Обичате ли парфюми? - 6

• 138 513
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 855
.......Аз съм върла фенка на Диор, Живанши, Кашарел и Ланком - почти няма нещо, което да ми се е опънало на носа.

smile3521 Аз добавям и Версаче като цяло, а отсега се точа на OUI на Ланком, много трайна излезе тази "гад" и ще я имам..лятоска!

За мъжки парфюм, Естелия, пробвай Пако Рабан - 1 милион, той е новичък и доста приятен, но не бих казала, че е нещо уникално де  Rolling Eyes След едно определено време започва да ми мирише на някакъв билков чай!

# 856
да, Ланком и на моята кожа са трайни. Като се замисля най-трайно са ми седяли Ланком-ски и Кашарел-ски аромати. Ей, забравих и Шопар-ите да спомена (ама , че и лапсус на български Mr. Green) - и те са ми трайни и като аромати са ми слабост.

# 857
Чувствам се много не на място с мойте пристрастия към Булгари и Долче.  Mr. Green Heart Eyes Някак много обикновени такива едни.
А и темата за размяна ми прави същото впечатление. Всеки търси Шанел, Диор или Будоар.
Направо този Будоар вече ще си го взема ей така, само от любопитство, ей.

И аз така се чувствам като чета темата  Blush Моите фаворити са Ланком - безкрайно женствени и Ланвин - като свежи и по-всекидневни. От темата и аз се запалих по Hermes  Laughing но още нищо не съм пробвала...(Будоар със сигурност не ми е в категорията).

И на мен ще ми е интересно някой да коментира новия Ланком - Магнифик  Peace

# 858
Здравейте,и аз ще вземам скоро мъжки парфюм и моля за вашите мнение и препоръки Simple Smile
Предният път му взех На Sergio Tachini-Active Water и ми каза,че му е харесъл...За сега лично съм се спряла на някой от тези:Двата нови на Деивид Бекъм,2 на Пиер Карден(но не им знам точно имената),Kenzo-Jungle(той не ми хареса ,кой знае колко).А тези смятам да ги пробвам сл път-Versace-Dreamer,Azzaro Chrome,Trussardi Inside.и Phyton....

А и да ви пита за тези дамски-Givenchy-Angel eu Demon i Very Irresistible,розовото Версаче и Трусарди инсайд

Благодаря предварително!!  Hug

# 859
Ванчето, на мен много ми харесва Кензо - Jungle. Много силен и присъствен аромат за мъже над 34-35 години и определено се забелязва. Имам особени спомени и присантиман към този парфюм  Blush

За дамските - Ангел и Демон - голяма моя любов, също много силен и въздействащ, но трябва да се тества, от "полюсната категория" е, или се влюбваш в него, или не го понасяш  Mr. Green
Very Irresistible - силен аромат на рози, роза и пак роза, предпочитан от почитателките на по-сладките аромати.
Розовото Версаче, предполагам имаш предвид Брайт Кристал - нежен, мил, лек, нетраен, далече от моя вкус, аз харесвам Черния кристал, при това в ЕДП форма, така че това ми е много ... никакво.
Inside за момент го харесвах, после го подарих - мирише ми силно на карамелизирани пуканки, много сладък, чак ми е лепкав на мен, предпочетох Макс-Марата пред него!

# 860
Belucci,Благодаря ти Simple Smile значи от мъжките  Кензо отпада,понеже ми трябва за мъж на 21г Simple SmileА иначе за Версачето,аз имах черното и го обожавам,та затова питам,дали и розовото е добро   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 861
За мъж на 21, /то по-скоро е момче/, Джунглата хич не ми се струва подходяща, по-скоро някое по-леко парфюмче от типа на Azzaro - Now, Kenzo или Аква-та на Булгари (тоз хич,ама хич не го харесах).

Пробвай тогава розовото Версаче, макар да си мисля, че ако харесваш Черното, това ще ти се стори някак безлично до него, а и иде зима, розовото е по-скоро за лятото. Peace

# 862
Пробвай тогава розовото Версаче, макар да си мисля, че ако харесваш Черното, това ще ти се стори някак безлично до него, а и иде зима, розовото е по-скоро за лятото. Peace

Мен също не ме впечатли розовото Версаче, но иначе от същата група ми допадна Boss Femme  Peace

# 863
На мен пък Bright Crystal Версаче ми харесва много повече от Черния кристал. Всъщност, ако направя мой парфюм, то той ще мирише по абсолютно същия начин, но ще има друго име. Прекрасно ме характеризира, като личност и натюрел.

# 864
Здравейте, парфюмки Simple Smile

Купих го парфюма, но повечето, които ми бяхте казали, дори не успях да ги душна, понеже в магазините липсват не само парфюми, а и тестери. #Cussing out
Взех накрая този:

Хубав е, но не е това, което исках. Бързах и го избрах почти на сляпо. Дано да се хареса на рожденика. Rolling Eyes Знаех от него, чеиска да си купува нов парфюм и дано да остане доволен. Не обичам да подарявам парфюми. Взех му и луксозна писалка със стъклокерамика и мрамор.

Благодаря на всички Ви.  bouquet Пожелайте ми късмет. Hug

# 865
Този на Трусарди не е хубав ,така ли...Можеш ли някак да го опишеш   bouquet

# 866
Този на Трусарди не е хубав ,така ли...Можеш ли някак да го опишеш   bouquet

Не е лош, но не е това, което исках. Исках нещо по-стилно, по-топло и по-нестандартно.
Дървесен аромат е, усещам и някакви подправки, но много леко и мускус. Лек парфюм, въздушен, хладен, особено в началото. Rolling Eyes

# 867
Ето описание на български и точно така го усетих и аз:

"Ароматът на активния, целеустремен мъж е Python за мъже на Trussardi, комбинация на зелени и свежи акорди. Ухания на чаени листа и борова кора разкриват началните, ободряващи нотки. Подчертано мъжествена сърцевина с дървесните аромати на кипарис и маслина. Бирманско тиково дърво, ветивер и мускус в основата завършват хармонията. Резултатът е особено лек и чист мъжки аромат. Опаковката е подчертано стилна, украсена със змийска шарка. "

# 868
Благодаря,май няма да е и нашият   bouquet

# 869
За страхотел, плътен мъжки аромат определям Valentino V, а за много нестандартен, но някак наркотичен (за моя нос, разбира се) - Cartier Declaration (дървесен, силно подправков, мммммммммммммм)

Гледам май никакви отзиви няма за новия 5th Avenue Nights на Elizabeth Arden...четох че е съвсем нов, излязъл бил септември и ако скоро имам възможност най-вероятно ще си го взема Wink

ПС. Аз изобщо не се спогодих с Агентите, Будоара и останалите на Вивиан Уестууд, нито пък с Хермесовите градини...за съжаление

Общи условия

Активация на акаунт