Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за Френска селска торта?
Мога ли да заменя боровинките или сладкото в рецептата?
Как се приготвят ягодови мъфини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за Френска селска торта?
Рецептата за Френска селска торта включва съставки за тестото и крема, както и инструкции за приготвяне. За стандартна торта са необходими 1 чаша захар, 2/3 чаша мед, 80 грама масло или маргарин, 3 яйца, 1 и половина чаени лъжички сода бикарбонат, 500 грама брашно за тестото и 500 милилитра течна сметана с добавени 5-6 супени лъжици захар, 400 грама квасена сметана с добавени 1 и половина чаши пудра захар за крема. Начинът на приготвяне включва варене на тестото на водна баня, разточване и изпичане на кори, след което се смесва кремът и се намазва между блатовете и украсява тортата.
-
Мога ли да заменя боровинките или сладкото в рецептата?
-
Как се приготвят ягодови мъфини?
-
Как се приготвят мъфини с банани?
-
Как се приготвят медовик и френска селска торта?

,понеже си мисля че ако се сложи течна боя би се развалила твърдостта на сметаната.Ще се разваш да споделиш как процедираш при оцветяването.

Фотоапарата вчера го дадох на майка ми и съвсем забравих снощи да си го взема. Клиентите обещаха уж да снимат и да ми пратят снимките, ама знае ли се