Есен идва вече,мама ми ПЛЕТЕ елече

• 71 124
  • 395
  •   1
Отговори
# 120
  • в баира
Честит рожден ден на Вени и от мен!

# 121
 bdbaloni  на venividivince smile3525 и  Mimito smile3525,която отдавна не е писала тук.
mama na dili,страхотно комплектче,искам да съм ти детенце и аз  Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 20:38 от Дидк@

# 122
Венивиди, newsm51!Много здраве и дано децата скоро оздравеят!

Мама на Дили,страхотен комплект!"Завидях" ти на калинката - супер е!

# 123
Честит празник на рожденичките с пожелания за здраве, щастие, много време и нови идеи за любимите хобита.

Кой търсеше идеи за риби
http://picasaweb.google.com/Kseniya76/xelhVG#

и шапки
http://picasaweb.google.com/cantinhodasartes.eliane/Moa501#

# 124
# 125
# 126
Имам проблем със свързването на мотиви, плетени на една кука. Не мога нещо да го докарам както трябва. Може ли някой да ми помогне  Praynig

# 127
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
даже не съм усетила, че има нова тема

# 128
  • София
Много благодаря за отговорите! Ама нещо не се виждам с болеро и подобни ... май-май не е удачно за детската площадка...  Laughing

# 129
  • Варна, морето и сините вълни!
Благодаря за честитката! Не знаех че нчкой е забелязал липсата ми  Embarassed Embarassed
Истината е че се преместих на нова работа.... и не съм плела нищичко...Но имам стари плетки които не съм показвала..Ще се постаря да ги покажа...
А сега да се отсрамч и да почерпя както си му е реда!

# 130
Mimito, честит рожден ден и на теб! Много здраве, щастие и време за отмора!  bouquet

# 131
здравейте момичета, не съм писала още, но редовно ви чета и седя какви ги вършите Simple Smile бях виждала в една от темите, че обсъждахте една сива туника или рокля с със сатенена панделка, не знам дали се сещате за коя става въпрос... не мога да я намеря из темите, някой може ли да ми даден линк? мерси

# 132
Ч.Р.Д и от мен Мимито  bouquet

# 133
# 134

Имаме допълнение към театъра за пръсти - заешко семейство.

Шапката е подарък за едно близко момиченце (идеята от сайта с готините шапки!). За главата на Андреа е голяма, но исках да ви покажа как стои. Баща и изкоментира, че не и отива, защото има кафяво  Mr. Green , но на мен и така си ми харесва. Не знам за нея в каква комбинация да направя? Или само бяла? Очаквам вие да коментирате.

тази шапка ми е вдъхновението.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:23 от Snejana_G

Общи условия

Активация на акаунт