Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 52

• 43 025
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!Тъй като през седмицата нямам време и възможност да пиша,се включвам сега.
Албена,Пепи,thedragonbg благодарности за клипчето!  bouquet
kaninova-честита годишнина!
Поздравления на всички за перфектните торти!Не ви изброявам поименно,за да не пропусна някоя.
Ето и от мен тортата,която правих за РД на дъщеря ми

Вътре е пандишпанови блатове с млечномаслен крем.

# 166
  • У дома
Петя, пускам оригиналната рецепта, която аз имам -

http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Sacher1.jpg

http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Sacher2.jpg

# 167
Ние днес с половинката имаме годишнина от сватбата и направих ето това

ТУК и напред има още снимки

kaninova,честита годишнина и на вас!!!  bouquet

cana,Зори,radinna,Албена,Пепи,siillvvyy,kaninova,страхотни торти!!!

Аталанта,благодаря за рецептите!  bouquetОтдавна съм се наканила да я направя тази торта.

Албена,благодарности и на теб за клипчето!  bouquetАз съм почитател на поша(като съм скарана с моделирането  Rolling Eyes)

by,добре дошла! Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 22:53 от irinka28

# 168
irinka28 - честита годишнина.Дълъг и сладък семеен живот Hug Heart Eyes Heart Eyes
kaninova,честита годишнина и на вас   bouquet
Да не забравя да поздравя момичетата който са творили  - cana,Зори,radinna,Албена,Пепи,siillvvyy,kaninova
Пепи тортата ти със човека във фотьола е впечатляваща.Чак и вестника се вижда кой е - Дневен труд Peace Peace Peace
Аталанта благодаря ти и аз за торта Сахер.Ще си я копна да видим кога ще и дойде реда Peace
by - добре дошла сред нас и от мен Hug
Искам да питам Албена за оцветяването на сметаната. Боички на прах ли слагаш newsm78 ,понеже си мисля че ако се сложи течна боя би се развалила твърдостта на сметаната.Ще се разваш да споделиш как процедираш при оцветяването.

# 169
  • София
Аталанта,  bouquet

Да добавя нещо и от моето проучване - срещу около 70 лв. човек (от ЕС) може да си поръча една 12см в диаметър оригинална Sachertorte от Sacher Hotel, за около 4 работни дена.
(http://shop.sacher.com/) - това, разбира се включва доставката - ок 40 лв е тортата и малко по-малко е доставката...

Ами...един по-романтичен съпруг, за една романтична вечер, би могъл да направи това Simple Smile)))))

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 23:54 от dimitrina73

# 170
Извинете ме момичета прелитам само, че съм с много натоварена програма въпреки почивните дни, а от понеделник ще съм още по-ангажирана  ooooh!
Ще ви хваля, като се освободя  Mr. Green

Искам да попитам някой правил ли е торта с фотодекорация? На мен ми обясниха, че намазвам тортата със сметана, маслен крем или най-добре с ММ и гърба на снимката намазвам с Кристалина, залепвам върху тортата и пак мажа с Кристалина. По-назад четох, че Пепи обяснява че Кристалината се разтопява леко. А дали ако е топла няма да ми развали картинката? newsm78 Моля ако някой знае нека ми отговори, че утре почвам да я правя. Praynig

Стаси, ето ТАЗИ торта е с фотодекорация. Тортата е от маслено-пудинговия крем на Пепи. Извадих си в чашка кристалина и с лъжичка я разбърках енергично, намазах гърба на фотодекорацията и я поставих върху тортата. След което мазах върху нея с нож директно от кофичката, както си е в по-твърдо състояние. На мене като ми обясняваха ми казаха, че фотодекорацията си попива от кристалината минимално, а тя всъщност играе ролята да "консервира" рисунъка на снимката за по-дълго време ясен. С други думи, мойта торта с кристалина изкара около 5 часа с фотодекорация намазана с кристалина и като я рязоха снимката все още беше перфектна, нямаше размити ръбове, нямаше смесване на цветове и т.н.  Разбира се, че ако предпочиташ можеш да минеш и без кристалината, но това сама си го преценяваш  Peace  Стискам палци за тортата, после да я покажеш  Hug

# 171
Момичета, благодаря за пожеланията
Честита годишнина и на ИРИНКА28    bouquet  /ей такива маргаритки като в твоята торта исках да направя, ама като съм невежа.../
Моят много хареса тортата,остана много изненадан, искал за Силвестър още една такава, .../значи имам време да се уча/

За САХЕРтортата - тук мога да си я купя от магазина за 11 евро, а онлайн от Била даже е 11,99 http://www.billa.at/Layouts/dd_bi_singlebreit.aspx?pageId=3495&folderid=101
 ако е директно от Кондиторай коства 16 евро, и с вашата снимка  http://www.hotfrog.at/Firmen/www-torte24-at-1-Wiener-Online-Kond … lease.aspx?id=159

Димитринка - ето ти сахер директно от Хотел Сахер за мин.20 евро и доставка 14 дни http://shop.sacher.com/Original-Sacher-Torte1?XTCsid=jgbn1n0nm5tsh3vi69olb4b5r0 

а ето от тук вземам рецепти да готвя на мъжо неговите му манджи, има и десерти, разглеждайте като натискате бутона" Weiter "
http://www.ichkoche.at/cms/rezepte/schmoekern/index.html?categor … ch=false&pg=2

# 172
Здравейте,момичета .Отговарям на въпросите и ще ви покажа още две торти.
Мимито,розите съм ги правила от марципан варна ,но днес правих с руска мастика 2.
Бъни, ползвам бои разтворени във вода ,когато е готова сметаната капвам по малко не се променя качеството.
Кана поздравление  HugТова ми прилича на сър вайвар.Много е готина,дъщеряти сигурно е доволна.
Иринка честита годишнина пожелавам ви да достигнете златна сватба  bouquet
Позравления на всички да не пропусна някого.
ЕТО и тортите

# 173
  • София
Cana, да е жива и здрава дъщеря ти! Много бойна торта си е пожелала, разкажи повече за идеята...

Иринка, много сладки мигове заедно, а за трудните да сте си взаимна подкрепа винаги! Тортата е много "щастлива" Simple Smile

Албена, красиви рози, много естествени цветове са някои - като градинска роза Simple Smile А покритието и то ли е марципан Варна или?

kaninova, предполагам, че оригиналният Сахер е само от хотела Сахер, затова има разлика в цените Simple Smile Радвам се, че си събудила възторжени реакции, това може само да те зареди с много желание да продължиш Simple Smile

# 174
Много хубави торти видях отново,поздравления момичета!
От мен една торта Барби

и разрез-

# 175
  • София
Момичета, чудесно сте се справили!

Бамбинкамалинка, дай подробности за крема вътре, изглежда много апетитен!

# 176
РаzкоШни торти
Бамбинкамалинка, баррбито е раzкоШно, много оби4ам оранжево. Какво е поритие на роклята.
Иринка, 4естита дсрвена сватба, оЩе много много години семейно Щастие
Cana, да е жива и здрава дъщеря ти!
Албена, раzкоШни торти, както винаго. Ти си си професиналист, от теб може само да се у4им  Hug

# 177
  • Пловдив
Момичета, отново сте показали много красиви торти. Поздрави за всяка една от вас.

Аз също правих за днес една, но нямам снимки  Cry Фотоапарата вчера го дадох на майка ми и съвсем забравих снощи да си го взема. Клиентите обещаха уж да снимат и да ми пратят снимките, ама знае ли се  Sad
И питка правих пак за тях. Получи се страхотна, но нямам доказателство за това.
Много ме е яд че съм такъв заплес, идва ми да се гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
И питка правих пак за тях. Получи се страхотна, но нямам доказателство за това.
Много ме е яд че съм такъв заплес, идва ми да се гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пепи_,не се кахъри, едва ли ще има съмняващи се в това, че и тортата и питката ти са станали страхотни.  bouquet Ама пък е много приятно да гледа човек произведенията ти...........  chef  bouquet 

# 179
bambinkamalihka ,много красива барби.Иаз правих но не съм я снимала зщото имам такава в албума. newsm10
Димитринка розите и покритието са от руска мастика 2.
Николета радвам се че ти харесват тортите ,но и аз се уча на някои неща от вас.Завършила съм преди 20 г. а сега има много нови технологии,така че съм ви благодарна за всичко което сте ми помогнали.Аз също ще помагам с каквото мога. smile3525
Пепи не се съмнявам ,че си направила някой разкош,все ще имаш повод да направиш пак и да я покажеш,а също и питата. smile3503

Общи условия

Активация на акаунт