Закусват ли децата ви преди да отидат в детската градина

• 9 637
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Децата ми задължително закусват у дома, където смея да твърдя, закуската е по-разнообразна, много по-здравословна и в достатъчно количество, отколкото тази в дг.
Нашата градина изисква в такива случаи да подаваме заявление, че детето ще закусва у дома си. Затова съм подала молби и за двамата, в следствие на което ги водим към 9ч. в градината-точно когато започват занятията.
Забележките в нашата градина са към родители, които изнагляват до степен да си водят децата гладни след 9ч. и да очакват да им бъде сервирано (честно казано мислех си че са безпочвени до онзи ден, когато го видях с очите си). Разбирам ръководството на градината-все пак, става въпрос за режим, санитарно-хигиенни изисквания и учебна програма.

# 91
Сутрин изпива прилично количество АМ. Останалата закуска-в яслата  Peace

# 92
Една чаша мляко задължително! Така и аз съм по- спокойна!

# 93
Не, никога не е закусвала преди градината. Става в 7:45ч и в 8:10ч тръгваме, така че и време за закусване няма Simple Smile

И ние сме така. smile3521

# 94
  • Страната на чудесата
Не, закусва в градината. Първия учебен ден докато и огледат документите сестрите в ДГ и я приемат в групата закуската била минала(преди 08. 30  newsm78) и е стояла гладна до обяда #Cussing out

# 95
Не закусват , но ако си поискат ще им дам

# 96
Свикнала е с млякото сутрин и си го търси ! Но,закусва и в ДГ !

# 97
Събуждам ги в 7:15, около 8 ч. са в градината. Там закусват. Вкъщи дори и не търсят.
Събота и неделя също закусват по-късно - чак след 9-10 ч.
Твърдят, че храната в градината им харесва много, но и те не са капризни на ядене.

# 98
Опитах да и давам закуска в къщи,за да съм сигурна че до следобед поне един път се е нахранила добре,но после се оъказах.Сега от няколко дни и давам да изяде една ябълка хем полезно, хем до закуската в детската е изгладняла от нея.казват,че се храни много добре, пък знам ли  newsm78

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:52 от Манча

# 99
Не, никога не е закусвала преди градината.
Peace И моя син-също.

# 100
  • София
Да за сега, защото е от три седмици, все още не е адптирана, незнам до колко хапва там и за по-сигурно.
После сигурно ще спра да и давам.

# 101
  • Насред хаоса
Голямата не закусваше вкъщи, сега и малката също. При положение, че след един час ще яде, за какво да я тъпкам с храна и тук? Освен това сигурно след това няма да иска да закусва с другите деца там, и съответно ще огладнее доста време преди обяд.

# 102
На моя му давам да хапне нещо сутрин, ако иска точно по обратната причина, защото там нищо не яде освен хляб и ми е по спокойно, ако знам, че сутринта е закусил. Но не винаги желае. Ако е гладен, не отказвам.

# 103
  • Варна
Никога не е закусвала в къщи, ако не и хареса закуската не яде и си стои гладна до обяд (не че често се случва).

# 104
  • На черешата
Хапва. Peace
Кака и закусва преди училище,малката не може само да я гледа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт