Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява биохимичният скрининг (троен тест)?
Как мога да се запиша за БХС тест?
Как да се справя с кървящи венци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява биохимичният скрининг (троен тест)?
-
Как мога да се запиша за БХС тест?
-
Как да се справя с кървящи венци по време на бременност?
-
Как да се справя със стомашни проблеми, причинени от приема на желязо за нисък хемоглобин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за възпалени венци по време на бременност?
Спазареното розово ме пропусна
и още нещо имаше, като си получа листа ще кажа какво е точно. Моя лекар ми даде банковатка на лабораторията и ми каза да си преведа 15 лв. Обясни ми че допреди месец е било по 25 лв., обаче вече министерството на труда и социалните грижи поемало част от изследванията затова аз ще плате по-малко. От догодина тези изследвания ще се правят с направление дори. После като отидох в Лина да ми вземат кръв искаха да им дам 50 лв, показах бележката от банката, че идваше някаква жена видя я после се обаждаха в София въртяха ме един час там, нали си спомняш не можах да дойда на лекцията заради това...
Ах, как не ми се ставаше тази сутрин, ах как ми се спешеее в това дъждовно времее...Е, хайде стига съм мрънкала ами да се връщам да ви чета, че сте писали, писали ...

не може все да се мръщя на яденето
а в апетита ми е проблема.....
morning
Лек Ден