Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 516
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
На 5.11 е Grinning

# 226
jerry , на Сашо докторката е в ІІІ-та поликликлиника. Казва се Койчева. Много е готина. Разбира си от работата. Много обича дечковците. Предписва щадящи лечения. Кабинетът й е в същия коридор, където е Декова. Синът ми това лято, на 5 години, за първи път пи антибиотик.  Wink Късмет и оздравяване на дребната.  Praynig Heart Eyes

# 227
И аз хоп- при Калинов в парка за второ мнение  Crossing Arms И познайте- нищо и няма според него,да продължавам с Коларгол-а. Допадна ми той уж,ама много далеко,някакви предложения към кого да си прехвърля ДК и да ми е по наблизо,че като завеят фъртуните да не се мотая надалеко.Мерси предварително   bouquet
Здравей,ние сме при Калинов, и по принцип разстоянието не е проблем, защото той прави посещения по домовете всеки ден.Поне така беше допреди месец.Много рядко, по изключение, приема в кабинета през деня.А иначе преглежда всеки ден от 17,30 до 19 ч., както и събота  и неделя! Peace

# 228
мерси за отговорите, май тая до обръщалото 12-та ще ми е по-добре, по-близо де...ще проуча въпроса кога се подават документи...

# 229
ето и една снимчица от нас
http://www.bg-reality.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1201
за тези които се разхождат в Здравеца, ние сме със количка Маг Ингланд - бяло и синьо... Whistling

# 230
Майче, голям сладур, пу-пу.  Heart Eyes
Ще се оглеждаме предз почивните дни със Сашо за вас.  Peace

# 231
jerry , на Сашо докторката е в ІІІ-та поликликлиника. Казва се Койчева. Много е готина. Разбира си от работата. Много обича дечковците. Предписва щадящи лечения. Кабинетът й е в същия коридор, където е Декова. Синът ми това лято, на 5 години, за първи път пи антибиотик.  Wink Късмет и оздравяване на дребната.  Praynig Heart Eyes

Да,аз и звънях,прочетох много добри отзиви за Койчева,но каза,че не приема повече пациенти  Tired И за Удова прочетох ,но не ми отговаряше на тел и затова при Декова.

# 232
Да,аз и звънях,прочетох много добри отзиви за Койчева,но каза,че не приема повече пациенти  Tired И за Удова прочетох ,но не ми отговаряше на тел и затова при Декова.
Жалко. За Удева също се чуват страшно добри неща. Питай дали ще ви вземе.

# 233
някой знае ли какъв Куклен театър ще има в неделя?

# 234
здравейте и от нас.най-накрая мога да си ползвам компа-за което благодаря на модераторите!  bouquetскоро ще се видим и с вас русенски мами-на 20.11. си летим за България!

# 235
mayakub голям чаровник е малкият бонбон.  bouquet

# 236
  • burgas
Здравейте мили момичета!
Пише ви една ваша съгражданка,живееща в Бургас.Моля ви най горещо за съвет,тъй като вече 10год. не съм в Русе и не съм наясно какъв е пазара на детски дрешки.Идеята ми е да направя такъв магазин, но с маркови испански дрешки на Mayoral.Ето линка който иска да разгледа http://www.mayoral.com/webmayoral/default.html.Малко се притеснявам обаче дали пазара го позволява -дали хората имат покупателна способност за такъв тип стоки или да се преориентирам към по-обикновени неща.Цените на тези са примерно блузка с д.ръкав 25,30лв,панталон/рокля/сукман - 50лв,яке,ботуши -80лв.Дали си заслужава според вас?Освен това ме интересува на къде е удачно да е разположен такъв магазин,има ли улица или район с концентрирани повече детски магазини?
Извинете ме,че се намесих в темата ви,но разчитам на отговорите ви,а и ако стане обещавам специални отстъпки  Grinning.
Весел ден от мен и много целувки на Русе и русенските бебчета!

# 237
  • На брега на реката
 Дрешките са страхотни. Но ми се струва, че повечето русенци няма да имат финансовата възможност за такива стоки. Обаче!! Да не забравяме и факта, че идват и много румънци, които определено не щадят средства. А иначе в момента в Русе откриха страшно много нови бебшки/детски магазини. По Александроска са най-много. Не знам какво ще бъде положението, като открият Моловете.
 Сама си прецени дали си заслужава. Нека споделят и другите мами. Но определено има дрешки, които са невероятни  Sunglasses Успех!!
 Някой има ли представа какво искат в Ескулап. Какво да глася за чантата. Имам още време, ама и без това започнахме пазаруването, да си направя сметка  Rolling Eyes

# 238
Доколкото мисля, в Ескулап би следвало да не искат нищо - да осигрят от там.
 Thinking

На мен в АГ ми искат - за бебето /пудра, кърпички, памперси, олио, сапунче, спирт 70% /, за мен /обезболяващи, хавлиени кърпи, прибори/. Най-важно разбира се - лична карта, ЛАК, кръвна група, всички изследвания /което не съм питала точно какво означава, но предполагам - спин, сифилис, хепатит, секрет/

# 239
Преди 4 години в Ескулап не искаха нищо,освен 2 нощници да си носиш и  бельо.Сега не знам дали са променили нещо,най-добре е да питаш Peace

Общи условия

Активация на акаунт