3D Studio MAX 3

• 25 909
  • 494
  •   1
Отговори
# 75
Голям му идва дай скайп Joy

# 76
Ето пак
Klemy  bouquet Hug

Ето последното

щракнете за по големи в/у тях

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 17:50 от DZ

# 77
Аз си пиша сама тука   Rolling Eyes

Ето последното

# 78
Не си сама, аз съм тук Simple Smile

# 79
малееее момичета,много сте задобрели.Браво
Миоки разкош
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
DZ-къщиката е супер.
Ако нямате чертежи да ви дам.Цяла къща за обзавеждане/моята къща-сега започвам да я строя/

# 80
ani69 Може да ми пратиш чертежите да направя екстериора Wink dvv1@abv.bg

Миоки Това е твоя апартамент нали Wink Много добре се получава Peace

# 81
Мойто къще, да Simple Smile

ani69, ти къде се губиш, м? Simple Smile

# 82
Уууу супер много е свежо. Като го видях се сетих за тъмно лилавия вариант колко по-тъмно беше.

# 83
  • Бургас
Миоки, разкошно е. Много приятна атмосфера,толкова уютно и комфортно е. А бар столчетата с тази дамаска са невероятни,много освежават.

Добре дошли на всички нови момичета и от мен.  Hug

# 84
Мерсиии, мерсиии   bouquet дано и в действителност да стане така като на картинките някой ден Simple Smile
Танина, от лилавия вариант още не съм се отказала, аз обичам студените цветове особено лилаво и синьо, чак се учудих, че този цветови вариант се получи добре - замисълът не беше точно такъв  Laughing
Ще видим пък може спалнята ми да е в някой от тях  newsm78. До нея още не съм стигнала, а и стаята на малкия, ама зор не си давам, лека полека с голям кеф  Grinning

mariana-galinka, вкарвам се във филм с тия бар-столчета, но ще ги мисля като им дойде времето  Simple Smile

# 85
момичета, искрено ви се възхищавам   bouquet

# 86
Момичета намерих си работа Hug
В студио за интериорен дизайн.Сега ми е притеснено само как ще свикваме с Ники. Но пък възможността и парите не са за изпускане.Започвам на 27-ми .Стискайте палци с Ники да го преживеем по леко  Crazy

# 87
ДЗ,честито  Hug
Много успех на работа!С дечко все ще свикнете малко по малко  Peace
Аз да си кажа и аз,че от днес живеем в Пловдив  Laughing Пожелайте ми успех,че още съм като пиле в кълчища  ooooh!

# 88
  • София
 Hug
Момичета, стискам ви палци!
Аз съм в застой, нямам проекти, стоим вкъщи с малкия, че е хремав, изобщо нищо интересно.

# 89
вайлет Благодаря Hug Успех знам че ще се справиш .Ако не ти хареса там идвай във Варна Hug

Klemy Благодаря  Hug За хремата ти съчувствам ние сме така 17 дена вече  ooooh! Днес ходихме на УНГ и се надявам другата седмица вече да тръгва на ясла ,защото незнам какво ще правим Sad

Общи условия

Активация на акаунт