Фотошоп - 3

• 33 595
  • 529
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Kris  според мен снимките се губят на тоя големия фон, увеличи ги малко

# 406
  • София
Ивееее, честит рожден ден!!! Много много щастие и радост ти пожелавам и мъжете много да те слушат!  Wink Heart Eyes

Честит рожденик на Медовинка! Много здраве и радост за малкото човече!

kris70 , и аз така мисля като Virginity  Peace
Румка, невероятни!!!   bouquet
Лекси , мног красива сминка и есенна рамка, много ми харесва и водата Hug

5 рамки за запис  Embarassed Simple Smile Едната е за Мадгърл със сладката Хриси, а другата с Ивчо - като се измори да ходи прегръща на татко си или моите крака, което значи : Вземи ме.

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 01:22 от Vesika

# 407
Привет, момичета!Весика и Румка-какво правите бе момичета Heart Eyes жестоки рамки.Невероятно хубави  bouquet
Ето и моя първи квадрат Hug

Приятен уикенд на всички!

# 408
  • 2 етажа над тавана
Аз само набързо минавам, че съвсем ви изгубих дирите Blush

Честито на малките и големи рожденици, които съм пропуснала!  bouquet

Все по-красиви неща виждам в темата, поздравления за всички за невероятните неща, които правите Hug  bouquet

И нещо набързо от мен, с много кусури Tired

# 409
  • София
Веееес , страхотна е ! Много ти  благодаря. newsm51
Другите също са невероятни , много ми харесва стила ти .

Може ли  да ми я дадеш голяма  Praynig

Лати : Браво , супер се е получило!

# 410
  • Варна
Здравейте отново. Реших да се включа преди да са се натрупали прекалено  много рамки за коментари Grinning

kris70 , отново не ми харесва фона, сега се слива пък със снимките и те и затова се губят Peace

Веси, жестоки, уникални, различни. Супер си. Фаворит ми е тази с Ивчо

Lati, получила се супер добра рамка, а и не си личи, че е първия ти квадрат. Много ме кефи това, че не губиш тренинг Hug

Бабъл , наистина има да пооправяш. Като начало дaй сенки , че не повечето елементи те липсват, поиграй си с контрастите на снимката Peace

# 411
Благодаря ви момичета  Hug аз тъкмо пооправих снимките даже и сенки турих - дето все ги забравям и прочетох румка за фона-какъв ли не опитвах излиза или много контрастно,или никакво кажи де румка какъв да го направя  newsm78
А очите ми изтичат по тези ваши красоти - кога ще ви стигнаааа  Embarassed

# 412
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug аз тъкмо пооправих снимките даже и сенки турих - дето все ги забравям и прочетох румка за фона-какъв ли не опитвах излиза или много контрастно,или никакво кажи де румка какъв да го направя  newsm78
А очите ми изтичат по тези ваши красоти - кога ще ви стигнаааа  Embarassed

Крис, опитай с някакъв светъл фон, може да опиташ да изсветлиш този, но движи към бялото.Мисля,че ще е по-добре ако поизправиш втората снимка и качиш композицията малко нагоре Peace

# 413
Благодря ти румка,ще опитам и ако пак не ми се получи...ще я зарежа  Sick

# 414
  • Варна
Благодря ти румка,ще опитам и ако пак не ми се получи...ще я зарежа  Sick

Така няма да правиш ей, винаги можеш да я коригираш, но не я изоставяй! Hug

# 415
добре де , шегичка, аз съм инат и ще я правя докато стане  Naughty
Я кажи с хю сатурейшън или с левълс ще е по-добре,или има друг начин да изсветля фона  newsm78 Аз опитвах,ама нещо пак не съм сигурна  newsm78

# 416
  • София
Веси, Румка, страхотни са! А втората на Веси и последната на Румка са просто невероятни!!!
Лати и твоят квадрат е прекрасен!!!
Румкааа и аз се коригирах. Още забележки? Явно Млечко наистина ми липсва Laughing
Крис, сещам се още и за брайтнес. Аз често правя върху фона нов слой в бяло и му намалявам прозрачността, което сигурно не е много правилно, но дава добър резултат. На последната ми рамка е така изсветлен. Можеш и да му попромениш цвета - не само от хю сатурейшън, а и от кълър баланса.

# 417
  • Бургас
Честито и от мен на всички рожденици, чиито рождени дни пропуснах  Embarassed Макар и на патерици пожеланията ми са от сърце, а те са за всесъпътстващо щастие, ентусиазъм и неспираща енергия! Бъдете щастливи!

Веси просто ми спираш дъха с тези рамки.
Румка казвала съм и пак да повторя - фен съм ти.
Лати страхотен първи квадрат. Peace
Бабъл на мен пък не ми се вързва тази черно-бяла снимка, пък и ми празнее нещо рамката.
Крис фона се слива с рамката. Това, което е казала Лекси с белия фон и аз го правя, само че слагам един леър бял фон, над основния фон и му давам режим на смесване Soft light. Така основния фон винаги става с нюанс-два по-светло.

Ето над какво се борих аз тия дни. Обожавам Коледните празници и не можах да доизчакам да понаближат поне, та спретнах първия си Коледен кит. Надявам се да ви хареса. Линка е в библиотеката, както и в подписа ми.

Искам да помоля, ако някой има рамки с моите китове да ми ги изпрати, за да ги сложа в блога си. Благодаря!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 17:35 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 418
Благодаря ви,момичета, за пожеланията.   bouquet
Днес мина партито и мисля да нахвърля малко рамчици,така че утре ще има материал за коментиране и от мен.
А междувременно съм на вълна календари.Вече направих няколко,ама... нещо са ми много обикновени.
По-късно ще ги пусна.

# 419
Още една от мен

Румка ,да знаеш, че съм ти голям фен Heart Eyes Страхотни неща правиш.Едни от най-хубавите които съм виждала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт