Фотошоп - 3

• 33 355
  • 529
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Много мило от ваша страна момичета, благодаря ви от сърце за хубавите думи:

# 421
нищо не мога да намеря за рожден ден Tired каквото открих, стоят много изкуствени Tired

# 422
ted погледни в библиотеката - само на осма страница видях пет- шест кита за РД, ако се разровиш по - сериозно, все ще излезе нещо, което да ти легне на сърце  Peace

Лати, чудна е , но си пропуснала буква autUmn  Hug

# 423
Дааа ,вярно ,ще я поправя.Мерси Hug

# 424

Vesika това е една от най-прекрасните рамки която съм виждала!!!!
Снимката е страхотна - Ивчо е голям сладур! Laughing Фен номер 1 съм ти да знаеш!
Изобщо напоследък забелязвам тенденция предимно "квадрати". Страхотни са всички.
Ники - кита ти изглежда доста добре, мисля да го пусна в употреба скоро време.
Ъпдеитнах си блога с линкове за Румка и Ники  Peace
Мисля вече да спретна конкурс - нямам още компютър, но нищо... Мисля да пусна по-голям срок за участие.

# 425
ted_, понеже и аз не мога да намеря рожден - денски кит, който да ми допада, правя картички с кита на Дам - Crazy Summer.
http://media.snimka.bg/1073/008401720.jpg
http://media.snimka.bg/0739/007732629.jpg

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 10:21 от Radostche

# 426
# 427
  • Бургас
Е, Лекси, радвам се, че поне на един човек липсвам  Heart Eyes Гледам, Румка, много добре ме замества  Laughing

Веси, Румка, какво правите, направо ми напълнихте очите! Браво!!!!  bouquet

# 428
Vesika,Румка,какво направихте вие  Shocked какви са тези красоти-направо произведения на изкуството.  bouquet Страхотни сте!
Здравка Желязкова,браво за кита!
Румка,аз съм си тук,постоянно ви чета и ви се радвам,ама нещо времето ми все не достига и затова рядко се включвам с рамки.Ето една набързо:

# 429
  • Бургас
Ето какво успях да сътворя с кита:

Ще съм благодарна на критики и коментари.... Може би снимката трябва малко да се пипне  newsm78.....Изсветлих малко снимката...... дали се получи добре  Thinking

Ilenia не загубваш тренинг. Браво!

Ники - кита ти изглежда доста добре, мисля да го пусна в употреба скоро време.
Ъпдеитнах си блога с линкове за Румка и Ники  Peace

Благодаря!  Hug

Lati и втората е много добра  Peace

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 13:53 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 430
Веси, ще ме извиняваш, ама правиш неприлично хубави рамки Simple Smile Ще взема да ти пратя няколко снимки на Марти, които все не ми остава време и все не си харесвам елементи да рамкирам  Confused Изпитвам някакъв "страх", когато застана пред снимка, която много много харесвам и все не успявам някак си да й направя най-добрата рамка, не знам защо така

Благодаря за милите пожелания! Heart Eyes

# 431
  • London
Добър вечер,
момичета , моля коментирайте какво съм направила, моля направете коментари,
, аз не мога да коментирам освен, ах и ох и много Ви завиждам
(Румка,Иления, Дамаянти, Радосче, Ники, Мактуб,  She devil, Damaijanty,  и т.н.) и
 Малечко, моля, направи ми забележка,
ще се поправя като съм почивка. smile3525 smile3525 smile3525

Дамянти, БЛагодаря за кита.  bouquet

# 432
 Mr. Green забележка - 1. Изрязването! Поупражнявай го още.
2. Според мен са струпани излишно много елементи, опитай да я видим в по - изчистен вариант
3. Фигурата на момиченцето е голяма за тази кафява рамка- като че ли я стяга.
Нали не се сърдиш , позволявам си тези забележки, защото помоли за тях   bouquet

# 433
  • London
Mr. Green забележка - 1. Изрязването! Поупражнявай го още.
2. Според мен са струпани излишно много елементи, опитай да я видим в по - изчистен вариант
3. Фигурата на момиченцето е голяма за тази кафява рамка- като че ли я стяга.
Нали не се сърдиш , позволявам си тези забележки, защото помоли за тях   bouquet

Не мога да се сърдя, така трябва да бъде.
Забравила  съм мног хора и най-вече Ани69,  Здравка Желязкова от село Стомана,Lati, ted_ извинявайте момичета ако някой  съм забравила , нне е нарочно.....  bouquet

# 434
  • Варна
Добро утро,

ето и моя коментар:
ov4ar4eto kalitko , първо съм съгласна, че снимката идва голяма, можеш да я понамалиш малко. Също не ми харесва че ръката е затисната. Дървения надпис I love you, е излишен според мен.
Като цяло се е получлило много добре, малко трябва за изместиш и цялата композиция , да не е така центрирана Peace

Здравка Желязкова от село Стомана , готина рамка се е получила, можеш да засилиш контраста на снимката.
Иления, като цяло разбирам замисъла ти, но ми идва доста хаотична. Можеш да лишиш рамката от някой елемент. Hug

http://www.digishoptalk.com/gallery/showphoto.php?photo=456214&ppuser=14434

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 10:44 от Румка

Общи условия

Активация на акаунт