3D Studio MAX 3

• 25 876
  • 494
  •   1
Отговори
# 420
еми и аз така ги правя, увеличавам ги много и ги слагам една до друга по ръбовете. гледай да не остава разтояние между тях.

# 421
И още един въпрос:
В първата тема има даден линк към руски сайт с готови модели,как да ги дръпна със текстурата?
Отварям ги в макса но са сиви newsm78

# 422
Ако имат текстури, знамчи си вървят с тях, ако са сиви значи може би нямат сложени материали.
Съветът ми е да си правиш твои, а не да ползваш готовите когато можеш.

# 423
  • София
Миоки, честит рожден ден!
Пожелавам ти вдъхновение, творческата му реализация и финансовото му измерение!  bouquet

# 424
Честит Рожден Ден и от мен   bouquet   bouquet   bouquet
Много,много здраве и късмет желая  Hug

Не съм се разписвала,щото се преместихме(отново) и сега съм безработна.и съответно нямам какво да покажа Laughing

# 425
 Миоки ЧЕстит Рожден Ден и от мен Нека само хубиванки те спохождат И Слънце грее в косите ти

Вайълет и аз съм вече  безработна .Така че споко.АЗ съм съвсем в началото на максчето.
А за показване винаги можеш да си работиш над нещо твое си.

# 426
Егати...минах днес през няколко теми и видях как едно 5-6 момичета са уволнени....сега и ти  Confused.Вече взех да се притеснявам дали изобщо скоро ще си намеря работа  Confused От 2 седмици ровя обяви,ама нищо кой знае какво не излиза  Thinking

# 427
ЕМи нормално при все кризата и невероятните работодатели.
 Така си давам, стимул все по напред да вървя към мечтата си Сега имам време да чопля Макса  въпреки че ми е Уф ooooh!Но няма да се давам Ще се справя.Днес мисля да мина поклрай Хеликона Да взема една книжка.  И от Там нещо да ми влезе като урок.

# 428
Миоки Честито и тук мила  Heart Eyes Hug

Момичета дано си намерите работа по скоро Praynig
Не че и мойта работа е сугурна но  ooooh! Заплатите се бавят нямам думи просто Tired

# 429
Абе,Миочке...мини да почерпиш по едно кайве да ударим за твое здраве  Hug
Като стана дума за книжки да взема да се похвала какво си купих...умирам си от кеф и я чакам с нетърпение да пристигне вторник,най-късно сряда  Grinning
http://www.francescolegrenzi.com/blog/static.php?page=vray_guide_eng

Взех си също една друга книга: http://www.soft-press.com/book692/pic.jpg

Та такива ми ти работи...

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 15:35 от вайлет

# 430
Ох, мацки, благодаря за пожеланията!  Hug
Цял ден обикалям магазини да търся мебели, плочки и т.н. за един апартамент, та чак сега успявам да седна пред компа спокойно.
Аз...нови 3д-та нямам освен моята стая за новия апартамент дет ръчкам.

Това да останеш без работа си има и предимства, така че, не се отчайвайте, работа ще се намери!  Hug

# 431
Привет на всички и от мен - най-начинаещата сред най-начинаещите  Simple Smile. Момичета, наистина показвате страхотни неща... Аз още правя туториъл уроците, към 3ds max-а  Blush Mr. Green.
Тааа имам един въпрос - каква настройка трябва да ми е включена, че да ми излизат полигоните на елементите и в прозореца с перспективата?

# 432
... каква настройка трябва да ми е включена, че да ми излизат полигоните на елементите и в прозореца с перспективата?

F3,или F4 -един от 2-та беше  Peace

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:32 от вайлет

# 433
Вайлет , F4 е. Благодаря! Hug

# 434
Момичета,книгата ми дойде...не можах да не се похваля..много се кефя  dance Само дето е на английски  Laughing  Sick иначе е страхотна!!!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:56 от вайлет

Общи условия

Активация на акаунт