® E-bay - тема 15

• 42 271
  • 950
  •   1
Отговори
# 780
  • В сърцето на ММ
Ново 200  Thinking Сега направих плащане, но като погледнах ми излиза тази иконка вместо тази
Парите са дръпнати от картата  newsm78
Просто не е обработено плащането още.Ще се оправи. Peace
Сега писах на една английска мома,че ще пускам диспут ,а тя ми е писала:i do state in my listings that i am not responsable for items that are lost in the post.i have proof of posting. I am sorry that your item seems to have been lost
Имат ли някаква защита ,ако са писали това в листинга?

# 781
Дано  Praynig За първи път ми се случва такова забавяне  Rolling Eyes
Очакванията са ми, когато аз съм бърза и те да са бързи  Mr. Green Joy

# 782
Your request could not be processed at this time

We were not able to process your payment.

Това ли излизаше когато  имаше проблем с плащанията, искам да платя 235 паунда, внесох парите сутринта, но не става  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 783
Сега писах на една английска мома,че ще пускам диспут ,а тя ми е писала:i do state in my listings that i am not responsable for items that are lost in the post.i have proof of posting. I am sorry that your item seems to have been lost
Нямат защита. Аз спечелих диспут също с една мома англичанка, пак така беше писала, но аз си пуснах диспута и тя си ми върна парите. Явно не можа да докаже, че е изпратила стоката  newsm78
А освен това Роял Мейл си им връщат парите, т.е. има нещо като застраховка, ако наистина е изпратено, но не е получено.

valkka, или вече си въвеждала този код или въвеждаш нещо друго вместо кода. Откъде го взе? (кода де)

# 784
Ново 200  Thinking Сега направих плащане, но като погледнах ми излиза тази иконка вместо тази
Парите са дръпнати от картата  newsm78
Ми не е баш така, защото ясно беше написано в правилата , че е задължение за ПРОДАВАЧА стоката да стигне до купувача.
Напиши и, че си прочела, но я попитай тя дали е прочела правилата на Ибей.

# 785
  • В сърцето на ММ
Направо ми е съвестно вече.Имам 3 неща,които ми се бавят повече от месец.И на трите продавачите са със 100 %-тов фийдбек.И трите се съгласиха да доставят до БГ,след като ги запитах.А сега трябва да пускам диспути. Tired

# 786
  • някъде
За англ. пощи знам,че ако пуснеш пратката до 12ч. наобед е застрахована.Отбелязва се върху стикерчето,което залепят върху пакета.Следобедната поща е "обикновена".Всъщност,така беше в Шотландия,но предполагам,че важи и за Англия.

# 787
Your request could not be processed at this time

We were not able to process your payment.

Това ли излизаше когато  имаше проблем с плащанията, искам да платя 235 паунда, внесох парите сутринта, но не става  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мога ли да платя чрез "сенд мъни" ?
Каква ли ще е таксата?
Че правя услуга и направо пишман станах ooooh!

# 788
  • Sofia
да можеш да платишЗа теб май няма такса,а за получаващия парите Peace

# 789
  • Sofia
в крайна сметка някой поръча ли от китайския сайт

# 790
  • на пистата
и аз това питам,някой поръча ли от ментетата,че много харесах едни ботуши а не знам как става

# 791
Хораа, давайте идеи за нови покупки!
За пръв път от много време нищо не чакам да дойде.....

# 792
На мен днес ми пристигнаха тези гащи,http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=350106933818 , пратени са на 14ти - и платих 15 долара шипинг,а на пакета пишеше,че е 30 долара,т.е. те са се набутали,но пък не са точно тези модели от снимките,така че нямам намерение да им доплащам....

# 793
Наде, ботуши  Whistling

Хм... имам съобщение от продавача да дам кенсъл на плащането и да го пренасоча към друг мейл  Thinking
Как, при положение че са дръпнати парите  newsm78

# 794
  • В сърцето на ММ
Може,той не го е приел и ти можеш да го откажеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт