Мама е с коремче вече, вътре ритка МАРТенско човече

• 22 003
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
heli_heli, аз съм на абонамент в Тина Киркова, и ми дават снимки от ехографския преглед. Е, аз съм ходила само веднъж засега, в понеделник съм за 2ри път, но предния път ми дадоха. ........

rossykv, сподели моля те на ЖК ли се записа в Тина Киркова или при определен лекар? Аз съм се насочила към тази болница, но не познавам никой лекар там и в момента събирам мнения. Първото си дете родих в Шейново, но не останах особено доволна , за това сега се оглеждам за друго място. В ДКЦ-то, където си следя бременността гледат да претупат нещата колкото е възможно повече.... е, оплаках се  Sad

Д-р Колева  Peace

# 181
Здравейте,сладурки!
Някой да знае стволовите клетки колко струва да се замразят?
Ние сме добре,организираме сватбата с мъжо и сме луднали..............за това напоследък не пиша,извинявам се за което,другата събота се бракуваме Simple Smile 

# 182
  • Варна
Момичета и аз иам един въпрас за БХС,ВЗИМАНЕТО НА КРЪВ НА ГЛАДНО ЛИ СЕ ПРАВИ/
Вчера бях на преглед и ми направиха снимка с която трябва да отида на това изцледване(бхс),но не разбрах същия ден ли трябва това да стане или може и след няколко дни.
И последен въпрос ,каква е цената на това изцледване.
poli+ толкова много изписахме за това БХС, прочети постовете и на другите момичета. Не е необходимо да се взема кръв на гладно. А затова колко струва, тук има платили от 17 до 50 лв.

# 183
Да си призная не само съм любопитна, ами и нямам търпение, та пак се порових с google и.....не падайте от коня! #Crazy Както и предполагах в Италия запазването на стволови клетки е забранено със закон. Но пък са многознателни и се бият в гърдите колко са хуманни и богоязливи, затова мога да даря пъпната връв за да служи Бог знае за какви изследвания ...а и днес папата отново се произнесе най-тържествено против противозачатъчните...О, времена ! О, нрави!  newsm78 Блазе им на българите!
Не че ви вълнува, но за сверка - република Сан Марино/добре, че поне този градец се е отцепил от Италия и сега трупа точки и парички с банката си за стволови клетки/, предлага услугата за около 2000евро и 50 евро год. такса, като при близнаци или при повторно използване на процедурата при следващо дете цените са на 50  %. Дай Боже да върви всичко добре с бебо и аз се надявам да съхраня стволови клетки.

# 184
Eхо,помните ли ме..? Защото аз не съм ви забравила!
Не е за вярване колко теми сте изписали.. Whistling И с колко нови мартенки се е напълнил отбора,много се радвам за всички!
При мен нещата вече влязоха в релси,нанесохме се и вече свикнахме със стълбите и етажите.В началото щерката се объркваше коя стая коя е и за по лесно викаше "заведи ме в детската". Simple Smile
Бремеността ми за сега е също толкова лека и безпроблемна както и предишната,пу-пу. Praynig
Едва ли си спомняте/тези мами с които започнахме темичката в началото/но бях ви пуснала в албума една снимка,на която ми се привиждаха два ембриона/единия по скоро като сянка/ е,наистина бремеността ми е започнала като двуплодна!Но в последствие единия ембрион не се е развил-някакакъв генетичен дефект. Confused Всичко това го разбрах по време на ранния скрининг в 12г.с. и д-р Янкова дори ми направи снимка на ембриона.Моят наблюдаващ лекар в Т.Киркова го е видял още в началото,но сам каза че ми го е спестил-нали на два пъти прокървявах и дори ми бяха казали преди това"кухо яйце" и искаха кюртаж.. Но какво да се прави-живи и здрави всичко да е наред с бебето само.Правих и БХС в Майчин дом-нисък е риска.Сега се чудя дали да ходя пак при Янкова в 19-23г.с.вече на 4D и да се види пола.. newsm78 Вчера на консултацията док каза една идея+ за момиче,но да не му вярвам,преди да ми даде снимка.Както обичам да се майтапя,50% ще е момче.. Mr. Green
Бебчо го усетих преди месец още,нали ми е втора бременност..  Термина ми вече е 18 март.

Много се радвам,че съм сред вас отново.Надявам се вече да се включвам по-често. bowuu

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 17:44 от БОДЛИВКА

# 185
  • Варна
БОДЛИВКА много се радвам, че писа. Честно да си кажа, за всички момичета които не са писали отдавна се притеснявам как са. Сега ще ти променя мястото в списъка  Hug

# 186
здравейте мами,аз да ви се оплача за ужасното отношение в БГ болниците ,днес от сутринта имам ужасни болки в кръста,не мога да ходя и да се обръщам, много се притесних за бебо.Моят д-р не е в града и затова трябваше да отида в болницата някой дежурен лекар да ме прегледа.Отивам аз и моляви се той ме пита кой е д-р ми следи бременността,аз му казвам еди кой и той ме ИЗГОНИ  #Cussing out,каза ми:тогава какво правиш при мен,отивай си при твоя лекар,аз му казвам,че той днес го няма и  не мога да седя от болки,а той : ооо не не ме интересува аз няма да те прегледам.Полудях и при това аз си плащам прегледите. Направо съм се болна от притеснения неска.Сега чакам довечера да си дойде Моя лекар и да видим какво ми става,че май лоша работа  newsm45  newsm45

# 187
rusana, много неприятно изживяване ! а за лекаря, с който си се сблъскала днес , нямам думи!  Shocked Дано всичко да е наред! Почивай , ако можеш , лежи и гледай да се поуспокоиш, и изчакай своя лекар довечера. Аз също преди време се бях притеснила и не знаех към кого да се обърна. Затова и попитах лекарят, който ме следи, към кого да се обърна в случай на нужда. Ако не може в бърза помощ, добре е да имаш координатите поне на още един лекар....
Отново ти желая всичко да ти мине бързо и да нямаш никакъв повод за тревога и притеснение!

# 188
дано,успокоявам се с това,че е само кръста не е корема,дано е наред бебчо

# 189
БОДЛИВКА здравей! Бая време те няма! Каде се губиш? Нали сме с един термин та немога да те забравя!  Hug

# 190
Здравейте и от мен Hug Аз съм все още на работа, да му се не види и после ще ходим на гости.
БОДЛИВКА, много се радвам да те видя, не сме те забравили   bouquet Радвам се че всичко върви добре и да пишеш по-често Peace
Слънце, днес си купих две туники и дънки за бременни, ама после като видях на светлото май ще се окажат едно към едно като твоите Joy Иначе са много удобни! Peace
Честити момченца на мамите! PeaceВреме е вече и за госпожици бе Praynig
Аз да ви кажа-днес четох списание Story, имаше интервю с Мария-фолкпевицата....ако знаете колко мъчно ми стана Sad,тя казва че са имали проблем и едва не се е стигнало до ин-витро оплождане, че манипулациите били тежки, че отвсякъде са я затрупвали с обиди от сорта "не можеш да имаш деца", ходила е да се моли, на врачки баячки и т.н.Проблема бил в нея, но не казва какъв.Слава богу, резултата е налице-малката Марая!Това интервю ме накара да се замисля-гледай ги "звезди", а всъщност и те са имали проблеми -да ходят по мъките 2 години за да имат детенце! TiredНе обичам фолкпевиците, ама нейната история много ме трогна!

# 191
  • Стара Загора
БОДЛИВКА добре дошла отново при нас. Все още има мами които те помнят и не са те забравили  Hug

# 192
Бодливка, добре си се завърнала, чакахме те
Русана, мисля си че нямаш проблем с бебето, може би е някакъв неврологичен проблема, прискрипан нерв, някаква дискова херния. Ще чакаме да ни кажеш какво е казал доктора
Белла, никой не е застрахован... и аз не ги харесвам фолкпевиците, обаче се зарадвах като прочетох че всичко е наред, да им е жива и здрава дъщеричката
Аз сега да ви се похваля, малката ми шушулка расте и дивее, отговаря ме си на седмиците + 4 дена.Обаче имам бактерии в урината... до понеделник само ще се притеснявам

# 193
  • София
Добра вечер от мен. Да се отчета за прегледа днес. Точко има голееееми очи, ей, имам чувството, че ме гледаше през цялото време! И ми помаха с ръчичка   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Има си пръстчета на крачетата и всички органи са му наред. Няма да се налага ФМ. Пуснаха ми кръв + урина. Мериха ми там корем, кръвно, матка - добре. С две думи - всичко е наред засега, няма основание за притеснение. За пол не съм питала, все си мисля, че е рано, даже се чудя дали да искаме да ни кажат  newsm78

rossykvHug

fever, моля те, ако може, да ми смениш термина: да стане 11-ти. Последните 3-4 пъти все така идва и явно ще е малко по-късно. Благодаря много!

poli+, до 3 дни от снимката трябва да се направи БХС, да знаеш! В Майчин дом работят от 8.30, но не знам дали може на гладно  Embarassed

БОДЛИВКА, помним те, как да не те помним  Hug

Приятен уикенд и най-важното: не се ядосвайте, спокойствие и усмивки, за да са добре нашите бебочки   bouquet

# 194
  • София
Nefertity, и на мен ми откриха бактерии в урината по-точно клебсиела и досега се лекувах с антибиотик аугментин, но не съм правила контролно изследване за резултата. При теб има ли някакви симптоми? На мен много често ме се пишка - едва ли не през пет минути и след антибиотика това не се промени.
Ох, надявам се да не са опасни за бебчовците, макар че навсякъде пише, че задължително трябва да се излекуват.

Общи условия

Активация на акаунт