Обичате ли парфюми? - 6

• 139 228
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
 newsm78 форумски въшки ли хванахте

# 286
  • Бургас
Момичета, бихте ли ми казали, за този парфюм има ли разлика в аромата между EDP и EDT?
Днес си го харесах и видях, че са два вида, но не обърнах внимание, шишетата бяха еднакви, но течността различен цвят.  newsm78

ползвала съм само едп, но много дами споменаха, че са различни аромати

# 287

голямо чесане    Wink ... означава, че или хвърляш чоп или взимаш и двата  Laughing

# 288
Момичета, бихте ли ми казали, за този парфюм има ли разлика в аромата между EDP и EDT?
Днес си го харесах и видях, че са два вида, но не обърнах внимание, шишетата бяха еднакви, но течността различен цвят.  newsm78

ползвала съм само едп, но много дами споменаха, че са различни аромати

Благодаря, тогава трябва да ги помириша и двата.   bouquet

# 289
  • Шумен
Thinking Thinking по описание залагам на втория  Wink
а Пол Смит Лондон как е ....

# 290
Събирам малко отзиви за ESCADA MAGNETISM Как е като трайност?
Много е приятен,траен и сладникъв.

# 291
А аз днес попаднах в плен на ето този. Възмажно ли е само жасмин и амбра да сътворят такъв аромат Heart EyesУж си падам по по-леки аромати и предимно летни, но напоследък май не е така...
Няма пo хубав и секси парфюм от този!За мен това е парфюма на годината!

# 292
чудя се кой от двата парфюма да избера, съответно не познавам нито единия нито другия , но разчитам на вашето мнение Grinning PAUL SMITH или PAUL SMITH EXTREME newsm78
Здравей,
пробвала съм втория, от първия нямам впечатления.
Аз харесвам тежки, агресивни аромати по принцип.... този ми дойде малко сладък. Няма ме по описанията, но като цяло ми хареса-просто не беше мой тип, а и аз го пробвах заедно с Ламб -а на Гуен Стефани,рядко някой парфюм има шанс да се усети добре на фона на неговата термоядреност. Кои парфюми харесваш като цяло ако са ми познати да се опитам да ти дам съвет?

# 293

Да не ви разочаровам, ама бързо втръсва. Имам го от 2005г, когато излезе - ами от 30мл още мотам едни 10-15.
В началото не можех да се откъсна от него, но не за дълго.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:35 от eta

# 294
newsm78 форумски въшки ли хванахте

rotfImao

# 295

Да не ви разочаровам, ама бързо втръсва. Имам го от 2005г, когато излезе - ами от 30мл още мотам едни 10-15.
В началото не можех да се откъсна от него, но не за дълго.

А не този парфюм няма омръзване. Ако някой ми беше казал че ще се поливам с аромат на Тери Мюглер щях да се изсмея в лицето му. Joy

# 296
чудя се кой от двата парфюма да избера, съответно не познавам нито единия нито другия , но разчитам на вашето мнение Grinning PAUL SMITH или PAUL SMITH EXTREME newsm78
Здравей,
пробвала съм втория, от първия нямам впечатления.
Аз харесвам тежки, агресивни аромати по принцип.... този ми дойде малко сладък. Няма ме по описанията, но като цяло ми хареса-просто не беше мой тип, а и аз го пробвах заедно с Ламб -а на Гуен Стефани,рядко някой парфюм има шанс да се усети добре на фона на неговата термоядреност. Кои парфюми харесваш като цяло ако са ми познати да се опитам да ти дам съвет?
харесвам силни, ярки и сладникави Grinning, в момента фен ми е еуфория, но харесвам миракъл форевър, код на армани че и ейнджъл, много разнороден вкус извадих Mr. Green, ако  може ми пиши на лични за малко повече подробности, моля  bouquet

# 297
Наистина си разнородна Simple Smile, като всяка от нас всъщност Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 16:42 от Наоми

# 298
  • на пистата
кажете нещо за този

# 299
  • Пловдив
Днес усетих един Alien-ов шлейф. Много трайни следи беше оставил.
Цели два етажа се носеше мириса Crazy

Незнам защо, в началото си помислих, че е Инсолънс или друга виолетка, но като приближих ми просветна

Обаче не е много подходящ за "работен" парфюм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт