Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 865
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Дианче, страхотно изглежда всичко  Heart Eyes Ако не бях вече омъжена, щях да те наема да разкрасиш и моята сватба.

На всички дечица в ясла и градина - бърза и лесна адаптация, а на болничките - бързо оздравяване  Hug

Пък аз да ви разкажа вчера как си напих детенце  Embarassed Отиваме у баба ми, а тя направила сок от грозде и ни черпи. Аз пийнах - хареса ми. Калоян естествено веднага поиска и мнооого го хареса. Явно обаче е имало алкохолче в него, щото дребния направи 3 часа следобеден сън  Shocked Е, вечерта заспа в 1! Днес е примерен - заспа в 21 ч.

# 286
Мерси Simple Smile
Ниночка, идеята цялата е моя и по-голямата част от изпълнението, цветята, книжнит салфетки по масите и кошничките за малките шаферки ги прави мойта помощничка-ентусиаст леля Златка, за което много и благодаря, че децата се разболяха в много неподходящ момент Rolling Eyes

# 287
браво дианче!
и да добавя-сегашния цвят на косата ти е супер,преди с по-светла не ми харесваше...дано не сьм те засегнала  Hug

и поздравления за мира...май на най-притеснените мами,децата свикнаха най-лесно  Mr. Green

# 288
Дианче всичко е много красиво поздравления  Hug
Данче пожелавам ви бърза адаптация , дано утре не плачка хубаво е да свикне за да ти е по лесно с бебето но ако много тъгува за теб няма смисъл да го мъчите  Hug
На нас утре ни е първи ден в яслата
Ниночка браво на госпожицата

# 289
Silvi@, и аз най-после се УБЕДИХ, че светлото не е моя цвят Wink

# 290
Дианче- много хубава украса за сватба и ти изглеждаш много свежа и радостна.
Данче- успех днес и дано рева да е по-малко.
Светле- още от сега учиш мъжагата да държи на пиене, а?
Аз чакам изследванията и към края на месеца и Ники ще е ученичка. Знам си, че доста ще реве за мен и си мисля, че бавно ще свикне, но ще се пробваме.

# 291
абе той май не реве много много за мен, просто си реве  Simple Smile днес само като се отвори вратата и се върна назад с рев. но ще свикне, надявам се  Praynig засега по-отчайващо ми е воденето и взимането. тази седмица се очаква да ни докарат колата и ще трябва да се уча  Confused спирам по тази тема, защото съм само на вълна оплакване, а не ми е присъщо.

карчита и при вас дано всичко мине леко, че както си и самичка с двечките, представям си какво ти е  Hug

нинче, много се радвам за мира, най-вече заради много притеснената и предварително майка Simple Smile

# 292
Данче благодаря  Hug
Тази сутрин беше супер лудница, първо заведох Галина като я оставих ревна и аз с нея уж трябваше да и вдъхвам кураж  Sad постарах се да не ми види насълзените очи , Мая не искаше да тръгваме от градината на кака й , когато излязох видях че всички деца са седнали на столчетата а Галето си беше гушнала любимата плюшена играчка.Заведох Мая вече цялата бях вир вода от притеснение и да бързам, влезе с желание обадих се казаха че е закусвала в 11,30 ще си я взема, казаха ми да си нося 4 бурканчета като я вземам.

# 293
ние ще правим изследванията за яслата  Rolling Eyes ама да видим кога ще го пусна

# 294
за нашата ясла - след почти месец реване, тъкмо ми казаха че тая седмица мога да го оставя за цял ден (т.е. свикнал е вече) и се появи кашлица, та го спирам. Нинче, мене е видял Ивайло там, ама в нашата ясла много болни деца ходят, последният път се засякох в коридора с 4 сополиви бебета, дори и да го излекувам сега напълно, съм сигурна че след една седмица пак ще се разболее ooooh!

# 295
Хайде, нанасяйте в новата тема

# 296
дребния приманава особена фаза с много крясъци и писъци..нещо като си науми и това е...истинско теле  ooooh!

Хай, много ми стана смешно - моето теле, не е излизало от тази фаза  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт