Ех, дойде и този час, първи клас да почна аз!

• 25 532
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
Моята дъщеря е на занималня в Медия в Младост 3 и засега съм доволна. Взимат я от класната стая след последния час, играят на двора, обядват в стола на училището и после ги водят в новата сграда на занималнята до 81во уч-ще и там си пишат домашните, също така имат приложни изкуства, компютри и английски. Ако отида по-рано да я взема просто не и се тръгва. Тъй като сключих договор с тях още през юни удоволствието ми излиза около 185лв. месечно с английския. Не ме дразни факта, че езикът е задължително включен към занималнята. Така и така трябва да го учи, така че защо аз да излизам  от работа и да си тровя нервите със софийските задръствания, като може всичко да е на едно място и да е организирано така, че да не губя работно време? Недостатък е, че не предлагат спорт и трябва да мисля нещо в този смисъл за събота или неделя. Някои да предложи нещо по този въпрос из Младост?

# 136
  • София
Днес Дияна ме изтормози с някакви пластмасови гривна и гердан, на Уинкс. Удоволствието струва само 23лв. От същият магазин купих шапка и шал на Алекс, за скромните 8лв.
Доста се ядосах с тез боклуци дет ги купих на Дияна. Мале к'в рев удари с магазина "Мамоооо, моля те". Пред магазина баща й чете конско и се били разбрали цял месец без "сладичко".

# 137
  • Варна
Момичета, аз много нахално ще се вмъкна във вашата тема с един въпрос, за което моля да бъда извинена.
Моята дъщеря е подготвителна в градината и започна да се говори за албум. Само дето не можем нещо да решим какво точно да представлява този албум и да има ли в него адреси и телефони.
Много моля за вашето съдействие. Кажете как беше при вас и ако може покажете вякой подобен албум, за да видя за какво точно става въпрос.
Ще съм ви много благодарна. Hug

# 138
  • София
Ние не успяхме да направим албум. Така и не го измислихме.
Не помня в коя от предишните теми имаше телефони на фирма, която може да изработи нещо такова. Мисля, че Орхидейка беше дала, но не съм шуре.

При нас Мики3 събра снимки на децата и направи колаж.

# 139
  • в зоната на здрача
Ооооо на нас ни бяха направили много хубаво албумче,
Ще снимам да видиш , само да станат децата,
бяха ги облекли като от американския колеж.. Wink
Обща снимка,по отделно,детската снимана,адреси и телефони.
В понеделник като отворят детската ще питам с кой фотограф са работили,и ще пиша.

# 140
  • Варна
Момичета, аз много нахално ще се вмъкна във вашата тема с един въпрос, за което моля да бъда извинена.
Моята дъщеря е подготвителна в градината и започна да се говори за албум. Само дето не можем нещо да решим какво точно да представлява този албум и да има ли в него адреси и телефони.
Много моля за вашето съдействие. Кажете как беше при вас и ако може покажете вякой подобен албум, за да видя за какво точно става въпрос.
Ще съм ви много благодарна. Hug

И нашия албум е страхотен. Със снимка на детето отпред, с 2-3 общи снимки вътре, отделна снимка на всяко детенце с името и на последната стр. адреси и телефони на всички. Ламиниран е, с пружина са захванати страниците. Ех, 4е не мога да го снимам сега... Ще го симам като се прибера от работа. Виждам, че си от Варна , ако има координати на самото албумче на фирмата, която го е правила ще напиша и тях. Също имахме и CD с някои от тържествата.  Доволна съм  Peace

# 141
И аз съм изключително доволна от нашия албум беше 20 лв  с адресите и телефоните даже и на госпожите и на директорката.Много е красив но  в нашата градина винги идва фотограв от  деймос студио много са добри
Централен Офис:
Мобилен телефон: 0888 806 119
Телефон: 02/ 958 88 38
Email: deymos@mail.bg

# 142
  • София
Ооооо на нас ни бяха направили много хубаво албумче,
Ще снимам да видиш , само да станат децата,
бяха ги облекли като от американския колеж.. Wink
Обща снимка,по отделно,детската снимана,адреси и телефони.
В понеделник като отворят детската ще питам с кой фотограф са работили,и ще пиша.

Подобни направиха и в нашата ДГ, но без телефони и адреси.

# 143
  • в зоната на здрача
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277226&pid=8054394
Ето албума,ама нямало адреси, а само телефони,объркала съм. Flutter
Но,сега виждам ,че за Варна става дума,не знам дали съм ти от полза.
Така за идея на албум,  може би...
Цената му беше 13 лв.

# 144
  • sf
нашият "БУК" струваше 50лв, но не е нищо особено и не съм доволна.

Вчера мойта маймуна ме изкара извън нерви. Мъжо отиде да я вземе с малкия и се заиграли на двора, като той мятал по едно око кога ще слязат децата долу във фоайето. Съответно заради дребния влязъл 1 мин след като те били слязли и тя вече ронела сълзи , защото сме я били забравили  #Crazy Побеснях, телефона й е на врата, иначе ми звъни по сто пъти за глупости, но сега не се сетила, а направо заревала. Да не говорим,че съм я предупредилч, че заради брат й всичко става и може да се случи да закъснеем , и просто да седи и да чака и да звънне.  ooooh!

# 145
  • София
Добро утро!
Днес моя Искрен става на 7 години!  Heart Eyes
Черпя за негово здраве...

# 146
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСКРЕН!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУША!

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
жгмъц ---ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm67 newsm67 newsm59 newsm59 newsm59

# 148
  • София
Да ви е жив и здрав рожденника и пълна раница с шестици  Laughing Мерси за вкусната почерпка.

# 149
ЧЕСТИТО РОЖДЕННИК<ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА

newsm59  Party Time newsm59  Party Time newsm59  Party Time newsm59

Общи условия

Активация на акаунт