3D Studio MAX 3

• 25 907
  • 494
  •   1
Отговори
# 225
  • София
С какъвто и макс да си, това е начина, джипег няма как да мържнеш, освен ако не е за околна среда, или в слота за маповете.

# 226
Клеми е съвсем права.
*.max  файлове с merge..., *.3ds файлове с import...
всички файлове с формат картинки стават само за карти и околна среда. То ако можеше да вкараш картинки на мебели като модели ехе...  Laughing

# 227
Успяяяяях.  newsm44
Ама съм много проста  ooooh! Те хората са написали download ,а аз отворената  ги записвам с Save as и затова ми се записват в JPG формат  Embarassed
Много ви благодаря за помоща Hug

# 228
хихи  Laughing
важен е крайния резултат  Wink

# 229
Здравейте, пак съм аз  Flutter
С риск да стана смешна и досадна пак имам въпрос Embarassed
Днес реших да пробвам да вмъкна аутокадски чертеж в макса, но нестава. Правя го по следния начин File - Merge ,но нестава. Banghead

# 230
За аутокадски фаил трябва да дадеш File-Import и си избираш отдолу на File type - Autocad.
На мене ми трябват вертикални щори! Има ли някъде готови?  Embarassed

# 231
И така пробвах изписва  ми "The error code reported is eBadDwgHeader"   Crazy
Или аутокада ми е скапан или макса. Да има нещо общо, че макса ми е по стара версия от аутокада  newsm78

# 232
Еми пробвай да го експорнтеш файла от Аутокад в Макс, така 6те ти се запише като .3ds файл и от там го отваряш в Макс с Import

# 233
Вижте какво правя сега. Вчера го започнах и съм съвсем в началото.
Моля за мнения всякакви!  Wink

# 234
Tрябват ми и бамбукови пръчки за декорация!

# 235
Вратата ми стои като изгонена там така в ъгъла. В действителност така ли е? Касата да опира в съседната страна?

Щори има в руските сайтове и в евърмушън. Peace

# 236
Да там си е по план вратата. А модели на щори и  бамбук ще търся.  Wink

# 237
Вратата ми стои като изгонена там така в ъгъла. В действителност така ли е? Касата да опира в съседната страна?

Щори има в руските сайтове и в евърмушън. Peace

Същото си помислих за вратата и след малко го прочетох написано от теб Simple Smile

Симпатично, незнам дали това е най-подходящия тапет, малко ми е графичен в комбинация с бамбука.

# 238
# 239
Ехо не съм ви забравила  Mr. Green
Наглеждам ви от време на време Whistling

Общи условия

Активация на акаунт