Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 508
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Специално за 4 ясла смея да кажа че документи се приемат за текущата година и наистина чакахме на 2.01 в ранни зори.Аз ходих по рано но директорката ми каза че си има ред и да отидем в началото на годината.И между другото мъжът ми беше там в 5.30 и е бил 5 по ред .

# 211
Петя, Чиби, благодаря! Grinning

# 212

Филипова, честито и от мен на патерица, вчера не съм влизала в темата.  Hug Желая много късмет, здраве и да слушат децата.

# 213
 bowuuмерси, Верг!
Кога е Денят?

# 214
 Grinning Довечера съм на окончателна уговорка с последните изследвания и после ще информирам. Ама няма да е тая седмица, другата ще е. Ъф

# 215
Майче, и аз не съм ползвала кухня.  Wink
Повечето от квартала вземат от централната.
За яслите - №15 до зала Дунав и №12 в Изтока, до старото обръщало на бившата 9-та линия.

# 216
Майче, и аз не съм ползвала кухня.  Wink
Повечето от квартала вземат от централната.
За яслите - №15 до зала Дунав и №12 в Изтока, до старото обръщало на бившата 9-та линия.

В тази №15, до зала Дунав, не дават храна!

Вергилия, не се ли обърна тази девойка бре?! Айде кураж, краят му се вижда....

# 217
Благодаря на всички загрижени за мен, много е приятно. Другата сряда ще е /05.11/.  Не се обръща и това е.  Confused

# 218
Специално за 4 ясла смея да кажа че документи се приемат за текущата година и наистина чакахме на 2.01 в ранни зори.Аз ходих по рано но директорката ми каза че си има ред и да отидем в началото на годината.И между другото мъжът ми беше там в 5.30 и е бил 5 по ред .
И двете ми деца са били там на ясла и нито с едното ,нито с др., съм висяла в ранни зори/не бих си го причинила/ ,за да ги запиша.Дори и не помня ,в кой точно момент съм го направила.
Всички тези приказки за уреждане и дарения ми звучат като "градски легенди"

# 219
Здравейте пак русенски майчета  Hug Ние най-после се пренесохме от Варна тук,обаче малката взе,че се разболя  ooooh! уж само хремичка,ама трябва да ида на контролен преглед,днес ходихме при Декова в бившата 3-та поликлиника в Здравеж-Изток,че е точно до нас,ама веднага ни засили към антибиотик,пък Маги нито температура има,жизнена,играе си,смее се  Thinking И аз хоп- при Калинов в парка за второ мнение  Crossing Arms И познайте- нищо и няма според него,да продължавам с Коларгол-а. Допадна ми той уж,ама много далеко,някакви предложения към кого да си прехвърля ДК и да ми е по наблизо,че като завеят фъртуните да не се мотая надалеко.Мерси предварително   bouquet

# 220
И двете ми деца са били там на ясла и нито с едното ,нито с др., съм висяла в ранни зори/не бих си го причинила/ ,за да ги запиша.Дори и не помня ,в кой точно момент съм го направила.
Е извинявайте може и да съм сънувала....и така да си пиша произволно.

# 221
Е извинявайте може и да съм сънувала....и така да си пиша произволно.

Синът ми посещаваше тази ясла и нямаше никакъв проблем със записването, но все пак това беше преди 7 години. За тази година потвърждавам написаното от vilimia. Пратих мъжа ми да подаде молба за малката на 4 януари (с идеята да тръгне през септември), но са го върнали с думите, че за 30 места са приели 150 молби само на 2.01. и то само за да не връщат многобройните чакащи. Оттам нататък са спрели приемането на молби  Peace

# 222
Благодаря ти Петя бях си помислила че нещо аз не съм добре и че сънувам Wink

# 223
O,Верги, значи живот и здраве, с Момо ще са астрални близнаци Grinning

# 224
Наистина ли, Момо не беше ли на 04.11. ?

Общи условия

Активация на акаунт