® E-bay - тема 15

• 42 267
  • 950
  •   1
Отговори
# 825
Durango, аз като жена (не мъж) предпочитам за подарък бижу или парфюм, макар че всяка жена си има вкус и не е гаранция, че подаряващият ще уцели. Но от личен опит знам, че колкото е по-скъпо, толкова повече се доближава до моя вкус  Mr. Green А ако жената е като Надето, може и обувчици да и купиш  Grinning

# 826
Aз пък не обичам да ми поаряват парфюми, защото вкуса ми е много строго определен. Не съм използвала нито един парфюм, който са ми подарявали.

МНого зависи до колко ти е близка жената Wink
Вмомента се сещам за някакво хубаво кожено портмоне.

# 827
Моля за малко помощ - на кой размер отговаря нашето 75В за сутиени на Victoria secret?
Не мога да отварям от офиса техния сайт, така че не мога да видя таблицата с размерите...

# 828
Aз пък не обичам да ми поаряват парфюми, защото вкуса ми е много строго определен. Не съм използвала нито един парфюм, който са ми подарявали.
И аз така  Crazy 
Цитат
В момента се сещам за някакво хубаво кожено портмоне.
Задължително сложи  Money Mr. Green
Аз го правя дори и чанта да подарявам  Wink

# 829
Моля за малко помощ - на кой размер отговаря нашето 75В за сутиени на Victoria secret?
Не мога да отварям от офиса техния сайт, така че не мога да видя таблицата с размерите...
34A.
Поне би трябвало.

# 830
Вчера си разпечатка от банковата ми сметка , въведох кода за потвърждаване на регистрацията и ми даде следното съобщение  You have entered an old PayPal code. Please enter the new 4-digit PayPal code from your card statement.  това означава ли че този код е невалиден и ще ми пратят друг?

# 831
Валка  това означава, че кода ти е невалиден, но странното е че след това пише да въведеш кода от разпечатката в банката,което ти си направила.Виж някъде в страницата на пейпал дали има опция да ти пратят нов код ..

# 832
За кой поръчах чантички, че взеха та пристигнаха ?

# 833
  • Sofia
Айде и аз като новобранка да се поФаля

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=380066828994

това гобленче коледно, пратено ми е отдавна обаче нещо се бави  newsm78

И една играчка да детето - дабъл декер автобус- спечелен днес

http://s385.photobucket.com/albums/oo292/neatitem/?action=view&a … rent=IMG_0450.jpg

# 834
  • виртуално
А мен пък нещо ме прецакват в шипинга #Cussing out. Наддавах без обявен транспорт за България и след като спечелих са писали 10 лири транспортни ( за 2бр. детски трико къси панталонки). Изпратих и тарифата на англ. пощи и и платих 5 лири. Сега ще видим какво ще стане  newsm78

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 11:00 от Рапунцел

# 835
в крайна сметка някой поръча ли от китайския сайт
Кой? Оня дето пуснах аз ли?
Ми мен не ме пуска. Писах ан съпорта 100 мейла - к - р братче Simple Smile
Иначе чакам чанта от там ( преди да лог аут)

# 836
Не мога да не се похваля:

# 837
  • някъде
Наде  smile3501Имаш си талант за пазар и това си е!

# 838
Ама много са некоректни тези англичани Shocked   Вече два пъти ми се случва да питам за шипинга и след като ми отговарят,вдигат началната цена от 0.99£ на 19.99£.Еееее,върви купувай тогава...Нека да си им стои Laughing

# 839
Брей, каква е тази анкета? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт