Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 201
  • 395
  •   1
Отговори
# 90
Направих маската и искам да ВИ изкажа благодарност, че човек може да се ограмоти та макар и късно, как с минимум материал да постигне нещо истинско. Още след пърото нанасяне разликата е видима и забелязана от доста хора. Ще следвам стриктно инструктажа и ще продължвам да опитвам вашите вълшебни рецепти.
Благодаря Ви! Hug  bouquet

# 91
Ще следвам стриктно инструктажа ....

Joy Joy Joy Hug

# 92
Мimi    newsm78 сега каква ти е косата, че си махаш цвета...колко тона от боята падат? Thinking

Естественият ми цвят е тъмнокестеняв, после беше боядисана в черно с боя и сега се опитвам да сваля черното и да добия естествения си цвят. Четох тук някъде из форума, че това може да стане с кисело мляко разбъркано със сода и пробвах. Ами честно да ви кажа, от едно нанасяне /но стоях 1-2 часа, все едно е маска, а не само да изплакна косата с млякото/ и като си гледам косата не смятам че е черна. Може би ще пробвам още 2-3 пъти, за да не се изсуши прекалено много.

# 93
RENE FURTERER

ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА НЯМА ПО-ДОБРИ!!!!

МОЯТА КОСА БЕШЕ СЪС СУПЕР СУХИ КРАИЩА,ОТ 2 ПОЛЗВАНИЯ НА СЕРУМА ОТ КАРИТЕ И ВЕЧЕ СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА,ЕФЕКТЪТ Е ОЧЕВИДЕН!!!

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!

# 94
момичета ,снощи направих маската макар и малко в променен състав - тривитаминол 2 лъжици, зехтин 2 лъжици, 1/2 лимон, бадемово масло, киселомляко 2 лъжици и коняк 2 лъжици.Днес косата ми е значително по добре и проблема с връзването на краищата е почти решен.Казвам почти , защото горния ми пласт все още е по хвърчащ и отдолу се връзва на места , но съвсем малко.Но все пак не може да се иска максимум резултат от първия път. Маската е страхотна , ще си набавя и останалите продукти , които просто замених , поради липсата им , защото съм убедена , че ефекса е по голям с оригиналните продукти дадени в маската.  bouquet

# 95
Забравих да ви споделя нещо , което правя вече от 2 години и също от толкова имам не перошина , а коса .Една фризьорка ми каза преди 2 години , че за да имаш хубава коса трябва да се яде сусам по 1 шепичка на ден.Аз го ям не всеки ден , а през ден , защото е калоричен , и незнам дали е от това , но наистина косата ми е сгъстена , дълга, лъскава.Все си мисля, че има нещо вярно в това и въпреки, че няма как да се докаже аз продължавам да го ям всеки ден.

# 96
Lexи, благодаря!
Аз обаче вчера си купих Миосотис. Вчера като я отмих и ми стана много нежна и подредена косата, радвам се, че си намерих маска, която да ми се отразява добре!
Мimi, вчера четох някакви домашни измиващи маски за мазна коса - едната беше именно кисело мляко със сода. Явно не е вредно, не знам.. Една моя роднина използва сода бикарбонат вместо дезодорант (тя има проблеми с изпотяването и по-точно с миризмата) . Всеки ден я ползва и това по никакъв начин не й е навредило на кожата. Аз пък ползваам содата като ексфолиант така ли се пише  Crazy , и то на лицето. Ами също не ми е навредила, напротив.
Но за косата не знам.     bouquet
Със сигурност обаче содата помага на най-горния пласт мъртви клетки на кожата да се махнат.

# 97
RENE FURTERER

МОЯТА КОСА БЕШЕ СЪС СУПЕР СУХИ КРАИЩА,ОТ 2 ПОЛЗВАНИЯ НА СЕРУМА ОТ КАРИТЕ И ВЕЧЕ СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА,ЕФЕКТЪТ Е ОЧЕВИДЕН!!!

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!

Това ми звучи като чиста реклама!

# 98
 Реклама е, какво друго  Laughing

Тези дни ще ходя на фризьор и искам съвет.
 Косата ми е тъмно руса, след което е боадисана в кафяво, после пак русо + 4-5 кичура...и в резултат в момента е с цвят боадисано русо, с ужасяващ оранжев отблясък, + 2 см моя си цвят в корените. Звучи страшно само като го пиша  Crazy
Сега искам да ида при фризьора на Анелия85 и да си направя кичури като нейните, защото много ми харесаха, обаче междувременно трябва да направя нещо и с цялостния цвят на косата си. Много ли ще и дойде да я боядисам и отделно да си направя и кичури?  Rolling Eyes

# 99
Nya   Crazy описанието ти наистина е зловещо Mr. Green попитай Фризи/фризюр ша рече...нова думичка за речника/ може пък сега да ти боядисат косата 1 цвят а след 1 седмица кичурчетата newsm78 аз когато си правих преди много години такива екстри...и косата ми беше долу-горе като твоята..просто ми отделиха кичурите...останалата коса се боядиса и накрая кичурите..без допълнителна обработка..т.е не ги боядисваха тях newsm78

# 100
Nya, така, както си описваш цвета/цветовете/, е абсурдно да ти направят кичури без да те боядисат преди това. С подходящите продукти няма да ти се изтощи много косата. И подходящи грижи след това, разбира се. Hug

RENE FURTERER

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!

Това ми звучи като чиста реклама!

Първо е гост, после крещи. Неприятна работа. Whistling

# 101
Цитат
Първо е гост, после крещи. Неприятна работа. 

Joy може да е забравил госта да изключи Caps lock  Thinking дано влезе пак госта не само с рекламна цел..ми да пообясни туй-унуи какво точно е ползвал/а...и от какво точно е доволна...че така минаване в галоп... Outta Joint

# 102
RENE FURTERER

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!
Не знам дали е реклама, но аз го имам този продукт и наистина се отразява добре на връхчетата на косата. Но... е силен продукт и е подходящ за наистина много, много суха коса. Моята не е чак толкова и се омазнява от него, за това го ползвам рядко.

# 103
Според мен , Гостът е искал да бъде убедителен, затова е използвал големи букви !
Може да пропускам нещо , но да Ви питам : говорели ли сте за урината в маската ?! Някой прави ли го ?!Защо се слага ?
А, шампоани от тези кучешките някой ползвал ли е ?

# 104
si-si, ти ме уби   #Crazy
Вярно, че си слагаме какво ли не по косата...ама чак пък толкова  newsm78
сега ако всички почнете да изреждате невероятните свойства на кучешкия шампоан вече ще се притесня...малко ли ни е тривито за козината на овцете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт