заслужавате още едно такова! Peace

На Рени кога и беше термина? Чакаме ли вече? Sunglasses

# 103
Привет от дома Hug
Пристигнахме си в 4 сутринта и поспахме до 10, когато Кало каза, че било време за ставане и вече било светло Mr. Green
Станах и сложих да му правя закуска и той като видя започна "Мамо, ти какво ми правиш", казах, че правя закуска и той "Хайде мамо, искам да папам закуска, искам в столчето да папам закуска" Mr. Green Напълни ми се душата, след едноседмичния му отказ да яде Simple Smile
Изяде си закуската и каза "Искам още закуска". Хапна още и започна да си играе. Толкова ми е спокойно сега Simple Smile

Вени, на Езерото наистина е много хубаво, ние сме ходили там, но без преспиване, природата е невероятна там и е много хубаво направено, има и мини зоопарк Simple Smile

За сайт не съм гласувала, тъй като нямам претенции, който изберете този Peace

# 104
  • 2 етажа над тавана
Привет. Hug

Денят е страхотен - слънчев, топъл и усмихнат. Simple Smile

Вчера вечерта добре се забавлявахме, изкарахме си страхотно и днес ми е още приповдигнато. Grinning

Вени, ще чакам после да разкажеш за Езерото - на път за Велинград минаваме през Костенец и всеки път гледам рекламите на Езерото и все се заричам да отбием и да отидем да го посетим. Но така и не сме ходили. Ще чакам и снимки да видя Wink

Искам да питам нещо - най-вече Татянка, че е наясно повече с играчките от мен - имаме едно дървено влакче на Eichhorn, Маги много си играе с него, но се чудя дали е съвместимо с техните дървени линии - като тези например http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-997-998-0/

Ако е съвместимо мисля да взема да накупя от линиите и да си сглобим една железопътна линия из нас и да се забавляваме семейно
Мога да снимам нашето влакче, ако е нужно

Отивам да направя обяда и после съм тук

Общи условия

Активация на акаунт