Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 708
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Момичета,прескочих първата бариера към взетият изпит newsm44 newsm20 newsm19 moresmile newsm44Толкова съм щастлива,и утре сутринта продължавам от 9 пред комисия,стискайте палци отново! Praynig Praynig Praynig

# 212
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Themen- … -4-789-706-860-0/ - ТОВА СА ФОРМИ ЗА ПЯСЪК, НАЛИ?
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Themen- … -4-789-706-860-0/
Някой разбира ли как ще се таксуват? Т.е. в комплект са примерно 5 и са по 1Е, или цената е за това, което е изложено. Чудя се аз, ако са комплекти защо не са с една цена крайна, а не мога да видя къде е бройката в кутията..

Джинджър, браво!Хайде утре пак успех!

# 213
Хальооо! Grinning

Завърнахме се снощи от Германия.
Изкарахме 16 страхотни дни.
Доста беше натоварено, но видяхме много.
Гостувахме на Татянка - чудесна среща!  Hug Малките Априлки се сработиха. Wink

Ще ви чета в понеделник!
Целувки!
Heart Eyes

# 214
  • София
Джинджър, стискам палци!

Момичета, за поръчката - решете, аз гласувах за втория, но се колебаех и за първия, така че...може и от него! За мен лично! В момента нямам настроение за такива неща, в някакъв бъдещ момент ще разгледам! Извинете!

# 215
  • 2 етажа над тавана
Мен помните ли ме Mr. Green

Не стигам до писане напоследък, но гледам да съм в крак с нещата и да ви чета.

Джиндър, дано палцестискането да е сработило и да се похвалиш, че вече  и комисията си омаяла и си взела изпита Hug

Доста болни имаше тия дни, надявам се вече да са оздравели Praynig

Аз за подарък като че ле се спрях на дървените релси, които бях пуснала преди, така че сайта за поръчка не ме притеснява много-много, решавайте и да поръчваме

Отивам да си прибирам детенце от Велинград, следобяд пътуваме Спас като свърши работа, а съм толкова нетърпелива вече да си я нагушкам и намачкам Blush

Около нас нищо кой знае какво ново. Работа, гърч и така всеки ден, събота и неделя се чудим кое по-напред и дните се нижат супер бързо и неусетно.

Целувам ви всички.
Надявам се утре вечер да успея да се включа като се върнем от Велинград Hug

Приятни събота и неделя, момичета  bouquet

# 216
Вени, какво става, що не си в настроение? Hug По-голяма черногледка от мен сега няма да знаеш.
Цяла сутрин съм в нервна криза, сега ям и им тегля майната на всички да не ме заакачат.

Тони се дере от кашлица - започнах да давам Тусавит и май по-лошо стана. Затова от този обед сменям с Мукосолван. Не мога да установя кашлицата каква е, но не хвърчат слюнки, май е суха по-скоро. Сега е заспал, иначе през нощта не кашляше много, спа спокойно дори. Но днес две думи не казва без да кашля зверски. Хората в магазина спираха да го съжаляват как се дере Sad

# 217
Момичета имам 5 на държавният,страшно много съм щастлива newsm44 newsm74 newsm44
Така леко минах,не ми задаваха почти допълнителни въпроси,бях сигурна и убедена в себе си,непрекъснато се усмихвах на комисията и се държах супер хладнокръвно,чакането беше голямо,но имаше прекрасен резултат и най-вече се радвам на това че и тримата от комисията бяха убедени в моята оценка Mr. Green

# 218
 Джинджър, поздравления  bouquet

Аз съм гласувала за 3тия сайт с  къщата, както всички разбраха  Blush Laughing

Аги, когато Яна кашля така сухо, чак се захласва й давам Вентолин. Ако искаш пробвай.

енви, снимки и разкази очакваме. Добре дошла  Grinning

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 18:03 от nuni

# 219
Татяна , мерси много за идеята, ще я приложа и дано има резултат. Ще говоря и с родителите, но не знам това доколко ще реши проблема, защото предполагам , че са същите фанатици.
В петък нямаше нищо такова, но аз не я изпусках от поглед. Разбира се , че ще споделя в дирекцията, но сега там обстановката е много напечена, ама много.
Чаена, очаква се до края на месеца някои да изхвърчи от там , правят проверки от къде ли не и им е само до мен в момента.
 Очакваме да се назначи психолог и там са ни надеждите.
 Почти във всеки клас има по едно, две проблемни деца . В моя клас има дете , което като го накарам нещо да прави и почва да крещи , че ме мрази "ела ме удари , чуваш ли какво ти говоря - спукай ме от бой" и т.н. Питала съм го по деликатно, дали някои го е бил, а той отрича и не мога да си обясня там какъв е случая. Говоря с майката , тя казва , че и на нея така говорил  Tired . Ох, не е лесно. Но се замислих колко правилно постъпи Скарлет , при най-малкото и притеснение за Тони се обърна към специалист. По-добре напразно да потърсиш такъв , отколкото да си затваряш очите , че детето ти има някакъв проблем и да не му се помогне.

Джиндър, мойте поздравления   bouquet

Енви, добре дошла  welcome, чакаме включване в понеделник , може и с някоя снимка.

Нищо не стана с идеята да уча Ема сама да заспива. Тя лежи малко и става да ме търси, до тоалетна, да обядвала и така  Twisted Evil. Заспа чак в 17 часа  ooooh!. Май нищо няма се получи. Каза на баща й , че искала безценно камъче на пъпа и той съответно така  Shocked Голям майтап, какво ли ни  чака?! Но да са живи и здрави .

Според свекърва ми от един месец Ема дишала само през устата, а не е боледувала. Възможно ли е да е трета сливица? Аз ще питам на консултацията , ама чак другия месец.

# 220
Здравейте момичета.
Джиндър, браво! Успешна реализация от тук насетне.
Енви, добре си се завърнала. И аз искам разказ по картинки. Децата как бяха по пътя и там? Интересно ли им беше?
Тинче, не ти е лесно мила. Само едно си помислих, дали не трябва да се предупредят другите родители за да са наясно, че трябва и те да разговарят с децата си за Бог и тяхното виждане по въпроса. Само ти не можеш да се справиш.
За нас какво. Симона е с кашлица, май като на Тони. Вчера бях на родителска, имаше хора с децата си и те кашляха така. Много съм разочарована от градината. Двете яслени групи са коренно различни. Едната с опитните госпожи, обрали са май целия инвентар, занимават децата, извеждат ги навън. Нашата е с новоназначени госпожи и с лелки на преклонна възраст(73 години ooooh!). С децата не се прави нищо. Хайде за инвентара ще се погрижим родителите. Обаче не са ли могли да комбинират една нова и една опитна сестра. Дано скоро жените свикнат и влезнат нещата в крак. Ясно е, че има проблем с набирането на персонал, но ми е тъжно. А най-голям беше шока за родителите чийто деца и преди са били в тази група, като влезнаха и видяха, че нещата, които са купили миналата година липсват.
Аз предавам утре сутрин щафетата на Черепаха и заминавам за френско. Стискайте ми палци, че ми предстоят едни презентации, а има опасност да си глътна граматиката.
По въпроса със сайтовете не съм гласувала, но може би ще се включа като изберете от кой. Таткото видя влака Лего на Ренката и сега е поръчал да го купя като общ подарък за него и Симона от Франс.

# 221
Аги, сиропите са два вида - за отхрачване (усилват кашличния рефлекс) и за подтискане на кашлицата (при истерична суха кашлица). Намери сироп от втория вид (ако по някаква причина не мжоеш да питаш педито, в аптеката ще те насочат какво може да е подходящо). Аз лично не ти препоръчвам вентолин, защото се стресирах, като го ползвах при Дани от неприятния страничен ефект на неконтролируемо треперене. Ако има пак среднощен пристъп, го вкарай в банята и пусни гореща вода да диша парата и проветрявай много често стаята.

Джинджър, честито!!!     bouquet

Енви, като се оправиш с багажериите, пускай снимки и дълъг разказ  Laughing

Тина, аз имах една съученичка с подобно поведение, с разликата, че тя не създаваше проблеми на околните - изключително набожна, вярваща в края на света, с желание да стане мисионерка в третия святи готова да сподели вярата си с всеки, желаещ да я чуе. Беше много кротко и любознателно дете. МОже би ако се опиташ да дадеш някаква насока на религиозността й - ак ое добра ученичка, да помага на някой друг с уроците или нещо подобно? Не можеш да промениш факта, че родителите й са религиозни фанатици и са превърнали и нея в такава, но със сигурност поведението й може да бъде така повлияно, че да бъде конструктивно. Жалко, че нямате психолог в училище, той би могъл да даде много добри съвети.

# 222
Нямам време да пиШа, само на бърzо вклю4их компа, пък и форума дава проблеми от 4ужбина от няколко дена, но само да кажа на Ян4ето, 4е във Франция Легото обикновено е скъпи4ко, виж влака колко струва в сайтовете и колко е там по магаzините  Peace

Енви, добре сте се zавърнали  Hug

Отивам да готвя  Wink

# 223
  • София
Здравейте, мацки! bowuu Grinning
Около нас малко динамично се развиват нещата/то кога ли са се развивали спокойно, де/.
Давид беше няколко седмици вкъщи, след като му открихме салмонела. На него нищо му нямаше, но беше отчетена бактерията. Вече имаме 2 отрицателни проби и в понеделник сме на ясла. Досега го гледа прабаба му и толкова добре се справи, че може би ще го гледа още няколко седмици през зимата. Пък ние ще я гледаме зимата.
Вече сме новия апартамент и се чувствам доста по-добре. Е, няма да сме съвсем сами зимата, но се опитвам да гледам положително на присъствието на бабата. Доста ми помага и засега не ми пречи чак толкова много.
В работата нещата също доста динамично се изменят в светлината на финансовата криза и изискват по-голяма концентрация.
С таткото също преминаваме през поредното си препятствие в отношенията, но смея да кажа, че се справяме с него, макар и доста усилия този път.
Не съм ви чела, защото доста време нямах нет, заради преместването ни.
Лека вечер от нас и приятни сънища!

# 224
Татянка, ще го имам впредвид. благодаря  bouquet
Бюти, сикренно ти желая успокояване на обстановката и бързо справяне с проблемите Hug

Общи условия

Активация на акаунт