3D Studio MAX 3

• 25 868
  • 494
  •   1
Отговори
# 435
ЕЕЕЕЕЕЕЕ честито! Ще я четеш и ще ни разказваш!  Laughing
Искам да те питам как се правят тези плочки който са разделени на много мънички от червената ти баня, и как се слагат на една стена различни плоки режеш ли я?
Сега ще си правя мойта баня, а никога не съм правила бани и ми е много далечно с тия плочки!  Embarassed

# 436
Ами не,нищо не режа.....сега ще обясня,ако мога...
Самите плочки ги правя така-примерно ще редим плочки 25-30...значи създавам си боксче с този размер.После маркирам горните ъгли (нали са леееко скосени) и им давам Чамфър на око-един ,или два пъти да се позаоблят.
Значи червената баня,малките плочки ги правя,като си сканирам текстурата от каталог.Лепя я на едно боксче,което съм си приготвила предварително и така.
Горната част на плочките-където е лицето(т.е. горноя полигон)му задавам да е текстурата,а на всичко останало-цвета на фугата.Това става ,като прилагам материал Мулти-съб обджект.В този материал за първи материал задавам Ай Ди1 да е Мапа,т.е. текстурата,а за Ай Ди2-Цвета на фугата.Не е лесно да се обясни тук,но всъщност не е никак трудно.Ако не знаеш що е то Мулти съб обджект-сега ще намеря някой тут за този материал.Много е полезно да се използва за обекти съставени от различни цветове  Peace

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:21 от вайлет

# 437
# 438
  • София
Вайлет,откъде поръча книгата?

# 439
МЕРСИИИ! Сега почвам да дълбая!!! Hug

# 440
От тук : http://www.treddi.com/forum/index.php?autocom=shop&page=list … ems&cat_id=16
Най-напред правиш банков превод,като освен книгата си плащаш и спедиторската услуа+такса за банката.После за 6 дена е тук  Peace Имаш си номерна пратката(товарителницата) с който си следиш в нета къде се намира в момента....и в момента в който видях,че е "кацнала" в София и хич и не чаках да ми я носят у дома,ами направо отидох и си я взех  Laughing  Crazy

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:45 от вайлет

# 441
МЕРСИИИ! Сега почвам да дълбая!!! Hug

Офффф,ако си ми наблизо-да ти покажа как става да не се мъчиш,че като ги гледам тея тутове как са написани-изглежда супер сложно  ooooh! пък то не е  Rolling Eyes

# 442
  • София
 Rolling Eyes
Ще я пропусна за сега. Благодаря! Hug

# 443
има ли някъде готови,стандартни прозорци и врати(портали)които да мога да ползвам?

# 444
има ли някъде готови,стандартни прозорци и врати(портали)които да мога да ползвам?

Да-в Еvermotion-има ги в Арена-вол.4 май бяха  Peace И самия Макс си има,ама те са много умрели.

# 445
Rolling Eyes
Ще я пропусна за сега....

Клеми,а ти Английски вдяваш ли  Laughing Аз много се шашкам като я разглеждам и само картинки гледам засега  Crazy

# 446
  • София
Вдявам, колкото за туториали, всъщност аз бих си я поръчала на италиански, че съм повече в час там, ама това въобще не са малко пари.  Confused

# 447
Офф,това за парите...ако знаеш как не са ни излишни тез пари дет ги дадох,ама как да не си я купя бееее....за такива неща не пестя аз  Sick Егати...това е единствената книга в света за В-Рей.

# 448
  • София
 Laughing
Права си, разбира се! 

# 449
Чакай да сложа масата....   cook  lalalala тъй и тъй подкарахме лафа....Как казваш,че си?  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт