Обичате ли парфюми? - 6

• 139 035
  • 1 988
  •   3
Отговори
# 1 425
Някой може ли да каже нещичко за

Имах Amarige Mariage ЕДП, но в един момент се пренаситих на пудрената му сладост и го подарих на майка ми (винаги съм си мислела, че има ванилия в него  Shocked) Та в сравнение с този как е Amarige D'amour?

# 1 426
Момичета колко общо имат Фенди Дона и Франк,или аз си въобразявам ,че много си приличат?/което,никак не ме устройва,защото не харесвам Франка,а днес се сдобих с Фенди/

# 1 427
онзи ден случайно намерих в една варненска парфюмерия лондона на пол смит-е прекрасен е  и тази вечер ще се изкуша да прекаля пак с поръчките.Препоръчвам го на всички любители на сладко-ваниловите,но същевреммено изискани и елегантни аромати Laughing
)Четох отзиви, че мирише на вишни , ти усети ли нещо такова Rolling Eyes

ами вишни не усетих,има ванилов остатък,а това сладкото в него не мога да го определя,но е страхотен ,сега го поръчах и аз Mr. Green

# 1 428
Bellucci, не бях в България вчера Peace

# 1 429
Здравейте момичета! Някой ползва ли Промес на Кашарел?Малко инфо ако може?

# 1 430
  • при морето
Оллее,намазах си китките с една мостричка от Ароматикс елексир и сега така ме люшна главата,че направо незнам...Все едно съм пила пет водки.Ужас!
Борим се с тоя парфюм и не можем да се преборим-много силен,беее Rolling Eyes
Асса,аз също имах желание да ти пратя Кабошар!

# 1 431
Момичета, получих Либертин на ВУ. Сигурно ще ме сметнете за луда, обаче като усещане и настроение ми напомня на Juicy Couture.
Аз зелните нотки не ги усещам кой знае колко много, дори мисля, че има нужда от още. Шипри пък хич не надушвам.
Парфюмът не е претенциозен, ще го нося, но не вярвам да ми стане от най-любимите.

# 1 432
OOOOOOoooooo, много е хубаво!!!
 Благодаря за приятната изненада!!!

# 1 433
Сори за офф-а  Embarassed но преди малко седнах да си разгледам форумите, за релакс  Tired , след тежък, дълъг и гаден, работен понеделник  #2gunfire И това "кафявото" тук направо ме уби Shocked  В първия момент помислих, че е друг форум, ама-не Mr. Green нашият си е  Cry Момичета, дали има начин да помолим модераторите да го поосвежат леко, а  Praynig

# 1 434
Сега, може и да ми се смеете ама... да ви кажа мен на кой аромат ми заприлича Либертина  Laughing
Днес цял ден ме мъчи това - добре познат аромат някъде от миналото (някои го имаме голямо Wink)
И се сетих! Някои от вас може би помнят, имаше едни бик-чета червено, синьо и зелено. Зеленото!  Grinning

Да го опиша накратко - започва с бергамот и някакъв плодов екзотичен коктейл. После се появяват и цветята и съвсееем леки шипрови нотки.  Но плодовете продължават да напомнят на себе си почти до края. Моят нос нищо зелено не усети.
Лесен за харесване и носене. Лек и жизнерадостен. Няма характера на Будоар, само леко напомня на базата му.

# 1 435
  • Бургас
дами, а да ви минава през ума, че да се издържа форум с толкова много безплатни потребители е свързано с много разходи! примирете се с рекламата и стига сте роптали  Tired

# 1 436
  • Варна
На мен ми харесва визията - една топличка такава и ми ухае на кафе  Heart Eyes

# 1 437
  • Пловдив
онзи ден случайно намерих в една варненска парфюмерия лондона на пол смит-е прекрасен е  и тази вечер ще се изкуша да прекаля пак с поръчките.Препоръчвам го на всички любители на сладко-ваниловите,но същевреммено изискани и елегантни аромати Laughing
)Четох отзиви, че мирише на вишни , ти усети ли нещо такова Rolling Eyes

ами вишни не усетих,има ванилов остатък,а това сладкото в него не мога да го определя,но е страхотен ,сега го поръчах и аз Mr. Green

От къде го поръча?

# 1 438
... Момичета, дали има начин да помолим модераторите да го поосвежат леко, а  Praynig
дами, а да ви минава през ума, че да се издържа форум с толкова много безплатни потребители е свързано с много разходи! примирете се с рекламата и стига сте роптали  Tired
Това не е "роптаене", а молба- употребен е изразът: "да помолим" Thinking

# 1 439
... Момичета, дали има начин да помолим модераторите да го поосвежат леко, а  Praynig
Това не е "роптаене", а молба- употребен е изразът: "да помолим" Thinking

Абе те нека си оставят рекламите на кафето,... ама тоя фон наистина много дразни.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт