НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 525
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Кукла, и аз да се включа в отбора на възхитените от фотомоделите и от фотографката  Hug А на английски- дано наистина вече следващия петък сколасам да се занеса до там, че напоследък всичко се променя от днес за вчера  Tired

exxo, понеже видях, че по- рано сте коментирали пак козметиките- Shiseido има и в мола на Стамболийски вече, а сигурно и във вашата Бюти зона има. Аз им ставам все по- върл фен на тях. Първо си бях взела един крем, който не беше точно за моята кожа и не ми се понрави, но скоро го смених с друг и сега съм просто с втора кожа  Simple Smile А пудрата им и коректора нямат равни просто. На мен Диор никак не ми допадна, не знам защо.

aneleto, стискам силно палци всичко да е наред утре на прегледа  Praynig  Hug

majceto, сопри се бе жено! Редактор, бояджия, майка- героиня.... Crazy Я хващай домашната армия на помощ!  Laughing

nikiki, дано не се наложи махане  Confused Иван (съпружеското тяло визирам) все още има ярък спомен за тази процедура....Стискам ти палци и на теб детенце да се размине с това.

На всички болнички- бързо да се оправят, а на здравите- все така да си останат  Hug

ПП. Какво става с общия РД? Ще правим ли нещо или отпада?

# 166
петра днес била тиха, мила и добра както обикновено. толкоз много, че чак я забравили, че е в стаята. жената каза, че се сетила час след събуждането да нагледа къде и как е петра - толкова била самостоятелна, оправна и добра. е ми не ми харесва детето ми да е толкова добро, че чак незабележимо  Crossing Arms филков каза, че не вижда нищп лошо - всички хищници, твърди той, били незабележими. само че към момента не забелязвам хищнически черти у детето си. пък и не съм сигурна дали искам пипа да е хищник чак. оффф, ма как може да е толкоз загубена и хрисима   Rolling Eyes

# 167
  • София-там нейде в западната част
ейййййййййй майче супер си ... аз за една маса и четри стола се тутках сумати време  Rolling Eyes
Такаааааааааааа ние след вчерашното ходене на градина сме болни,вечерта на Емата прегракна гласа и е с ларингит.Не е нещо сериозно,поне за сега но говори като дърт пушач,няма Т което е добре,гърди чисти,гърло леко червено и мажем с Грануфорин.Пием витамини и калциев глюконат.Мен също ме тръшна и се опитва и някаква Т да ме мори.
за рождения ден съм навита,стига да сме здрави - ако искате да се уговорим и за дата около началото на декември,както Клара предложи  - например 7.12  newsm78 а и да видим къде точно да бъде ... предложения
кукла страхотни са  Hug

# 168
Добро утро! За интересни неща сте се заговорили..
Юлиана и днес тръгна с голямо желание на детска градина, даже няколко сутрини се буди много рано и казва "Искам да тръгваме", чудя се как да се замотаме вкъщи, за да не отиваме все пак много рано. Радвам се, че нещата тази седмица са нормални, дано и занапред е така, че като гледам как почти всички деца сутрин плачат.

Никак не ми харесват повечето неща, които чета в менюто - пастет, кренвирш с нещо си, филия с мармалад и др. (може да ми се смеете, но все неща, които Юлиана дори не е опитвала досега, сигурно обаче ще й харесат). Не съм повдигала въпроса, защото е ясно, че така ще е, а и тя не се храни добре там, но това не ме притеснява. Дават им плодове, друг е въпроса, че не трябва да са за десерт, а поне 30 мин. преди хранене, но хайде превземки..  Party Примирявам се и ще се опитам да компенсирам вкъщи с по-здравословна храна и много пресни плодове и зеленчуци. Като отивам да я взема винаги нося някакъв плод в кутийка (напоследък грозде) и си го изяжда в градинката, гладна си я взимам всеки ден. После докато приготвя или сложа вечерята ръфа морков или краставица, домат..

Ще имаме есенен празник, парад.. и трябва да подготвим тематични костюми. Дайте някакви идеи!? Иска ми се да й купя някакъв готов, но в краен случай и нещо само за главата, а дрехите ще са в подходящи цветове. Може да е с рокличка + красива есенна кошничка, може и да е някакъв плод, нали през есента се събира и реколтата.. Въобще ще се радвам на идеи и на конкретни координати на места, от които можем да си купим подобен костюм, вероятно обаче ще е проблем размера.. newsm78

кукла, прекрасни снимки и аз винаги с радост те чета!  Hug
Майче, и аз не виждаме нищо лошо в поведението на Петранче!  Heart Eyes Важно е да е щастлива там, а не да таи някакви горчивина!
Симка, много добре звучиш!  bouquet
nikiki , какво става с теб и Криста?
Юка, как сте? И въобще очаквам всички, които писаха, че са болнички да се включат и да се похвалят, че са вече добре! Praynig
Сердика, пиши пак!  Heart Eyes А очертава ли се да си дойдете за малко напр. по празниците?
*MILADY*, тити  Hug
Доминика , дано Ади в понеделник е готова за детската градина!

За среща, ако искате да фиксираме 7-ми декември (неделя) като дата и след това да уточним час, пишете кога смятате, че ще е по-удачно - предиобяд или вечер. А след това да коментираме и мястото и да резервираме, че обикновено уикендите бързо се запълват и вероятно ще е трудничко.

# 169
Василена днес става на 3!
Най-актуалното пожелание е да не боледува повече  Naughty
и да радва много мама и тати!

# 170
Честито на първата ни рожденичка - да е мноооого здрава и да радва мама и тати!  bouquet

Аз вчера напазарих порядъчен брой играчки за рожденият ден на Ники - много съм доволна Hug Останалото ще са книжки. Остана само един статив за рисуване да намеря, но има още време....... Тортите ще ги поръчам в понеделник, а с nikiki трябва да се разбера за поднасянето в яслата. поканих госитте, резервирах места в ресторанта и май съм готова. Остава да се погрижа за гардероба май newsm78.
Майче  Петра да не се окаже тиха вода, може и Филков да е прав. Въпреки, че намирам за чудесно това, че е толкова послушна.

Аз отивам на тае бо....слънчев ден на всички!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 16:12 от Sissa

# 171
Лелее..  Embarassed
gerygirl, Честит Рожден Ден на Василенка! Хубав празник ви пожелавам! Да е здрава и да ви дава все повече поводи за радост и гордост!   bouquet

# 172
Благодаря Ви момичета!!!

Днес съм в приповдигнато настроение. Васи вече е здравичка - да чукна на дърво. Довечера ще празнуваме в Приказка без край. Нарочно не я пуснах на градина тези дни защото рискувах да прекара празника болна.

Надявам се че няма да успеят да ме ядосат днес в работата и ще мога прекарам хубаво този празник.

За подарък й взех една дървена кукленска къща. Голям хит е.

Хайде лек ден и още веднъж благодаря...........  bouquet

Сетих се нещо . Не знам дали съм споделяла но Васи нарича себе си КАКА. А то май си е вярно щото е кака на всички ноемврийчета  Joy

# 173

Честит рожден ден на каката на Ноемврийската дружинка  Hug Гери, да ти е много здрава, щастлива и обичлива   bouquet

За общия рожден ден аз съм за 7-ми декември.  Peace Мястото не е лошо от сега да го изберем- аз имам лични наблюдения само от Джулиленд, Хари Потър, Патетата и Островът. Да изберем клуба с най- много доволни от него сред нас, а? (не е нужно да е някои от тези, които съм казала аз)

Спокоен и безоблачен ден на малчовците в градинките   bouquet

Сисиии, липсваше ми снощи  Sad  Hug

# 174
Честити три годинки на Василенка! Нека да е най-вече здрава, нека расте умна и оправна и да носи голяма радост на мама, тати и всичките ви близки!

Пък ние изобщо не сме решили как ще празнуваме РД  newsm78 Embarassed Нямам никакви, ама никакви идеи! Дори още не сме измислили подаръка! Чак ме е срам, обикновено съм пълна с идеи, а сега нищо хубаво не ми хрумва  ooooh! Единственото сигурно е, че на 24 вечерта моите родители ще дойдат от Монтана да празнуваме. Това определено значи, че сигурно ще сме у дома с бабите и дядовците. И така още няколко дни, в които ще ни гостуват моите родители  Confused Това автоматично изключва детски рожден ден и май затова ми е такова скапано и нямам идеи за нищо  Tired

Гери, и Ади нарича себе си кака. Питаме я : "На кого си кака?', а тя: "Ами на всички бебенца съм кака."   Има предвид нейните кукли-бебета Laughing

Сиса, идеята с кошничката с плодове е добра!  Може да бъде "Есента" - рокличка в оранжево, корона от есенни листа на главата, кошничка с есенни плодове - звучи много хубаво! На бас, че няма да има друго момиченце с такъв костюм  Hug Аз навремето, когато бях в детска градина в Полша бях Пролетта. Всъщност имахме представление за родителите за годишните времена и имахме и Есен, и Лято и Зима  Grinning Имам снимка от това представление, мога да я потърся и да видя как е облечена Есента, ако искаш разбира се  Wink

Болничките дечица дано бързо оздравеят! Включая и Ади в този отбор!

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛЕНКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 176
  • Димитровград
Честит рожден ден на Василена!!!Да е жива и здрава и много щастлива!
Много лесно ми се разреши дилемата за яслата и детската градина.Ходих да се запозная с директорката и стана ясно,че не могат да пазят мястото до нова година,а пък ако остане цяла зима в яслата после трябва да започне от първа група.И ще рискувам да я изпратя в детска градина,не ми се иска да стои с бебенцата,защото няма никакво развитие.Пълна е групата в ДГ с деца набор 2006,а моето да остане в яслата newsm78.
Другото ново около нас е,че ще ходим при сестра ми на гости в Ирландия.Приемам съвети за полета с малко дете.

# 177
Честит рожден ден на Василенка. Да е здрава, много здрава и да радва мам и татко.
Кити, май е по-добре. Все още има сополи и покашля.
За РД - запазих място в едни детски клуб за 08.11. На 5.11 ще дойдат в къщи приятели и кръстницата и. За родителите и сестра ми още не се знае. Купих количка за кукла от нас. От леля и ще има дървено креватче за кукла, от майка дрешка и книжка. От баба ми комплекче за леглото на куклата, а другите подараци не ги знам.

# 178
да е здрава, весела, засмяна,
за радост на тати и мама;
да носи у дома усмивки,
и да има весели сестрички  Mr. Green
  bouquet  за гери!

сиси
- карнавални костюми съм виждала в комсед. имат он-лайн каталог  Peace

канеста
- ма те не са вече малки - даже места си имат вече Wink не очаквам да имате проблеми  Peace

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:37 от majceto

# 179
  • Gabrowo->Sofia
baloni поздрави за Гери, а Васи да е здрава, весела, щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт