® E-bay - тема 15

• 42 427
  • 950
  •   1
Отговори
# 345
Помагайте бързо,моля ви!Какво значи crroped за  trousers ?

# 346
Mamice,
много са хубави чантите, благодарско за линка. Hug

Аз съм дефектирала покрай тоя e-bay: оня ден съвсем импулсивно си купих много хубава кожена чанта (от магазин) и след няма час се почуствах прецакана, първо че съм я купила от БГ... и, че е не е маркова...  #Crazy
Много ме е разглезил тоя сайт.Crazy

Луда работа е тва мойто, не съм ли го поръчала онлайн, не го признавам....

# 347
Искам и аз да ви се похваля,вчера си получих тези ботушки,много съм доволна:

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 16:45 от Veli_M

# 348
Помагайте бързо,моля ви!Какво значи crroped за  trousers ?
Значи, че са по-къси - обикновено 7/8 или под коляното

# 349
Здравейте, ако пусна нещо за продажба в eBay мога ли да получавам парите на PayPal акаунта си, който е открит с дебитна карта от българска банка (Visa Electron)?
Благодаря Ви предварително.

# 350
  • там, където ми харесва
Пуснах диспут за неполучена стока  Sad Платена е на 05.09  В диспута продавача ми заявява, че е изпратил стоката на 09.09 . Каква да бъде следващата моя стъпка. Как да реагирам  newsm78, какво да отговоря  newsm78? Още преди да пусна диспут я помолих за съдействие и и обясних, че аз няколко пъти вече съм проверявала в пощенският ни клон и няма ни вест, ни кост, а тя всеки път като латерна  Crazyпуснах, та пуснах.

# 351
Здравейте, ако пусна нещо за продажба в eBay мога ли да получавам парите на PayPal акаунта си, който е открит с дебитна карта от българска банка (Visa Electron)?
Благодаря Ви предварително.
Щом имаш ПП акаунт - може

# 352
Пуснах диспут за неполучена стока  Sad Платена е на 05.09  В диспута продавача ми заявява, че е изпратил стоката на 09.09 . Каква да бъде следващата моя стъпка. Как да реагирам  newsm78, какво да отговоря  newsm78? Още преди да пусна диспут я помолих за съдействие и и обясних, че аз няколко пъти вече съм проверявала в пощенският ни клон и няма ни вест, ни кост, а тя всеки път като латерна  Crazyпуснах, та пуснах.
Помоли я да ти рефънд-не сумата, а ако по-късно получиш стоката - ще й ги пратиш обратно. Ако не се съгласи на този вариант - ескалирай диспута в клейм, ПП ще отсъдят да ти върне парите. Издирването на изгубени пратки е задължение на продавача!

# 353
Оф, не мога да с еоправя с детската номерация на обуЩа. Нали 11 UK= 30 EU?

# 354
  • В сърцето на ММ

= 29 Peace

# 355
  • там, където ми харесва
Помоли я да ти рефънд-не сумата, а ако по-късно получиш стоката - ще й ги пратиш обратно. Ако не се съгласи на този вариант - ескалирай диспута в клейм, ПП ще отсъдят да ти върне парите. Издирването на изгубени пратки е задължение на продавача!
[/quote]
Много ти благодаря   bouquet, защото към момента се чуствах направо безпомощна .

# 356
  • виртуално

купих три чифта този номер 12 UK = 30.5 EU

купували ли сте детски дрехи USED - worn only once  newsm78

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 20:00 от Рапунцел

# 357
  • там, където ми харесва

купих три чифта този номер 12 UK = 30.5 EU

Досега съм купувала обувки и ботушки UK 13 = 32 EU

# 358
  • Варна
Имат и половинки номерата... 12.5=31
но е хубаво да се пита за дължината защото наистина има разлика при различните производители.

# 359
  • Sofia
Мамице,аз питах за ксенона Peace Отказах се от Ибей да купувам,защото наистина не ми е на сметка,ама на мойта кола биксенон не може да се сложи.Дългите и късите са ми на различни фарове Peace

Общи условия

Активация на акаунт