Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 39 713
  • 659
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! Днес получих серума Moisture polish essence  на Kanebo от намаленията, но не мога да се ориентирам дали е в срок на годност. На опаковката е отбелязано 1NN6. Бихте ли помогнали? Благодаря!
В сайта за проверка я няма марката. Пробвай  го -това е най-добрия тест Peace

# 106
  • София
Здравейте, момичета! Днес получих серума Moisture polish essence  на Kanebo от намаленията, но не мога да се ориентирам дали е в срок на годност. На опаковката е отбелязано 1NN6. Бихте ли помогнали? Благодаря!
В сайта за проверка я няма марката. Пробвай  го -това е най-добрия тест Peace

Мдаа, и аз първо там погледнах, но уви. Благодаря ти все пак!   bouquet

# 107
  • Варна
Е къде съм спала, че чак сега намирам новата тема  Rolling Eyes
Току-виж съм изтървала най-интересните дискусии. Отивам да чета.

# 108
  • София
Някой да е виждал някъде онзи големия сет на Клиник с трите стъпки за мазна кожа - някъде към 80 $ беше.. не мога да го намеря newsm78

# 109
хейй! има ли мацка която  е ползвал бронзиращата крем ппуидра на ланком?
http://ru.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=82987&goChar=L#DETAIL  

# 110
Някой да е виждал някъде онзи големия сет на Клиник с трите стъпки за мазна кожа - някъде към 80 $ беше.. не мога да го намеря newsm78
Ами аз всяка част поотделно си я търсех,не ги видях на едно място като комплект  Thinking

# 111
  • Пловдив
В Ягодката за кратко време имаше сет от три стъпки за мазна кожа, но много бързо се изчерпа. Няколко часа след като го видях, вече го нямаше. Опаковките бяха с по-малки количества, но и цената беше много изгодна.

А между другото в Саса има 2-3 нови сета на Клиник.

# 112
бясна съм,получих си сета на биотерм от саса и дневния крем -15мл,липсваше,писах им но досега не съм изпадала в такава ситуация.Дали има шанс да ми го пратят? #2gunfire #Cussing out Twisted Evil Close

# 113
  • София
Този лосион дали е по хубав от стандартния Лосион 3

# 114
  • sofia
Нали преди обсъждахме,че тези лосиони са за азиатски тип кожа newsm78

# 115
opitwam da pusna pory`ka w sasa която е над 75Е,дава ми БД и като потвърждавам на последната стъпка ми иска 18е доставка,имате ли представа защо? newsm78

# 116
  • Габрово
А знаете ли каква точно е разликата в лосионите за азиатския тип кожа?  Thinking

# 117
opitwam da pusna pory`ka w sasa която е над 75Е,дава ми БД и като потвърждавам на последната стъпка ми иска 18е доставка,имате ли представа защо? newsm78

Има промяна в шипинга доколкото разбрах сега е безплатна доставката при поръчка над 100дол.

# 118

Има промяна в шипинга доколкото разбрах сега е безплатна доставката при поръчка над 100дол.

права си -сега го прочетох,е много са гадни Twisted Evil

# 119
  • София
Аууууу, много лоша новина. Аз последно поръчах за 107 долара и не съм разбрала за промяната. Като хвана готини тестерчета нямам време да пускам уведомление в темата, че поръчвам и просто поръчвам. Но пък в някои случаи и с тези 6 USD продуктите /особено тестерите/ си заслужава да бъдат поръчани. Последният път поръчах по 4 тестера от продукт. Чудя се как ме пусна системата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт