3D Studio MAX 3

• 25 910
  • 494
  •   1
Отговори
# 90
DZ честито и тук!  Simple Smile

Ето малко продължение на онзи синия хол, който пуснах в началото на темата.

# 91
Миоки    Hug Хола ми харесва.Може на стената отстрани камината да сложеш някакви леки лавици ими нещо подобно Thinking

# 92
Камината ще я оправям днес, че така е товрат, но това е положението й в момента.

# 93
ДЗ честито и от мене! Чакаме скоро да се похвалиш и с първата поръчка!!!!!!!!!   bouquet
Миоки аз не виждам какво ще и оправяш на камината! Според мен си е добре!  Grinning

# 94
veenii   HugТя поръчката ме чака вече Crazy

# 95
  • Бургас
DZ  честито и от мен!Айде сега много работа да имаш ,че да показваш във форума  Simple Smile.

Миоки ,къде ги намираш все такива богати клиенти. Направо на човек да му прави кеф да ти
гледа проектите , правиш това което ти харесва без да се съобразяваш за парите.

Аз вече съм почти готова с детската на апартамента,надявам се утре вече да ви е покажа.

# 96
Аааа, бягай ти да са все богати, всякакви има. Съобразявам се с парите разбира се Simple Smile
Тази последната наистина не е финансово притеснена, но повечето не са така.

# 97
Здравейте Simple Smile
Намерих саит за електронни книжки ,който могат да бьдат полезни за всички вас Grinning
Заповядаите http://samouchka.net/ebooks/graphicsdesign/page/2/  bouquet
и още един за download по темата ни http://www.4shared.com/network/search.jsp?sortType=1&sortOrd … =10&start=100  bouquet
Приятно разглеждане  Hug

# 98
Благодарим!  Hug

Аз имам едни неща за показване, обаче монитора в работа ми е ужасно гаден и осветлението се получи ужасно та ще преправя и тогава ще показвам.

# 99
 Embarassed

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 23:39 от veenii

# 100
  • София
Не мога да се справя с тия ies-ки по никакъв начин. Като я завъртя на -180 градуса светва, ама в обратна посока.  Rolling EyesТ.е нагоре. Ако не я завъртя въобще не свети.

# 101
Смени файла, пробвай с различни или пък аз какво направих като не искаха да ми се появят: нова сцена, в нея един куб кух и в него една иес-ка и я въртях и суках докато я нагласих. Така видях дали свет и и как най-удачно да я позиционирам. При мен не искаше и не искаше да светне, накрая се оказа, че не се вижда, когато светлината пада върху отразяващи повърхности (аз имах огледало).

Ето три картинки от мен. Малко са кофти, ама монитора в бачкането ми е ужасен  Sad

# 102
  • Бургас
миоки много добре е станала стаята. много ми допада ,че си заложила на бели мебели ,а вкарваш цвят с дамаската и килима. Тя явно стаята е малка и така става много просторна,а и огледалата доста допринасят за това. Над тоалетката отваряемо шкафче ли е и това на стената тапет ли е ?

# 103
Здрасти! Simple Smile
Да, отваряемо шкафче е. Трябва да има колкото се може повече място за съхранение на вещи, а на стената е тапет  Peace

# 104
  • Бургас
ммм супер.я сега кажи на коя фирма са и има ли в някой магазин  или от сайт ги поръчваш  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт