3D Studio MAX 3

• 25 932
  • 494
  •   1
Отговори
# 180
А какво е това на Geometry -Particle system -PCloud?  Confused

# 181
  • София
Ами точно облаци е, ама няма смисъл. Много ще ти натежи сцената, а и е безсмислено. Виждала съм туториали за облаци, разрови се, ако толкова държиш.
Ползвай или HDRI, или просто някакво небе, високо качество.

# 182
# 183
Последното

# 184
А бе мацка, я си покажи настройките на рендъра. Много плоско стои всичко - като апликация и без сенки  newsm78

Ей на една стара нова-стая  Laughing

сгурно 15000 варианта още ще й направя докато й дойде реда да се обзаведе  ooooh! Mr. Green

# 185
Копчето за принт скрин  на клавиатурата не ми работи.  Sad

# 186
Прати ми сцената на мейла - имам го в профила.

# 187
Миоки, гама 2.2 ли използваш?

# 188
Кво правите 3Д мацки  Hug
Аз се загубих напоследък,ама с това месене попревъртях.Сега малко се поуспокоих и идвам да ви се обадя  Hug
Как сте?Гледам форумчето си върви,за което много се радвам  Grinning
Айде утре ще пусна и аз нещичко ,че отдавна не съм се отчитала  Wink

# 189
Браво ,момичета smile3501
Аз се изумих колко сте добри.Аз от една седмица се мъча и нищо немога да направя.Моля ви хелп Praynig Вие как достигнахте това ниво?Знам, че с много труд, но как започнахте?С някакви книги или нещо да ми препоръчате?  Thinking
Сега се връщам да доизчета останалото,но като не я разбирам още програмата и на моменти се чудя на какъв език говорите   Crazy Laughing

# 190
То тази програма няма научаване имам чувството, че до като умра ще има какво да уча на нея   Whistling

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 23:55 от tiheri

# 191
То тази програма няма научаване имам чувството, че до като умра ще има какво да уча на нея   Whistling

И това е вярно,но поне основните неща да науча от там по малко по малко до където стигна.  Rolling Eyes

# 192
Nas, заслужава си Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 01:05 от tiheri

# 193
http://www.3dbg.com/web/tutorials.php
Разгледай този сайт има доста неща на български. Форума може да ти бъде полезен. С книги на мен ми е било винаги трудно и всичко, което знам е от показване или четене в интернет  Wink Успех!

# 194
Благодаря Ви многооо  Hug Надявам се скоро да се похваля с нещо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт