КАми, много добре те разбирам, понеже и ние сме в такъв момент с коки. След 1вото ми пререкание с една леля, нещата се поуталожиха, но наистина ако те добре гледат децата, личното им отношение грам не ме вълнува, а дано и теб спре да те вълнува. Да, децата са малки за ясла и аз така мисля и не го давам с кеф, но понякога обстоятелствата го налагат и дори и да те съдят, когато не знаят причините не е справедливо (тегли й наум една майна и толкоз).
В нашата група има 1-2 деца болнички, като едното повръща много. Коки слава Богу има разстройство само, но не знам от какво е. Водих го 2 пъти на лекар заради неспиращата кашлица, но и 2та пъти ми казват че гърдите му са чисти. от Стодал сменихме на Флавамед, а и капки за нос, че сополки тръгнаха в неделята преди да тръгне на яслата. Така че не знам дали това разстройство му е от яслата или от зъбки, както редположи педиатърката. Каквото и да е, и вие и ние да се оправяме бързо

последната новина е че бил "нападнал" друго детенце- а аз си мисля че е отишъл да го погали и целуне, това му е "новата мода" сега и то с е дръпнало и лелите са решили че се бият. не знам де, ще им кажа че обича да целува сега, да го имат предвид като го гледат, да не би наистина без да иска да катурне ниакое детенце в изблик на чувства

ренка, това с чистенето го разбирам напълно и те поздравявам- на мен тука в слатина ми казват "Тази от чистотата"- в градинката събирам с ръка един по един фасовете, боклуците и какво ли не, защото там си играят нашите деца, а има тъпи майки които си мятат без грам свян боклуците- опаковките, мокрите кърпи чашите от кафе и фасовете. супер простотия! въпреки че квартала доста се промени, все още и ние ринем боклуци, но е добре че има акива като нас да почистват за да не стане хептен кочина

мими, добре дошла и пиши как сте с кати!

янче, как само те разбирам, макар и наполовина, понеже си имаш 2 дечица. случва ни се понякога да се скараме не само с ицо а и с нашите и то за такива дреболии, а обяснението е хипер просто- нещата са се променили и продъжлават да се променят, коки расте, белите му стават по-големи а присъствието му още по-осезаемо. недоспиването засега още го има и всичко това много изостря сетивата. при нас не е точно както при вас, но все пак се надявам този период да отмине по-скоро. а ако намериш гуру, още съм в отпуска свиркай да дойда и да се възползвам от напътствията му