Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 488
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Мисля си че потока от румънци драстично намаля напоследък, чак се чудя с толкова много МОЛ-ове какво ще правим. Аз лично не бих дала толкова пари за детска дреха /не че имам възможност де, но и да имах само за нещо по-официално бих дала толкова пари. Иначе предпочитам /или поне на този етап/ българските дрешки - по-евтини са и до сега не съм имала оплаквания от тях!
А между другото, днас пред "кораба" нещо правеха - приличаше ми на бъдеща пързалка - някой знае ли нещо?

# 241
  • Русе
Привет! По новините нещо споменаха, че ще правят ледена пързалка в Русе. Това е всичко, което знам. Видях, че коментирате въпроса с педиатрите. Аз живея в района на парка- кв. Възраждане, така че Калинов ми е добре като местоположение. Някой знае ли кога трябва да се насоча, тъй като разбрах, че педиатър се избира преди раждането, ама колко преди..

# 242
  • На брега на реката
 Пързалка щяло да бъде. Ще работи от ноември до март, даже и при високи положителни градуси. До колкото помня, входа ще е 3 лв, а кънките 3-4лв. Децата само с придружител, но до каква възраст, също не помня. Имахме нужда от такава атракция. Крайно време беше, да измислят нещо атрактивно  Simple Smile
 Благодрая ви за инфото, очаквах да изискват повече неща. 

# 243
Ето инфо за пързалката Simple Smile

Правят ледена пързалка пред Общината в Русе

Започна изграждането на ледена пързалка в центъра на Русе.
Съоръжението, което е разположено пред новопостроения Търговски център до хотел „Дунав” и „Ларгото”, ще бъде с площ 300 кв.м. Очаква се да започне да функционира в средата на ноември и ще работи до март 2009 година. Пързалката се изгражда от русенската фирма „ВИП България”, официален представител на холандската фирма за ледени пързалки и съоръжения „ICE WORLD” след спечелен конкурс.
Работното време на новата придобивка ще бъде от 10.00 до 22.00 часа. Входът за всички е 3 лева, а още 3 лева ще струва наемането на кънки. Ще има специални детски кънки с малки номера, които малчуганите ще могат да обуват над своите обувки. От съображения за сигурност деца под 4 години няма да бъдат допускани.
Леденото съоръжение е проектирано така, че да може да работи дори и при положителни / + 27°/ температури, поясни управителят на фирмата Владимир Пенчев.
Публикуване на Friday, October 31 @ 14:31:58 EET от maximov

# 244
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ето и една снимчица от нас
http://www.bg-reality.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1201
за тези които се разхождат в Здравеца, ние сме със количка Маг Ингланд - бяло и синьо... Whistling

Майче, Матей страхотно заприличва на татко си, дано скоро да го видим и на живо

а това за пързалката е супер, много хубаво, че ще има

# 245
Винаги съм мечтала да се пробвам да карам зимни кънки, ама не ми се е удавало шанс. Дано да не се претрепя Simple Smile но непремено ще се побвам Simple Smile ами да си кажем честито

# 246
Добро утро на всички.

butty_74 страхотни детски дрешки. Според мен пазар ще може да се намери за тях, но няма да те удовлетвори оборота.
Относно ледената пързалка, аз не съм съгласна, че се строи в самия Център на града. Ще го развалят.Особено сега, камиони, булдозери и купчини боклук, толкова ли не можаха малко по-всрани да намерят място.  #Cussing out Ами март 2009г, когато я демонтират - отново същата мизерия. Според мен един Център не трябва да бъде застроен и претрупан със съоръжения, трябва спокойно да можем да се разхождаме из него и децата да играят без да се притесняваме за тях, че ще се ударят, загубят и т.н.

# 247
Не й е мястото на тази пързалка на центъра.  Naughty
Към МОЛ-а до кръговото нямаше ли да има и спортна зала с пързалка?  newsm78

# 248
Здравейте,ние сме с пневмониа  ooooh! Малката започна да вдига температура и  ходихме при Николова,прати ни на снимка и поне хубавото,че рано я хващаме,но 3 дни ще сме на инжекции,направо ми иде да плача,малката няма и 6м и вече антибиотица  Rolling Eyes

# 249
jerry, бързо оздравяване на дребосъчката!!!  Praynig Heart Eyes
Миличката, толкова мъничка, а ще я дупчат.  Cry

# 250
jerry, бързо оздравяване на дребосъчката!!!  Praynig Heart Eyes
Миличката, толкова мъничка, а ще я дупчат.  Cry

Мерси,мила,да пазите дечковците,че доки каза,че върлува някакъв вирус,детските отделения пълни.Айде отивам да купувам и лекарства,че и температура вдигнахме  Tired А къде има повече неща на Авент,че в Ян Бибиян не намерих?В Щастливото бебе до Олимпа дали има ?

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 20:11 от jerry

# 251
Оф,това с пневмониите е ужасно Confused.Ние със Сашко преди 1 месец лежахме в болницата 6 дни,и той беше най-голямото дете там(на 2 годинки и 5 месеца е),имаше бебенца на по 3-4 месеца,направо.... Cry.Наистина върлува някакъв ужасен вирус,ужасно ме е страх да се повтори при дребния,защото ме уплашиха че ако се повтори може да стане хронично,най-голямото зло е развитие на астма след неколкократни пневмонии  ooooh!.
Днес със свито сърце го пуснах на ясла след това боледуване,при първото кихване и ще го командировам пак вкъщи Rolling Eyes.Давам му имуностимуланти,витамини и се моля да ми е здравичък и скоро болест да не го пипне.

jerry,желая бързо оздравяване на дъщеричката ти Hug

И на всички останали дечица също-дано всички болести бягат надалече Praynig

# 252
И малката ми е болна,днес правихме рентгенова снимка-няма пневмония , но е с гнойни налепи по гърлото.Най-лошото е че вдига високи температури и не се храни.

И на всички останали дечица също-дано всички болести бягат надалече Praynig
Praynig

# 253
Болничките бързо да се възстановяват!

Верги, желая успех утре HugЩе чакаме хубавите новини Grinning

# 254
Бързо и безпроблемно оздравяване на малките дечица. Ах, тези вируси, не ни отминават.

Общи условия

Активация на акаунт