Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 709
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Джинджър, браво!!!    Hug

Нашия комп-р е на ремонт, затова се губим.

Дано да стане скоро, за да не изпуснем поръчката.

Весел ден!

# 226
  • София
Джинджър, браво! Ти си нашата гордост! А сега какво предстои?

Ние ще ходим до Банкя - дано тям няма мъгла!

# 227
  • София
Вени, в София мъгла ли има?
Тук е страшно слънце!  grinning039

# 228
Привет банда Hug!
Ние сме ок, бяхме тримата цяла седмица заедно и съм безкрайно положително заредена-надявам се до 2 седмици завинаги да си се съберем в новата къщичка.Ремонта приключи, но както се досещате довършителните работи ни довършиха....Чакам си кухнята, гардероба,шкафчето за обувки и нааай-вече вратите края на следващата седмица и след това ще мога и със нимков материал да се похваля надявам се.В този ред на мисли, Бюти дай снимки на новото ви жилище-ще се радвам да споделиш. Hug
Джиндър, честито ти дипломиране и още по-успешна реализация ти пожелавам  bouquet
За съжаление чета за много болнички Sad и им изпращам най-положителната си енергия за по-скоршно оздравяване.Като си помисля в какъв филм влезнахме миналата година по това време.... Confusedи не излезнахме докато не го спрях от ясла за съжаление.Ето сега пак го пробвахме и на края на първата седмица пак с бронхит.По този повод Нуни май беше писала за Вентолин за кашлица.Това НЕ Е СИРОП ЗА КАШЛИЦА а сироп за разширяване на бронхите и се изписва при деца с бронхо-спазми, каквито ми правеше  Юли.И съвсем не е безобиден.Натоварва сърдечната дейност и предизвиква възбудимост у децата.Препоръчва се Вентолин спрей, за да се ползва обаче е необходим Бейби халер PeaceПросто споделям личен опит HugАз реших , че Юли ще си стои у нас тази зима макар че ще се налага да си съжителстваме с майка ми пак.Хубавото е че тук под блока ни има ясла и ни обещаха на пролет мама като си замине да ми го вземат. PeaceВ началото на годината и за градина ще кандидатстваме де, ама чак септември е приема/поредното безумие-изписват от яслата края на май-приемат в градина от септември-ами ако нямаш варианто да ти го гледа някой 3 месеца?!?!?
Ами това е от мен, чета ви редовно и мисля и преживявам всичко с вас, макр да се включвам рядко Hug.В тъпата ми нова работа нямам нет дори..... ConfusedНадявам се на оферта от стария ми работодател и да си се завърна в бяла фирма с установени правила....

# 229
  • софия
привет и от нас Hug

аз преглеждам сайтовете за подаръци и попаднах на това /не е от нито един  от избраните сайтове:lol: ама реших да питам Татяна от тук....може пък някой да му хареса същото..

http://shop2trade.eu/KINDER-LAUFRAD-AUS-MASSIVEN-NATURHOLZ-HOLZ- … 85470a1901_x2.htm

това дали е възможно да се достави до тук? гледам, че цената му е много добра, а и тук такива няма..аз поне не съм намерила

# 230
Бюти, и в София е слънчево. Но си е хладничко.

Ванче, радвам се да те прочета - звучиш много жизнерадостно. Дано почнеш пак при стария ти работодател, това ще бъде прекрасно. Юлко как е?

Ние ходихме до Невски сутринта - в криптата. Иво пълзя и се влачи по пода през цялото време и сега мраморът е полиран и блести. Следобяд ще бъдем в Сакй ситио, ако някой има път натам - може да се засечем. Ще ходим за буйки в магазина на КиК, че никъде не мога да намеря ватирани тук наоколо.

# 231
  • София
Ванче, ние почти нищо не направихме като ремонт. Парите стигнаха да направим подовете и банята. Нашите ни дадоха една гарнитура, на която спим, а свекъра ни купи хладилник.Микровълнова си имаме отпреди. Дариха ни свекърите 2-3 стари маси и от майка едно котлонче и това е. Няма кухня, няма легла, няма гардероби, всичко е в кашони и чували, но....но сме си сами. Много по-готино ми е и даже не обръщам внимание на неудачите покрай липсата на условия. А ти защо не звучиш добре, когато говориш за работата си? Confused

# 232
Момичета, вчера на обед открих Мукосолван за деца вкъщи и започнах да му давам. Да, ама няма никакъв ефект, дори на йота. Затова днес беше у майка ми, където тя му е направила на обед синапена лапа, наспал се е и след това отидохме да го вземем. Ами какво да ви кажа - кашля та се пушек вдига. Ама направо трепери вече от кашлицата. Тръгва да каже нещо и кашля, преглътне и пак кашля , направо се продира като куче.  Леля ми дойде, чу го и каза категорично, че това си е спазъм, има алергичен вид и се обади на техния детски алерголог /той е педи и алергология има/, попита го и човекът нареди да му дам 4 капки Зиртек, както и сега преди лягане. Значи от утре почвам сутрин и вечер по 4 капки да давам.
Направих му някакъв спешъл сироп - небет шекер, бира и лимон, вари се, след което се прецежда и се слага и мастика. Давало се на 15-30-60 мин, в азависимост от силата на кашлицата. Това е рецепта от д-р Михайлов /Часът на мама/. Та и това му дадох сега, зареждам си го до леглото и ще дебна тази нощ, дано да спи спокойно Мърчо. Така ще е живи и ако може по-здрави няколко дни, после черна ряпа със захар съм си приготвила за зареждане.

Най-лошото е, че ако има каквато и да било алергия, няма как да се разбере от какво е. Thinking

Джинджър, браво!Много бъдещи успехи и хубава работа ти желая!

# 233
Юле, адашчето ти е супер, днес дори не плака на изпращане-само и само да не ходи на ясла отиде с мерак далеч от мен-при баба си.
Бюти, разбирам те прекрасно, и на нас паричките не ни стигнаха за сума ти неща, но........сме сами и доволни от живота.А в работата....ями какво да ти кажа, трудно ми е от голяма фирма, с мислещи мениджъри  и нормирани правила ,отговорности и задължения,да отида в немалка фирма с неустановени правила и нямащи понятие от нищо...еле пък от търговия/за което съм наета/.ама аз съм си работохолик и перфекционист и може би изисквам по-вече отколкото са способни да дадат като ресурс и можене.

# 234
  • София
Откривам седмицата с едно силно кафе с глезотийки /сметана, мляко и тн/

Хубава и з д р а в а седмица желая на всички!
Аз започнах работа, т.е. 3ти ден ще ми е днес, иначе за 3 седмици е втори вид работа, да видиме дали ще потръгне. Затова ме няма и не пиша, само чета, защото за толкова са ми останалите сили.
Радвам се, че Ванчето пак се появи!   bouquet
Радвам се, че Енви се завърна и са изкарали хубаво!   bouquet
Честити учебни успехи на Джинджър!   bouquet
Да знаете, че много ми липсвате, но още някой и друг ден да се поокопитя, все пак не съм работила от 3 години, и пак ще досаждам с моите фермани!

А! Колелото, което е показала Жени - с 2 ръце съм за него! Щях да питам Танчето за такова колело и все забравях. Ако става от този сайт да се достави до Бг аз съм ЗА колелото. И за другите сайтове разбира се, но там вече зависи от финансовото положение.

# 235
Добро утро!
Много ви благодаря момичета за поздрвавите и хубавите пожелания Hug,само където още не съм се дипломирала а имам още 2 държавни изпита Blush,на Публичноправни науки ще се явявам след 10 дена а на Гражданскоправните на пролет или февруари когато дадът дати,та чака ме още четене,но ще се справя с вашето вълшебно палцестискане няма друг начин Wink
От известно време си пускам документи за една или друга обява,но още не са ми се обадили от никъде,аз не се отчайвам и си казвам че не е било моето място,ще ми звъннат от правилното,вчера попълних една форма за кандидатстване за работа във Прокредит Банка,пък да видим какво ще излезе Peace
Данче,радвам се за теб че си почнала работа,малко разнообразие и връщане към потока на живота отвъд смяната на памперси и даването на биберони Hug
Приятен ден на всички!

# 236
  • София
Добро утро!

Данче, браво за работата -чакаме да пишеш по-подробно!
Аги, много лошо това с кашлицата - и Мати кашляше доста, ето още не му е минало! Отчайваща работа!

Този линк на Жени - колело ли е, защото като отворих ми се появи кафе-машина?

Отивам да чака най-после снимки от Езерото и да ви пусна, ще видите и Костенския водопад, както и едни параклис!

# 237
  • София
Добро утро!

Данче, мерси за кафето и честита работа - много успехи и парички!

Джинджър - честит първи изпит, дано и другите да ги вземеш така и най-вече Гражданските, че там е най-големия зор!

Пожелавам през новата седмица да няма болни дечица, а болните да оздравеят още днес!

Тони е добре, дивее, ходи на ясла, където обаче слуша. Но аз съм много разочарована от яслата, в петък нали ходих да го взема и влязох вътре. Аз си мислех, че са две помещения, малки легълца, както беше в другата ясла, да, ама не - има едно общо помещение преградено и спят в кошарки. Абе скръб, ама ще трябва да търпим.

Енви, чакаме снимки и разкази!
Лека седмица на всички!

# 238
  • софия
верно се отваря кафе машина днес...ето го пак http://shop2trade.eu/Kinder-Babyartikel-Holzraeder_c112-113_sidd … 85470a1901_x1.htm

# 239
Не сте писали много... Wink

Благодаря за посрещането! Hug
Предварително не разказвах от суеверие някакво си ли, от друго ли, и аз не знам.
Какво да разказвам - красиво, различно, есенно, старинно, модерно, вълнуващо ...
Доста места посетихме - Виена, Вийзбаден и околността, Хайделберг, Лайпциг и околността, Прага, Дрезден.
Децата се държаха прилично, с изключение на един 45-минутен кански рев на Велина в единия от полетите, т.к. не искаше колан.
За два дни в къщи обаче и двамата станаха себе си - наспаха се, успокоиха се.
От днес всеки по местата - ДЯ, ДГ, работа. В ДЯ са направили разместване и Вили е с нови госпожи, рева естествено.

Срещата с Татянка и семейството й беше вълнуваща за мен!  Blush Татянка е голям сладур с невероятно чувство за хумор.  Heart Eyes Миленка на яве е още по-голяма хубавица.  Flutter Живеят на приказно спокойно и красиво място в чудесна къща, в която има място за поне още едно детенце... Peace

Снимки - по-натам ще показвам.

Спорна и топла нова седмица!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт