А на английски- дано наистина вече следващия петък сколасам да се занеса до там, че напоследък всичко се променя от днес за вчера 
exxo, понеже видях, че по- рано сте коментирали пак козметиките- Shiseido има и в мола на Стамболийски вече, а сигурно и във вашата Бюти зона има. Аз им ставам все по- върл фен на тях. Първо си бях взела един крем, който не беше точно за моята кожа и не ми се понрави, но скоро го смених с друг и сега съм просто с втора кожа
А пудрата им и коректора нямат равни просто. На мен Диор никак не ми допадна, не знам защо.aneleto, стискам силно палци всичко да е наред утре на прегледа

majceto, сопри се бе жено! Редактор, бояджия, майка- героиня....
Я хващай домашната армия на помощ! nikiki, дано не се наложи махане
На всички болнички- бързо да се оправят, а на здравите- все така да си останат

ПП. Какво става с общия РД? Ще правим ли нещо или отпада?
филков каза, че не вижда нищп лошо - всички хищници, твърди той, били незабележими. само че към момента не забелязвам хищнически черти у детето си. пък и не съм сигурна дали искам пипа да е хищник чак. оффф, ма как може да е толкоз загубена и хрисима
а и да видим къде точно да бъде ... предложения
Примирявам се и ще се опитам да компенсирам вкъщи с по-здравословна храна и много пресни плодове и зеленчуци. Като отивам да я взема винаги нося някакъв плод в кутийка (напоследък грозде) и си го изяжда в градинката, гладна си я взимам всеки ден. После докато приготвя или сложа вечерята ръфа морков или краставица, домат..
Важно е да е щастлива там, а не да таи някакви горчивина!

Мястото не е лошо от сега да го изберем- аз имам лични наблюдения само от Джулиленд, Хари Потър, Патетата и Островът. Да изберем клуба с най- много доволни от него сред нас, а? (не е нужно да е някои от тези, които съм казала аз)
Единственото сигурно е, че на 24 вечерта моите родители ще дойдат от Монтана да празнуваме. Това определено значи, че сигурно ще сме у дома с бабите и дядовците. И така още няколко дни, в които ще ни гостуват моите родители
Имам снимка от това представление, мога да я потърся и да видя как е облечена Есента, ако искаш разбира се 
поздрави за Гери, а Васи да е здрава, весела, щастлива!