Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява биохимичният скрининг (троен тест)?
Как мога да се запиша за БХС тест?
Как да се справя с кървящи венци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява биохимичният скрининг (троен тест)?
-
Как мога да се запиша за БХС тест?
-
Как да се справя с кървящи венци по време на бременност?
-
Как да се справя със стомашни проблеми, причинени от приема на желязо за нисък хемоглобин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за възпалени венци по време на бременност?
Като гледам на снимките мамите едвам си пъхат ръцете отстрани 
та и моята работа такава, ама много ми харесва така, та за това.

Този път изобщо не мисля да кръщавам на някого, но с имената ми е доста трудно, вече имам списък с около 10 имена. Аз гледам да звучи добре, да е българско и да може лесно да му се вика накратко (много харесвам старите български имена на князе и царе - Борис, Симеон, Ирина и т.н.). Мъжът ми пък се притеснява, че ако е някое име с популярен имен ден, Румяна ще страда, че няма имен ден и ще ревнува. (не че тя няма имен ден, даже два има, ама не са популярни и ние често забравяме да го отпразнуваме
Имам чувството, че доста информация си спестяват докторите, което си има и хубави и лоши страни, аз лично предпочитам всичко да ми казват в очите, знам че ще се притеснявам, но така предпочитам.
, пак не си хабя кръста.
отстоявайте позициите си.