Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 862
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
честно казано, мен не ми е толкова свито сърцето, че мира плаче на влизане, щото щом млъква почти веднага,значи я е страх за малко, но после вижда,че не е страшно,където я оставяме, ами напротив - забавно е Party просто ми е ми е много свито като цяло, щом не е при мен или при тати/баба/близък, все ми е притеснено как се справя,какво прави, как си играе, и щото не си дават телефоните и не мога да се обаждам Crossing Arms абе някак си, не си е при нас Cry ама какво да е прави, трябва да си е и самостоятелна, тепърва все повече трябва да се примиряваме с това... а всъщност и ние е нужно да сме си сами Confused Flutter Crazy

# 271
Аз пък имам всички телефони, даже са  ми казали да звъня колкото искам, без да серитеснявам.

# 272
Аз пък имам всички телефони, даже са  ми казали да звъня колкото искам, без да серитеснявам.
и аз така,а още не сьм я пуснала.до края на седмицата ще са готови изследванията и от другата ще я пробвам.жените с които говорих бяха адски мили /все по-рядко срещам такива  Rolling Eyes/ дано и лелките да са добрички.

# 273
гледай ги значи, едни дават, други - не Crossing Arms ама направо като чета темата за яслата какво ужасии стават, телефоните и моите сърдечни тъгувания са ми най-малкият проблем... моля се с нея да се държат добре  Praynig Heart Eyes

ивайло ходил, както му казали, в 13ч и мира спяла Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох Praynig Heart Eyes ся чакам 16ч Praynig Heart Eyes

# 274
Някакъв луд съсед се разбръмча с бормашина в 2 часа  #2gunfire. Ники се изплаши и се събуди. Добре че тоя спря след 15 минути, ох как се ядосах само.

# 275
при нас това е ежедневие,ама наистина...почти всеки ден сьм на нечия врата и като ме видят с ревящо и треперещо дете в рьцете,започват да се извиняват,да льжат ,че поглеждали за колата ми през балкона,ама нея я нямало...,абе нямам думи.обещават да не брьмчат на обяд и утре на ново  Sick
в нашия блок ремонтите започват кьм март и продьлжават да кьм ноември  ooooh!

# 276
Ходих да се карам, та казах че няма да бръмчат до 4....да видим.

# 277
  • България
Да се разпиша и аз, сега сложихме ваксина и Мая заспа на връщане  та  се чудих какво да правя , но успях да я пренеса в легълцето й   Simple Smile
Браво на децата , че бързо се адаптират в яслата.
Аз да се поФаля 3 нощи спим . Мая само помрънква леко или търси да ме гушне или й давам бибата  и продължава да спи. Без да яде нищо, което много ме радва. Едната нощ дори не пи нищо, на другата малко водичка. Всъщност тя в просъница каза"мако паиии" ( направи мляко  Laughing ) , но аз до мен имах само водичка ,  пи малко и заспа , тази нощ чайче (абе каквото имам под ръка)
А за отбиванетето и аз се притеснявах да не се разболее, още повече че бяхме на село и времето беше много  студено. Там къщата е стара и от всякъде духа и смяна на климата, всичко това в комбинация с отбиването, но слава Богу здравичка е .
Дне показах на лекарката остатъците от пъпки и тя каза, че някои деца правят алергична реакция при смяна на климата, абе не знам какво е, но беше много гадно.  На пролет като ходихме и  пак се обрина този път по ръчичката , но ден или два след като се прибрахме  newsm78

# 278
Днес е първия ден на Галина в градината сутринта плака защото я вдигнах рано но като стигнахме до градината влезе с желание и не с еобарна да ме потърси м дано е все така и да не плаче.Обадих се на обяд казаха че е закусвала а на обяд си е изяла само супата.Можеби аз съм по развълнувана от нея.В 4 ще си я взема вече ми липсва ,не сме се отделяли една от друга.Утре и Мая е на ясла да видим там как ще е

# 279
Здравейте и от мен!

Браво на дечицата, че бързо свикват с яслата! Най-важно е леличките там да са мили и да обичат децата.  Hug

mamilla браво за решението. Дано скоро се похвалиш с нов дом.

Митето вчера приятно ме изненада като започна да се опитва да повтаря думички след мен. Толкова е сладък и напоследък е станал много послушен, пу-пу.

# 280
а иван така е свикнал с бормашини и др. подобни ремонтни, че си спи като пич. и супер се кефи като чуе от някъде и почва да я имитира как бръмчи

аз си го взех от яслата, почти само е плакал. като влязох и го чух, че плаче и викаше мама мама  Cry в началото се е заиграл и после е усетил, че ни няма и е започнал да плаче. извеждали са ги и навън (мислех, че в яслата не ги извеждат) и там се бил залепил за едната лелка. не беше искал да яде, но това го очаквах. като го взех не се залепи много за мен, гушна ме малко и почна да рови из шкафчетата. сега спи, но се буди с рев, явно се е стресирал по някакъв начин Sad представям си утре как от сутринта ще плаче Sad

# 281
мира е спала, заспала е самичка, като е отишъл ивайло, слушали музика и е видял да си играят: един батко лазел, а мира го гонела  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes лелята (онази, за която мислехме,че е ужасна) всъщност много харесва мира, хвалела я Heart Eyes той питал и тя казала и че бъбри там, че танцува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох пупупупу Praynig Heart Eyes

данче, не се притеснявай и мисли в насока, че ще го пробвате известно време, САМО ЗА ДА ВИДИТЕ дали му харесва, щото вие смятате, че е готино, а, ако не му хареса, ще го спрете  Peace Hug това време сега е временно, да разберете дали ще му хареса и дали ще надмогне притеснението, че е без вас Hug

# 282
Момичета, ето малко снимки от украсата на сватбата на приятелката ми Heart Eyes http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296615
Моя син за сефте ревна днес в яслата Mr. Green, ама само за минутка Wink

# 283
dianche, коя част от всичко красиво е твоя  Flutter

# 284
дребния приманава особена фаза с много крясъци и писъци..нещо като си науми и това е...истинско теле  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт