Фотошоп - 3

• 33 644
  • 529
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
седнах да направя рамка свързана с рождения ден на свекърва ми,обградена с внуци и деца,а се оказа,че нямам никакъв кит за рожден ден  Embarassed моля ви дайте нещо подходящо,като имате в предвид,че свекърва ми е супер човек (да не ми нагласите вещици де) предварително благодарско!!!

# 316
  • Стара Загора
Радост благодаря отново /ще трябва вече да те черпя то е ясно Mr. Green/ Ще пробвам като ида на работа днес да сменя цвета.
А сепията я пробвах...ето резултата

Много хубави рамки правете...баси..на светлинни години съм Blush Направо ме шашкате с красоти Heart Eyes

# 317
Благодаря на всички и за похвалите и за критиките.   bouquet
Аз публикувах още в първите теми, когато всички зарибени от албумчето на Малена започнахме да се учим на фотошоп. После имах затишие, после снимки на познати бебешоци повече и сега пак се запалих нещо, а и с тези китове няма как да е друго  Heart Eyes
Не мисля, че съм кой знае колко напреднала, но на всички, които сега почват мога да пожелая успех и да не се отказват, защото всички са почнали от там  Peace

Ето някакъв опит за морска, но нещо не си я харесвам:

# 318
Овчарче, балгодаря   bouquet

Цвете, не съм го срещала преведено в точно този вид, но из БГ сайтовете за фотошоп има описание на инструментите... мисля  newsm78

Медовинка, отказала си се от пурите и виното - тъкмо ти намрих нещо - виж линка на Крис ! Тези картички са много симпатични...

Ма шери, много красиво !

Тед, виж това
http://digiscrapouille.canalblog.com/archives/2008/08/25/10346676.html
http://www.barrhauss.com/projets/journalduscrap/index.php?page=c … h-me-if-you-can-2
http://waterloproject.blogspot.com/search/label/Freebie

крис, http://waterloproject.blogspot.com/2008/09/waterlo-project-in-tavern.html

Хера, бързо ще наваксаш  Hug

Жана, много красива рамка : и тази и предната . Фонът на морската обработван ли е?

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 09:11 от Radostche

# 319
  • София
jana_ : Да се присъединя  и аз към похвалите. Наистина много добре се справяш .  smile3525
А , по албума на Малена кой ли не е бил запален . Жалко  ,че не публикува вече...

ma cherie Много интересно се е получило!

Лекси
Мерси  :  Blush

# 320
  • London
Добро утро,

ами поправях, поправях и някрая сътворих това

http://picasaweb.google.bg/anastasia6339/ZaEli#

# 321
  • Стара Загора
Аз пак с въпрос Blush

Тук на тази снимка бялото петно дето се получи как да го махна?

ПП махнах снимката с показаните работи на сина Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:25 от Хера

# 322
Добрютро  Simple Smile
Хера, не го махай това петно - може да се пораздвижат двете снимки една спрямо друга - с фрий трансформ например завърти малката и я смъкни по - надолу - ще покрие голяма част от петното. Може също и някой елемент да ползваш да се прикрие  - например някоя мидичка като тези от фона.
Ъъъъ... Whistling и скрий с нещо  срамотиите на тоя младеж Mr. Green

# 323
  • Стара Загора
Добрютро  Simple Smile
Хера, не го махай това петно - може да се пораздвижат двете снимки една спрямо друга - с фрий трансформ например завърти малката и я смъкни по - надолу - ще покрие голяма част от петното. Може също и някой елемент да ползваш да се прикрие  - например някоя мидичка като тези от фона.
Ъъъъ... Whistling и скрий с нещо  срамотиите на тоя младеж Mr. Green
Начи така ще пробвам.
Срамотиите ще ги скрия бе...След време снахата не искам да рискувам да ме гони с някой сап щото на мъж и карантиите се носят из нета Mr. Green

# 324
Хера, А това бялото петно как се появи? Ти го нарисува с някаква четка ли, или гума ?  newsm78. По принцип ако не си затваряла работния файл , можеш да се върнеш няколко стъпки назад, до момент преди да мацнеш с четката, но ако си го затворила вече, няма да стане по-тоя начин. Другият вариант е да махнеш снимката с петното и да я сложиш на ново . Третият вариант е да криеш дефекта с елементи, както е казала Ма шери.... Опитай се вече да слагаш и сенки Wink

# 325
  • Стара Загора
Хера, А това бялото петно как се появи? Ти го нарисува с някаква четка ли, или гума ?  newsm78. По принцип ако не си затваряла работния файл , можеш да се върнеш няколко стъпки назад, до момент преди да мацнеш с четката, но ако си го затворила вече, няма да стане по-тоя начин. Другият вариант е да махнеш снимката с петното и да я сложиш на ново . Третият вариант е да криеш дефекта с елементи, както е казала Ма шери.... Опитай се вече да слагаш и сенки Wink
Значи а като голям майстор го мацнах с гумата и после го довърших с едни други опити да го премахна Mr. Green Разбира се затворих файла по погрешка Twisted Evil т.е или ще си остане така снимката или наново ще я правя Crazy
А за сенките?
И друго искам да питам - всичките снимки и фона и двете по-малки са си мои снимки снимани от мен....как мога да сложа нещо като рамка..или по-скоро да окрайча снимката та да стане моя си рамка. Уф дано си ме разбрала, че в обясненията съм една...

# 326
Хера, вдясно където са малките менюта, точно над това със слоевете трябва да имаш едно с хистори.Поглеждаш там и триеш грешните стъпки, които си направила;) Дано го обясних правилно.

# 327
Значи а като голям майстор го мацнах с гумата и после го довърших с едни други опити да го премахна Mr. Green Разбира се затворих файла по погрешка Twisted Evil т.е или ще си остане така снимката или наново ще я правя Crazy
А за сенките?
И друго искам да питам - всичките снимки и фона и двете по-малки са си мои снимки снимани от мен....как мога да сложа нещо като рамка..или по-скоро да окрайча снимката та да стане моя си рамка. Уф дано си ме разбрала, че в обясненията съм една...

След като си затворила, отвори наново. Иди на слоя със снимката, изтрий го и го сложи наново. Не е небходимо да правиш всичко наново, само замени слоя с мацната снимка!
Сенките: Layer-> Layer Style -> Drop Shadow    и  си поиграй с настройките ,за да видиш как работят
Рамките ще ти ги обясня после, че трябва да излизам, ако до тогва някой не го е направил де  Grinning

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:51 от Radostche

# 328
  • София
Здравейте момичета, иска ми се да се присъединя към вас, защото отдавна надниквам в темичките, но реших и да пробвам да направя нещо, а не само да разглеждам вашите красоти. Освен това доста често имам някакви въпроси и с времето само установявам колко много НЕ знам и има да науча. Ъплоуднах 2 от моите рамки в Уебшотс, дали там е подходящо да се качват?

# 329
 Момичета, супер сте!
 Всички рамки са много хубави. Надявам се и аз днес да имам време за една рамка.

Имам едно въпросче: Как се прави рамката около снимката да е назъбена като на Jana, моите са гладки?

Общи условия

Активация на акаунт