Отново ще е златна есен, а заливът БУРГАСки - чудесен - 64

• 14 819
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден.  Flutter
Изключително ми е приятно да ви представя днешната информация от ВиК , която е публикувана на същата дата,а не дори ден предварително.

Аварии,които ще се отстраняват на 07.10.2008 г.

1.Автокъща "Тодоров"- захранващ водопровод за кс."Изгрев " и кс."Зорница "- спряна водата от 7:00ч.

# 106
Добър ден.  Flutter
Изключително ми е приятно да ви представя днешната информация от ВиК , която е публикувана на същата дата,а не дори ден предварително.

Аварии,които ще се отстраняват на 07.10.2008 г.

1.Автокъща "Тодоров"- захранващ водопровод за кс."Изгрев " и кс."Зорница "- спряна водата от 7:00ч.

ooooh! Crossing Arms Добре че съм на работа.
Какъв е сайта?

# 107
аХ`Не!  направо ви побъркаха с това спиране на водата  Confused А ние си имаме, нито веднъж не са я спирали  Rolling Eyes пу пу   Laughing

# 108
аХ`Не!  направо ви побъркаха с това спиране на водата  Confused А ние си имаме, нито веднъж не са я спирали  Rolling Eyes пу пу   Laughing

Rolling Eyes не знам те дали са се побъркали,но мен ме избиват някакви агресии вече.

# 109
  • Бургас
Ние пък до обяд нямахме ток - профилактика на трафопостовете правят...

# 110
преди малко по радиото предупредиха за предстоящата профилактика - два дена без вода ЦЯЛ БУРГАС...  Embarassed но не чух от коя дата  Embarassed

# 111
В сайта им нищо не пише.  Rolling Eyes
Дано го напишат в бургаските издания на вестниците.

# 112
За витамините - пих ги при първата бременност, после чак като започнахме да се кърмим с втората принцеса. Не ми засилиха имунитета и често си имам разни неразположености. За осцилококцинума - също мисля, че е безвреден, но не винаги помага.
За водата - НЯМАМ ДУМИ. Искам на всички да се оплача колко е зле, но нищо няма да оправя с това - децата са болни и не стига това, ами няма вода, тока го спираха 5-6 пъти, и други неприятности и то днес - на рожденния ми ден.  Cry
За проблемите с хлебарките - гелчето Глобол е страхотно Peace Бяхме в ужас от тях - преди доста време, когато се роди малката, ходеха навсякъде - повредиха не един уред в къщи, нямаше изчистване от техни из...ния, а навсичкото отгоре ходеха и по кошарите на децата, докато спя съм ги усещала да ме полазват. С този гел изтребихме всичко - даже и паяците умряха, защото ядяха хлебарки - внимателно се маже на места, където нямат достъп децата, далеч от храни и след известно време се изчиства гелът. Peace

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 14:18 от venividivince

# 113
venividivince Честит рожден ден!!! До вечерта има време дано само хубави неща предстоят  Wink

# 114
Момичета, моля ви, ако някой попадне на информация в кои дни няма да има вода, да пише, че 2 дни си е доста време.

# 115
Честит рожден ден, venividivince !

# 116
  • България
 Hug

# 117
Привет! Приемате ли още бургаски майки и бебета в темата?  Grinning

# 118
    Patishonka що пък да не ви приемем  Hug

Уффф хич не ми се работи, здраво съм яхнала метлата  Twisted Evil целия свят ме намрази днес Crazy

# 119
  • На морето!
ЧРД, venividivince! Дано днес е бил последният ти кофти ден за следващата година

Patishonka, добре дошла!  bouquet
Иве, в една сграда сме- аз съм на последния етаж, а ти на втори жилищен ли си? В коя фирма?

Общи условия

Активация на акаунт